Mijn massage gun (wilde na een paar maanden geen gebruik) niet meer opladen en werkte dus niet meer. Na contact met Maicura, en de constatering dat het idd om een defect ging, kreeg ik per direct e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Had eerst de maicura pro SE besteld maar voor mij grote stevige man niet genoeg kracht en diepte. Via mail met eigenaar Willem gesprek gehad en keuze gemaakt voor de maicura pro gen 2, was wat scepti... ãã£ãšèŠã
Wij hebben de Maicura Pro Gen 2 besteld en het apparaat is echt fantastisch! Wij hebben allebei last van een schouderblessure, dus de Gen 2 is een uitkomst met alle verschillende opties (zowel met opz... ãã£ãšèŠã
Het is een prima apparaat wat door de slagkracht tot diep in de spieren kan werken. Het heeft maar 1 nadeel: de PrO is echt qua gewicht wel pittig. Daarnaast zullen niet alle koppen die erbij zitten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maicura GO - top!
Maicura GO: Heel fijne massage gun, krachtig, heeft verschillende standen maar eerste stand vind ik al krachtig genoeg. Infrarood kop is top. De gun is draadloos en de batterij gaat lang mee. De koffer waarin deze geleverd wordt is handig en van mooie kwaliteit. Verder is de service top, als er iets mis is dan wordt het apparaat direct vervangen voor een nieuwe. Niet twijfelen, gewoon deze aanschaffen!
Maicura GOmini massage-gun helpt bij herstel en ontspanning
Na lange duurlopen en trailruns heb ik vaak last van stijve beenspieren. Met de Maicura GOmini massage-gun kan ik sneller herstellen en heb ik minder last van spierpijn. Het liefst gebruik ik hiervoor de platte kop en lage intensiteit (stand 2). Zowel op blote benen als door kleding heen werkt het prima!
Contact met Maicura na aankoop verliep zeer prettig.
Snelle levering. Apparaat werkt supergoed en is heel erg krachtig. Helpt serieus bij spierpijn, stramme spieren en na een intensieve workout. Alleen jammer dat de opzetstukken niet nog apart bij te bestellen zijn.
Top service!
Top service!! Vriendelijke eigenaar en altijd bereid om een oplossing te bieden.
Snel antwoord.
Super veelzijdige massagegun. Geschikt voor het hele gezin!
Super veelzijdige massagegun. Veel attributen en standen. Hot en coldattribuut echte meerwaarde! Gelet op verschillende sporten en aandachtspu ten geschikt voor het hele gezin!
Ik sport vaak en heb regelmatig dat ikâŠ
Ik sport vaak en heb regelmatig dat ik mijn kuitspieren goed moet masseren vooral in de loop naar sport events is herstel belangrijk. Ik ben heel lang opzoek geweest naar een degelijke massage gun die goed in de hand ligt.
Met dit product heb je alles ineen maar vooral kwaliteit. Het design is mooi maar de functionaliteit met infrarood is echt geweldig. De intensiteit is is te regelen en ook lekker zwaar. Alles klopt aan dit ding. AANRADER!
Massage gun
Voldoet aan verwachting
Fijn product om te gebruiken
Geweldige aankoop
Met de aanschaf van eeze maicure ben ik verlost van de pijntjes die ik had.
Top massage gun
Het geleverde artikel is snel geleverd en overtreft mijn verwachtingen. Fijn dat de massage gun verschillende snelheden heeft en veel opzetstukken. Ook zeer fijn dat de diepere gebieden ook "geraakt" worden.
Maicura Massage Go gun.
Maicura Massage Go gun besteld via de site van Maicura.
1 dag later was hetzelfde toestel â¬30,00 goedkoper, aangeboden bij bol.com.
Na positief contact met de eigenaar, kreeg ik een digitale bon van ⬠30,00 om te besteden bij bol.com.
Top product!
Top service!
Zeer enthousiaste Belgische klant.
Degelijk
Degelijk toestel. Ligt goed in de hand en veel mogelijkheden. Heel tevreden.
top!
Deze massage gun doet precies wat we ervan verwacht hadden. De massage kop met warmte geeft extra verlichting en is een super fijne toevoeging aan de rest van het pakket. Raden deze zeker aan!
Het is een product van goeie kwaliteit
Het is een product van goeie kwaliteit
Zeer mooie verpakking
Zeer mooie verpakking, Gun doet wat er beloofd wordt. Goede accu.
Boven verwachting
Na ervaring met massageapparaat bij de osteopaat hebben we de Maicura Pro voor thuismassage gekocht, we zijn hardlopers en willen met name de beenspiergroepen en bekken soepel houden na eerdere klachten en blessures. Verschillende koppen incl infrarood, div. snelheden, timer en hij ligt gewoon goed in de hand. Super apparaat! Snelle levering, goede service ook.
Heel tevreden van de Maicura pro gen2
Satisfied
It was delivered super fast. We are very satisfied with the product. My neck feels relieved already. The hot/cold head is doing wonders. Overall happy.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ