レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn massage gun (wilde na een paar maanden geen gebruik) niet meer opladen en werkte dus niet meer. Na contact met Maicura, en de constatering dat het idd om een defect ging, kreeg ik per direct e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had eerst de maicura pro SE besteld maar voor mij grote stevige man niet genoeg kracht en diepte. Via mail met eigenaar Willem gesprek gehad en keuze gemaakt voor de maicura pro gen 2, was wat scepti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben de Maicura Pro Gen 2 besteld en het apparaat is echt fantastisch! Wij hebben allebei last van een schouderblessure, dus de Gen 2 is een uitkomst met alle verschillende opties (zowel met opz... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het is een prima apparaat wat door de slagkracht tot diep in de spieren kan werken. Het heeft maar 1 nadeel: de PrO is echt qua gewicht wel pittig. Daarnaast zullen niet alle koppen die erbij zitten... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 108ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goede service na defecte massage gun

Mijn massage gun kon niet meer opladen. Ik heb contact met het bedrijf gezocht hierover. Zij hebben direct actie ondernomen door een nieuwe massage gun op te sturen. Bedankt voor de goede service Maicura !!

De massage gun is geweldig!! Zeker een aanrader voor als je gesport hebt.

2025幎10月9日

Maicura

Sinds ik de Maicura massagegun in gebruik heb, ben ik behoorlijk onder de indruk. De motor werkt verrassend stil, zelfs op hogere standen merk je niet meteen dat hij lawaai maakt. Dat maakt ontspanning veel prettiger, zeker als je ’m ’s avonds gebruikt of bij stille momenten. De batterij gaat lang mee. Volgens de specificaties tot 10 uur. De keuze in snelheden en de verschillende opzetstukken maken dat je de massage goed kunt afstemmen op wat je nodig hebt: lichte ontspanning, diepe weefselmassage, gevoelige plekken etc.
Vooral de warm/koud-massagekop is een toegevoegde waarde. Warmte om spieren los te maken, koude om zwelling of ontsteking enigszins te kalmeren.
Voor wat je krijgt — degelijke bouw, meerdere koppen, goede batterijduur — is de prijs prima. Ook de garantie van vaak 3 jaar is geruststellend.
Een aanrader, zeker als je de extra’s waardeert.

2025幎9月25日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne massage gun. Stil, prettig in de hand. Er was een opzetstuk kapot gegaan waarbij misschien verkeerd gebruik de oorzaak van was. Geen discussie, wel een nieuwe.

2025幎9月24日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Goed verpakt. Onderdelen voelen kwalitatief prima aan. Werkt naar behoren. Lekker hoor die warmte stand. Een gebruiksaanwijzing cq. Welke stand wanneer enzo zou wel fijn zijn.

2025幎9月1日

goed

Specifiek de warm en koude kop is erg prettig, de koel warmt en koelt zeer snel op. Voornamelijk het feit dat het niet aanvoelt als 'mechanisch' gebeuk/getril maakt hem voor mij een aanrader.

2025幎9月13日
5぀星のうち4の評䟡

Fijn apparaat

Na lang zoeken en al eerder een andere massagegun besteld te hebben die te luid was ben ik hierop uitgekomen. Nog niet vaak gebruikt maar eerste indruk is prima. Maakt geen herrie en masseert indringend. Hier zal ik nog vele jaren plezier aan beleven.

2025幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

5 op 5 Fantastisch massageapparaat!

5 op 5 Fantastisch massageapparaat!

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit massageapparaat cadeau, en ik ben er ontzettend blij mee! Het is echt een verademing na een lange werkdag. De verschillende standen en intensiteiten maken het makkelijk om precies de juiste massage te vinden, en het helpt enorm om spanning in mijn nek en schouders los te maken.

Het toestel is stevig, gebruiksvriendelijk en voelt professioneel aan. Ik gebruik het nu bijna dagelijks en merk echt verschil in hoe ontspannen ik me voel. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een momentje ontspanning thuis

2025幎8月20日

De Maicura Pro SE nu een paar dagen in

De Maicura Pro SE nu een paar dagen in gebruik. De massage gun is heel makkelijk in gebruik en voelt solide aan. De mogelijkheid om verschillende snelheden zelf in te stellen en het grote aantal hulpstukken maken dat het apparaat in veel situaties gebruikt kan worden. Apparaat komt heel professioneel over en dat voor een heel aantrekkelijke prijs.

2025幎8月15日

Zeer goed product

Snelle levering en direct gebruikt. Werkt zoals beloofd. 5 snelheden, verschillende koppen en gemakkelijk te bedienen. Voel al onmiddellijke reactie/verbetering na gebruik. Handig dat na 10 minuten automatisch stopt. Echte aanrader.

2025幎8月14日

Super massagegun

Ik sport vaak en heb regelmatig last van stramme spieren. Na het gebruik van de Maicura voelen mijn benen lichter aan de dag nadien. Ook mijn schouder(trapezius) is minder pijnlijk. Het was eerst even zoeken en uitproberen welk opzetstuk en welke snelheid optimaal waren. Zeer mooie verpakking en design. Ik ben er blij mee.

2025幎8月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス