Mijn massage gun (wilde na een paar maanden geen gebruik) niet meer opladen en werkte dus niet meer. Na contact met Maicura, en de constatering dat het idd om een defect ging, kreeg ik per direct e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Had eerst de maicura pro SE besteld maar voor mij grote stevige man niet genoeg kracht en diepte. Via mail met eigenaar Willem gesprek gehad en keuze gemaakt voor de maicura pro gen 2, was wat scepti... ãã£ãšèŠã
Wij hebben de Maicura Pro Gen 2 besteld en het apparaat is echt fantastisch! Wij hebben allebei last van een schouderblessure, dus de Gen 2 is een uitkomst met alle verschillende opties (zowel met opz... ãã£ãšèŠã
Het is een prima apparaat wat door de slagkracht tot diep in de spieren kan werken. Het heeft maar 1 nadeel: de PrO is echt qua gewicht wel pittig. Daarnaast zullen niet alle koppen die erbij zitten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.
é£çµ¡å
Meer dan prima product!
Voldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
Handig in gebruik
Prima. Zeer degelijk materiaal en mooi afgewerkt. Ligt goed in de hand en doet krachtig wat het moet doen. Duidelijke handige display. Straalt luxe uit. Verschillende standen intensiteit en verschillende opzetstukken. En kers op de taart alles zit mooi en veilig opgeborgen in een luxe case. Zeer tevreden
Was al een tijd op zoek naar eenâŠ
Was al een tijd op zoek naar een massage apparaat. Na alle positieve reviews besloten om deze te bestellen. Het was even uitvinden welk opzet stuk het fijnste werkt voor mij. Maar tot nu toe positief verrast.
Top product
Een Nederlands bedrijf dat een heel mooi product heeft: ontwerp, design en look te vergelijken met Appel producten.
Goede prijs.
Makkelijk in gebruik en hoewel nog kort in bezit lijkt goed te werken bij spierklachten.
Deze massage gun beveel ik zeer aan.
Zeer fijne massage gun
Zeer fijne massage gun
Fijne en duidelijke communicatie
Al met al zeer tevreden!!!
Topapparaat
Apparaat doet wat je verwacht. Zit verpakt in mooie koffer met daarin een handige, stevige reistas.
Fantastisch
Ik gebruik de Maicura massage gun en ben supertevreden. Hij is krachtig, stil en helpt echt tegen spierpijn na het sporten. Fijn in de hand, makkelijk te gebruiken en de batterij gaat lang mee. Echt een aanrader voor wat extra ontspanning thuis!
De verschillende opzetstukken en standen maken het mogelijk om voor elke spiergroep precies de juiste behandeling te kiezen. Ik gebruik hem nu bijna dagelijks, en merk duidelijk minder spierpijn en meer ontspanning in mijn lichaam.
Zeer goede ervaring met Maicura
Zeer goede ervaring met Maicura. Ongeveer een halfjaar in gebruik nu.
Aangekocht op aanraden van dochter enâŠ
Aangekocht op aanraden van dochter en wij ook super tevreden.
Klein maar fijn!
Een stuk compacter dan de vorige massage gun die we hadden. Voelt zeer degelijk aan en doet wat ie moet doen. Aanrader
Manicura Go
Handig top product. Werkt verlichtend en herstellend. Handig om mee te nemen
Massage gun, makkelijk en stevig.
Het is een makkelijk, stevig en handzaam apparaat, het is fijn dat je nu zelf iets aan de pijn kunt doen. Ben er blij mee.
Ligt goed in de hand
Ligt goed in de hand, goeie build quality, 5 opzetstukken warm en cold. Fijn dat de optie warm en koud er is!
Top apparaat
Top apparaat
Stofkes77 | Muizen
Voldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
Handig in gebruik
Doet wat het moet, klein en krachtig.
Klein en fijn
Fijn compact apparaat. Snelle oplading en duidelijke beschrijving.
Je merkt gelijk resultaat.
Ben blij met dit product
Krachtige massagegun!
Krachtig, stil en gebruiksvriendelijk. Wordt geleverd met handige opzetstukken, waaronder één die warm en koud wordt â een groot pluspunt voor extra spierverlichting. Lange batterijduur en fijne grip.
Tevreden
Fijn apparaat. Handige stukken zitten erbij en zit in een mooie case. Het werkt zoals behoren.
Fijn compact apparaat
Fijn compact apparaat, doet wat hij moet doen.
Fijn apparaat!
Via fysio Verzijden in Boxtel uit kunnen proberen en via hun ook een kortingscode kunnen gebruiken. Bestellen ging snel en makkelijk! Ook levering ging vlot
Doet precies wat we er van verwachtâŠ
Doet precies wat we er van verwacht hadden. Heel blij mee! ððªð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã