Maigaard Fertilitetsklinik レビュヌ 47

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi startede IVF behandling hos Maigaard i Odense i september 24, og i oktober 25 fÞdte jeg en fin dreng. Storebror er lavet i det offentlige, hvor vi fÞlte os pÃ¥ et stort samlebÃ¥nd, uden plads til at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg blev taget godt imod pÃ¥ Maigaard Fertilitetsklinik Aarhus, hvor de var meget omsorgsfulde, kÊrlige og nÊrvÊrende. Med deres hjÊlp blev jeg, vha. IVF-behandling, gravid i september 2024, og blev... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret glade for den hjÊlp vi har modtaget hos Maigaard og var isÊr meget glade for Mads. Det eneste der kunne forbedres er prisen pÃ¥ opbevaring af Êg. Hvis man kun har et enkelt at gemme virker... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍劊治療院

圓該䌁業による蚘述

På Maigaard Fertilitetsklinik, både i Aarhus og Odense, får du kyndig hjÊlp og vejledning til at blive gravid. Vores team består af erfarne lÊger, dygtige bioanalytikere og professionelle sygeplejersker. Udover menneskelig omsorg og forståelse for jeres situation, tilbyder vi ekspertviden og moderne udstyr for at opfylde jeres drÞm om en familie i trygge rammer. Ufrivillig barnlÞshed kan skyldes mange årsager, hvilket krÊver specialiseret viden for at tilpasse behandlingen nÞjagtigt til jeres behov. Videnskaben udvikler sig hurtigt inden for fertilitetsbehandling, og hos Maigaard er vi altid opdaterede for at give jer de bedste muligheder. Vi var fÞrst i Skandinavien til at bruge et embryoskop, som gÞr os i stand til prÊcist at vÊlge de sundeste Êg for Þget graviditetschance. Alle behandlinger indebÊrer brug af embryoskop uden ekstra omkostninger for jer. Med tilfÞjelsen af IMSI-teknologi kan vi endnu mere sikkert udvÊlge de bedste sÊdceller for yderligere at forbedre graviditetschancerne. IMSI kan ikke anvendes i alle tilfÊlde, men vi vil diskutere mulighederne med jer. Kontakt os på +45 86 10 13 88 (Aarhus) eller +45 65 91 44 48 (Odense) for et uforpligtende mÞde og lad os hjÊlpe jer nÊrmere jeres familiedrÞm.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

47件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Vi har vÊret glade for den hjÊlp vi har

Vi har vÊret glade for den hjÊlp vi har modtaget hos Maigaard og var isÊr meget glade for Mads. Det eneste der kunne forbedres er prisen på opbevaring af Êg. Hvis man kun har et enkelt at gemme virker det lidt dyrt, men det er nok sådan det er.

2025幎3月14日

KÊre Cecilia

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glÊder os meget at hÞre, at I har vÊret glade for den hjÊlp, I har modtaget hos Maigaard – og isÊr at Mads har gjort en sÊrlig forskel for jer. Det vil vi sÞrge for at give videre til ham.

Tak også for din feedback omkring prisen på opbevaring af Êg.

Tak for jeres tillid til os – vi Þnsker jer alt det bedste fremover.

Varme forårshilsner

Vi startede IVF behandling hos Maigaard

Vi startede IVF behandling hos Maigaard i Odense i september 24, og i oktober 25 fÞdte jeg en fin dreng. Storebror er lavet i det offentlige, hvor vi fÞlte os på et stort samlebånd, uden plads til at ens forlÞb havde andre problemer/krav end hvad der var standard. Vi havde en rigtig fin oplevelse hos Maigaard, med sÞdt og nÊrvÊrende personale, var grundigt informerede hele vejen. Det var rigtig rart, at der var plads til ekstra tider, ved behov. Vores stÞrste anbefaling.

2025幎10月5日

KÊre Emma

Hvor gÞr det os glade at lÊse jeres anmeldelse – tusind tak fordi I deler jeres oplevelse. Det betyder meget for os at hÞre, at I har haft et forlÞb hos os, hvor I har fÞlt jer set, hÞrt og godt taget hÃ¥nd om.

Vi er sÊrligt glade for, at I fremhÊver det sÞde og nÊrvÊrende personale, og at I har fÞlt jer grundigt informeret hele vejen. At der er plads til det enkelte menneske og de behov, der kan opstå undervejs, er noget vi virkelig bestrÊber os på.

Et stort og varmt tillykke med jeres fine dreng – det er altid helt sÊrligt for os at fÃ¥ lov at vÊre en del af den rejse.

Tak for jeres tillid og jeres meget flotte anbefaling.

Varme forårshilsner

God oplevelse

SÞde mennesker hver gang jeg kom ind, uanset hvilken jobtitel de har.
Der er stor empati for den situation man står I og der var plads til alle spÞrgsmål.
De foreslår at skifte mit forlÞb til IUI i stedet for IVF, fordi der kun et et modnet Êg. Jeg er heldig at det lykkedes i fÞrste forsÞg.
Tak for professionel og menneskelig behandling.

2025幎3月1日

KÊre Ninna

Tusinde tak for din fine anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os.
Det betyder enormt meget at lÊse, at du er blevet mÞdt af sÞde mennesker hver gang du kom ind – uanset jobtitel – for netop fÞlelsen af at blive set og taget godt imod er noget, vi vÊgter meget hÞjt.

Vi er også glade for, at du har oplevet stor empati for den situation, du stod i, og at der var plads til alle dine spÞrgsmål. Det er vigtigt for os, at vores patienter fÞler sig trygge og velinformeret gennem hele forlÞbet.

At vi sammen fandt den rette lÞsning ved at Êndre behandlingen til IUI, og at det lykkedes i fÞrste forsÞg, gÞr os utrolig glade på dine vegne.

Fremragende oplevelse

Jeg blev taget godt imod på Maigaard Fertilitetsklinik Aarhus, hvor de var meget omsorgsfulde, kÊrlige og nÊrvÊrende. Med deres hjÊlp blev jeg, vha. IVF-behandling, gravid i september 2024, og blev i juni 2025 mor til min lÊnge Þnskede sÞn Gaius.

Jeg ser frem til at se personalet igen, når Gaius forhåbentlig skal vÊre storebror.

2025幎6月7日

KÊre Regitze

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig godt taget i mod, og at du har oplevet os som omsorgsfulde, kÊrlige og nÊrvÊrende gennem dit forlÞb hos os - det er prÊcis sådanne forlÞb vi gerne vil skabe.

Stort tillykke med Gaius!

Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

Serious lack of rigour and control

The staff at Maigaard is wonderful and kind, however, there are serious problems with their treatments. We received no information on assessment of sperm quality until the final report despite asking. We were given very few options and had very little control on the process. If you go to this clinic, come very well educated and be negotiate the process beforehand starting.

2025幎6月1日

Dear Martin

Thank you for taking the time to share your feedback. We appreciate your kind words about our staff, which we value greatly.

With more than 27 years of experience, we treat each patient individually while always working within an evidence-based framework and in accordance with professional standards. Our goal is to ensure both medical quality and patient safety throughout the process.

We regret to hear that you did not feel sufficiently informed during your treatment, and we remain attentive to how we communicate and align expectations with our patients.

For reasons of confidentiality, we cannot comment on individual cases in a public forum. However, we would like to note that we have been in dialogue following your treatment to provide clarification, explain the options and framework available, and to ensure that we did everything possible within the regulations and possibilities in Denmark.

We sincerely wish you all the very best in your continued treatment and every success in achieving your family dreams.

Warm regards
Louise | Maigaard Fertility Clinic

Altid venligt og omsorgsfuldt

Altid venligt og omsorgsfuldt personale. Optimistiske og realistiske på samme tid. Vi var heldige at vi efter 4 forsÞg lykkedes med at få vores dejlige lillesÞster❀

2025幎3月1日

KÊre Kunde

Tusinde tak for dine smukke ord og for at dele jeres oplevelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at I har fÞlt jer mÞdt med både omsorg, realisme og optimisme gennem forlÞbet.

Et stort og hjerteligt tillykke med jeres dejlige lillesÞster – vi Þnsker jer alt det bedste fremover!

Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

Tak er et meget fattigt ord lige nu.

Tak er et meget fattigt ord lige nu.

Efter et lÊngerevarende forlÞb med inseminationsbehandlinger i offentligt regi, var vi ved at vÊre ret slidte og modlÞse og besluttede os derfor for at flytte vores behandling, og hvor må vi bare sige, at vi aldrig har fortrudt det. Fra fÞrste samtale har vi fÞlt os hÞrt, mÞdt og taget hånd om, for der har ikke bare vÊret tale om behandling, medicin og planer, men også om stor empati, omsorgsfuldhed og evne til at passe på os. Nu sidder vi her med vores lille dreng i armene og ved ikke, hvordan vi nogensinde kan udtrykke tilstrÊkkelig taknemmelighed for den hjÊlp, der skulle til. Det stÞrste tak til jer alle og isÊr til I tre fantastiske, nÊrvÊrende lÊger og selvfÞlgelig jordemoder Tanja, som vi måtte kigge på hinanden og indrÞmme, at vi ville komme til at savne, da det endelig lykkedes!

De stÞrste anbefalinger herfra. Står I et sted, hvor modet og håbet er småt, så tag kontakt til Maigaard. Alene det at trÊde ind på klinikken letter det og giver håbet tilbage!

De kÊrligste tanker fra Julie og Sara

2025幎2月10日

KÊre Julie og Sara

Tusind tak for jeres helt sÊrlige og rÞrende anmeldelse. Tak er mÃ¥ske et fattigt ord, som I selv skriver, men det er svÊrt at finde et stÊrkere, der kan dÊkke den betydning, jeres besked har for os. Vi sÞrger naturligvis for, at alle pÃ¥ klinikken – og ikke mindst Tanya og de tre lÊger – fÃ¥r jeres ord at lÊse. Den anerkendelse og varme, I giver videre, rammer os helt ind i hjertet.

At hÞre, hvordan I efter et langt og slidsomt offentligt forlÞb fandt ro, omsorg og håb her hos os, betyder mere, end I tror. Det er netop den stÞtte og tryghed, vi Þnsker at give, og vi er oprigtigt glade for, at vi kunne hjÊlpe jer videre, sådan som I selv beskriver det.

Det rÞrer os sÊrligt, at I nu sidder med jeres lille dreng i armene. At I kan vÊre sammen med ham og mÊrke glÊden helt tÊt på, er lige prÊcis det Þjeblik, vi altid har håbet at kunne hjÊlpe jer frem til.

Tak for jeres tillid, for jeres åbenhed og for at dele jeres rejsemed os. Og tusinde tak for de varme anbefalinger – de vil uden tvivl give mod og håb til andre, der står samme sted, som I engang gjorde.

10⭐ hvis vi kunne!

I denne situation er det svÊrt at sÊtte fÃ¥ ord pÃ¥ den tid vi havde/har hos Maigaard i Aarhus, fordi de fortjener SÅ mange flotte ord.
Maigaard Fertilitetsklinik er et sted, hvor man ikke bare bliver behandlet – man bliver omfavnet. Allerede fra dag ét tager de én i hÃ¥nden med en varme, skÞn humor og empati, der fik os til at fÞle os trygge. Personalet er ikke kun ekstremt kompetent; de er ogsÃ¥ dybt omsorgsfulde og rummer alle de fÞlelser, man kommer med. De hepper pÃ¥ én, stÞtter én og giver aldrig slip, uanset hvor man er i processen. Man mÊrker, at de virkelig vil én det bedste, og er der det mindste, sÃ¥ skriver eller ringer man og sÃ¥ er der hurtigt svar. Hos Maigaard er man i trygge, kÊrlige og utroligt professionelle hÊnder – og sÃ¥ skaber de resultater, der fÞles som smÃ¥ mirakler.
Kunne vi give Maigaard 10 ⭐, så havde vi gjort det.
De varmeste og bedste anbefalinger herfra🫶🏌

2025幎12月1日

KÊre Maria

Tusind tak for jeres flotte og generÞse anmeldelse. Det glÊder os oprigtigt, at I oplevede Maigaard som et sted, hvor I ikke bare blev behandlet, men mÞdt med varme, humor og empati. At I fÞlte jer trygge og godt stÞttet gennem hele forlÞbet, betyder meget for os og er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give.

Det rÞrer os dybt, at I beskriver resultaterne som små mirakler. At vores arbejde kan få lov til at betyde sådan noget for jer, er en anerkendelse, vi sÊtter stor pris på.

Jeres ord om vores tilgÊngelighed, omsorg og professionalisme varmer, og vi er taknemmelige for, at I har taget jer tid til at dele dem. At I endda ville give 10 stjerner, hvis det var muligt, gÞr os utrolig glade.

To forsÞk - to barn <3

After many years of trying (and failing) I was recommended Maigaard Odense. I got pregnant on the first try, both times, and now have the family I always dreamt of. Martha and Nils are two rays of sunshine, thank you so much for your profesionality, optimism and wormth. Maigaard makes dreams come true! <3

2025幎10月21日

Dear Maren

Thank you from the bottom of our hearts for sharing your beautiful story. It means so much to hear that, after so many years of trying, you found hope and success with us here at Maigaard Odense. Knowing that you became pregnant on the first try both times is truly wonderful — and seeing your dream of a family come true with Martha and Nils, your two little rays of sunshine, warms us more than you can imagine.

Thank you for your kind words about our professionalism, optimism, and warmth. Your trust in us is something we deeply value. We’re honoured to have been a part of your journey, and your message reminds us why we do what we do every single day.

Maigaard makes dreams come true — and families like yours make our work meaningful.

Warm regards and heartfelt thanks
Louise | Maigaard Fertility Clinic

Vi har haft den mest fantastiske

Vi har haft den mest fantastiske oplevelse hos Maigaard Fertilitetsklinik. Takket vÊre deres professionelle og omsorgsfulde team har vi fÃ¥et vores Þnskebarn – vores dejlige datter. Hele forlÞbet var trygt, personligt og fyldt med hÃ¥b. Vi ser allerede frem til at komme igen, nÃ¥r Vilja forhÃ¥bentlig skal vÊre storesÞster. Af hjertet tak!

2025幎8月30日

KÊre Trine

Tusind tak for den smukke anmeldelse. Det betyder mere, end I aner.

At lÊse, at I har haft “den mest fantastiske oplevelse” hos os, og at I har fÞlt forlÞbet som trygt, personligt og fyldt med hÃ¥b, gÞr os bÃ¥de rÞrt og stolte. At vi har fÃ¥et lov til at vÊre en del af jeres rejse mod jeres Þnskebarn – jeres dejlige datter, er vi meget taknemmelige for.

Det glÊder os at hÞre, at I allerede ser frem til at komme igen, når lille Vilja forhåbentlig skal vÊre storesÞster. Vi vil med glÊde, fÞlge jer endnu en gang.

Tak for jeres tillid og de varme ord.

KÊmpe anbefaling!

Fra fÞrste samtale og hele vejen igennem forlÞbet har jeg fÞlt mig godt vejledt i alle valg. Alt fra samtaler til diverse behandlinger har vÊret meget professionelt. Personalet, uanset titel, har vÊret de mest fantastiske mennesker. Jeg har fÞlt mig så godt grebet - både når det har vÊret svÊrt og ligeså meget, da de gode nyheder skulle fejres. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎9月19日

KÊre Line

Tusind tak for din kÊmpe anbefaling.
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du fra fÞrste samtale og hele vejen igennem forlÞbet har fÞlt dig godt vejledt i alle valg. At du oplever både samtaler og behandlinger som meget professionelle og samtidig er blevet mÞdt af et personale, du beskriver som de mest fantastiske mennesker, betyder alverden for os.

Vi er sÊrligt rÞrte over, at du har fÞlt dig godt grebet – bÃ¥de i de svÊre stunder og nÃ¥r de gode nyheder skulle fejres. At kunne stÞtte pÃ¥ hele rejsen, uanset hvor den fÞrer hen, er prÊcis det, vi strÊber efter.

Endnu en gang tak fordi du deler din oplevelse – og for din store anbefaling. Det giver lidt ekstra energi at få en så flot anerkendelse.

KÊrlige hilsner

Et stort tak!

Vi kan kun give Maigaard i Aarhus vores varmeste anbefalinger. Fra fÞrste mÞde fÞlte vi os i de tryggeste hÊnder. Hele teamet er yderst professionelle, nÊrvÊrende og fulde af optimisme, hvilket betyder utrolig meget i en svÊr proces.

De har guidet os med stor faglighed og omsorg gennem hele forlÞbet – og takket vÊre deres hjÊlp har vi nu fÃ¥et vores Þnskebarn. Vi er dybt taknemmelige for deres stÞtte og indsats.

Et kÊmpe stort tak til hele holdet på Maigaard!

2025幎9月14日

KÊre Malene

Et kÊmpe stort tak for din hjertevarme anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at I fra fÞrste mÞde fÞlte jer i de tryggeste hÊnder. At I har oplevet vores team som yderst professionelle, nÊrvÊrende og fulde af optimisme, er prÊcis det, vi Þnsker at give alle, der kommer hos os.

Vi er glade for, at I har fÞlt jer guidet med bÃ¥de faglighed og omsorg gennem hele forlÞbet – og det gÞr os glade at vide, at vores indsats har vÊret med til, at I nu har fÃ¥et jeres Þnskebarn.

Tusind tak fordi I deler jeres oplevelse – og for jeres varme anbefaling. Hele holdet pÃ¥ Maigaard sender jer de bedste hilsner og Þnsker jer alt det bedste fremover.

Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

Mine varmeste og stÞrste anbefalinger

Mine varmeste og stÞrste anbefalinger til Maigaard. Vi har vÊret i behandling i Aarhus, og jeg har kun gode ting og oplevelser med herfra. Vi var igennem en IVF behandling, og var sÃ¥ heldige at fÃ¥ 3 befrugtede Êg. Det lykkedes at blive gravid i fÞrste omgang, og vi fik for 4,5 Ã¥r siden den skÞnneste lille pige. Nr. 2 befrugtede Êg blev optÞet, jeg blev gravid igen og har netop fÞdt endnu en skÞn lille pige 🩷
Tak for hjÊlpen, og med at få den familie min mand og jeg Þnskede os

2025幎8月14日

KÊre Camilla

Tusinde tak for jeres flotte og varme anbefaling.
Det glÊder os utrolig meget at I kun har gode ting og oplevelser med fra jeres forlÞb hos os.
Jeres historie er jo helt fantastisk og vi er så glade for at vi har kunne hjÊlpe jer med jeres to skÞnne piger og at få den familie du og din mand har Þnsket jer.

Vi håber I nyder hinanden og Þnsker jer alt det bedste.

SkÞnne sommerhilsner

Fantastiske mennesker

Min mand og jeg har vÊret fuldt ud tilfredse med vores forlÞb hos Maigaard. Vi er blevet mÞdt af det mest fantastiske personale hele vejen igennem.
Og så er vi dybt taknemmelige for, at de hjalp os med at få vores lille mirakel af en sÞn. TAK!
Vi håber at vi ses snart igen, så et af vores sidste Êg, kan blive til endnu en dejlig lille baby.

2024幎9月16日

KÊre Trine

Tusind tak for jeres varme anmeldelse.
Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at I har vÊret fuldt ud tilfredse med jeres forlÞb hos os, og at I har oplevet at blive mÞdt af “det mest fantastiske personale hele vejen igennem”.

Vi er dybt taknemmelige for, at vi har kunnet hjÊlpe jer med jeres lille mirakel af en sÞn – og vi hÃ¥ber ogsÃ¥, at vi snart ses igen, sÃ¥ et af jeres sidste Êg kan blive til endnu en dejlig lille baby. Vi vil glÊde os til at hjÊlpe jer.

De varmeste hilsner

Verdens bedste klinik

Jeg tror ikke, at du finder en bedre fertilitetsklinik end Maigaard. Vi fik hjÊlp i Aarhus og fÞlte os fra start bÃ¥de set, hÞrt og hÞjt prioriteret. Ægudtagning gik stort set smertefrit og vi havde heldet med os ved fÞrste oplÊgning. Vi glÊder os til, at lillesÞster/lillebror ogsÃ¥ skal finde sin vej til verden hos Maigaard.

2025幎7月21日

KÊre Regitze

Hvor er det bare en rÞrende og dejlig besked at fÃ¥ fra jer – tusinde tak!

At I kalder os "verdens bedste klinik" og fÞlte jer "bÃ¥de set, hÞrt og hÞjt prioriteret" betyder virkelig meget for os – det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker, at alle skal opleve det hos Maigaard.

Vi glÊder os allerede til at se jer igen, når I er klar til en lillesÞster eller lillebror.

På gensyn – og pas godt på hinanden indtil da.

SkÞnne sommerhilsner

Endelig et lille mirakel

Efter 13 år lykkedes endelig at få et lille mirakel. 10 år i det offentlige system, viste at det var 100% den rigtige beslutning at skifte til Maigaard.
De har klaret alle udfordringer rigtig godt. Der har ikke vÊret en finger at sÊtte på servicen.

2025幎6月27日

KÊre Belinda

Tak for jeres anmeldelse – og stort tillykke med jeres lille mirakel.

Det glÊder os at hÞre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at skiftet til Maigaard har fÞltes som den rigtige beslutning. Vi ved, at vejen har vÊret lang for jer, og vi sÊtter stor pris på jeres tillid gennem forlÞbet.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det betyder meget.

KÊrlige sommerhilsner
Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

FÞler mig snydt for et optimalt forsÞg

Denne anmeldelse er baseret på min oplevelse i mit sidste forlÞb, hvor en ny lÊge er kommet til.

Her bliver der planlagt Êgudtagning (min fjerde Êgudtagning) efter kun én scanning, hvilket jeg kommenterer pÃ¥, men mÃ¥ lÊgge min lid til, at det ved hun bedst. Tidligere har jeg fÃ¥et minimum 2-3 scanninger, fÞr man har planlagt Êgudtagning – med kommentaren om, "at man ikke tager chancer med sÃ¥ dyre forsÞg". 8 Êg bliver taget ud til befrugtning (en mere smertefuld Êgudtagning end de 3 tidligere), og dagen efter bliver jeg ringet op af laboratoriet, der fortÊller mig, at der kun er ét befrugtet Êg. Da jeg spÞrger, hvordan det kan vÊre, der denne gang er sÃ¥ dÃ¥rligt et resultat, svarer de "at det simpelthen ser ud til, at Êggene ikke har vÊret modne nok". For mig at se, er det jo netop dét, der er essensen i et kunstigt befrugtningsforlÞb, og det man betaler for til en privat praksis – man venter til Êg er modne nok, man venter til slimvÊggen er tyk nok osv..for at skabe de mest optimale forudsÊtninger.

Da jeg efterfÞlgende snakker med lÊgen om det, siger hun selv, at hun "set i bakspejlet nok skulle have givet dem et par dage mere" og at "nu er hun blevet den erfaring rigere" – hvortil jeg svarer: At det kan hun ikke, pÃ¥ min bekostning/regning – her mener jeg bÃ¥de pung, krop og sind.

Jeg betaler alt selv, skal det lige siges og har lagt min. 110.000-120.000 kr. hos Maigaard.

Jeg fÞler mig snydt for et optimalt forlÞb, og for fÞrste gang oplever fÞlelsen af utryghed, og at man ikke bliver passet på. Efter flere snakke frem og tilbage, er det endt på, at der ikke kompenseres for det fra Maigaards side.

Jeg har valgt at blive mit forlÞb ud hos Maigaard, fordi jeg ikke kan overskue opstart et nyt sted, med nye mennesker – sygeplejeskerne hos Maigaard er sÃ¥ dejlige <3 Og sÃ¥ hÃ¥ber jeg, at jeg kan genfinde trygheden og roen i sidste del af mit forlÞb.

2025幎6月27日

KÊre Eva

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft en fÞlelse af utryghed og ikke oplevede, at dit forlÞb blev hÃ¥ndteret optimalt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, nogen af vores patienter skal have – sÊrligt ikke i et forlÞb, som bÃ¥de fÞlelsesmÊssigt og fysisk er sÃ¥ krÊvende.

Du beskriver et konkret forlÞb med en lÊge, hvor planlÊgningen af Êgudtagning og det efterfÞlgende resultat ikke levede op til dine forventninger.
Vi forstår og anerkender din frustration, og det gÞr os ondt, at det har påvirket din tillid og oplevelse hos os.
Vi kan af hensyn til vores tavshedspligt ikke kommentere på den specifikke situation.
Vores IVF resultater lÊgger kontinuerligt over landsgennemsnittet og det krÊver dagligt mange lÊgelige skÞn.
Samtidig vil vi gerne nÊvne, at rigtig mange patienter er utroligt glade for personalet hver i sÊr selvom der er enkelte der sÊrligt knytter sig til enkelt personer og i sjÊldne tilfÊlde det modsatte. Det gÞr det naturligvis ikke mindre vigtigt at lytte til netop din oplevelse, og vi tager din feedback alvorligt – ogsÃ¥ som en mulighed for lÊring og forbedring.

Økonomien bag enhver behandling er fÞlsom sÃ¥ selvom 95% af patienterne der opnÃ¥r graviditet opnÃ¥r det indenfor 1 kontrakt er der naturligvis nogle hvor gentagne behandlinger er nÞdvendige – ogsÃ¥ her er vi dÊkket af tavshedspligt, men anerkender at det er et vigtigt element selvom vi som lÊger og behandlere i dagligdagen fokuserer pÃ¥ den medicinske behandling og emotionelle stÞtte.

Vi er glade for at hÞre, at du har valgt at blive i forlÞb hos os, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord om vores sygeplejersker – det betyder meget for os alle. Vores hÞjeste Þnske er, at du i den sidste del af dit forlÞb hos os vil genfinde den tryghed og tillid, der er sÃ¥ vigtig i hele denne proces.

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt direkte, hvis der er noget, vi kan gÞre for at stÞtte dig bedst muligt videre eller du Þnsker en lÊgesamtale.

De bedste hilsner
SpeciallÊge BjÞrn Bay | Maigaard Fertilitetsklinik

Her er man et menneske - ikke et hÞjt bmi!

Vi havde den bedste oplevelse med Maigaard, efter en rigtig dårlig oplevelse med det offentlige pga. BMI-regler og håndtering af os deraf. Efter Êgudtagning, oplÊgning og ingen graviditet flyttede vi nogle af vores befrugtede Êg til Maigaard. Det hele foregik under kyndig vejledning, og med den stÞrste respekt fra alle vi var i kontakt med. Vi fÞlte os velkomne for fÞrste gang, i vores proces med fertilitetsbehandling, og oplevede ikke at vi blev behandlet anderledes end andre, på trods af hÞjt bmi. Vi var trygge og rolige i al vores kontakt, hvilket vi tror på, gjorde en vellykket graviditet mulig efter kun én ÊgoplÊgning hos dem. Den helt store forskel var for mig, at man til scanninger ikke blev mÞdt med at blive vejet, som det fÞrste, når man kom ind i lokalet. Personalet hepper og tror på, at forsÞget lykkes i stedet for at tale om sandsynligheden for, at man skal igennem endnu et forsÞg. Det er en kÊmpe forskel, når man står i sin stÞrste krise, og bare for alt i verden gerne vil lykkes. Vi er så glade for vores valg - isÊr nu, hvor vi sidder med vores datter på 3 måneder i varmene. Vi vil til hver en tid anbefale Maigaard til andre, og vender også tilbage, når vi gerne vil forsÞge os med en sÞskende i fremtiden.

2024幎7月4日

KÊre Rebecca

Tusind tak for jeres rÞrende anmeldelse – og stort, stort tillykke med jeres lille datter! Det glÊder os dybt at hÞre, at I har fÞlt jer set, respekteret og trygge i jeres forlÞb hos os. Det betyder mere, end vi kan beskrive.

Vi ved, at fertilitetsbehandling kan vÊre bÃ¥de sÃ¥rbart og udfordrende – og derfor er det helt afgÞrende for os, at alle vores patienter fÞler sig mÞdt som mennesker. At I har mÊrket forskellen og fÞlt jer stÞttet og troet pÃ¥, betyder utrolig meget for hele teamet.

Vi er taknemmelige for den tillid, I har vist os – og vi ser meget frem til at tage imod jer igen, nÃ¥r I kommer tilbage for at give jeres datter en sÞskende.

De varmeste hilsner
Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

Yderst professionelle, imÞdekommende og tillidsfulde

FuldstÊndig fantastisk, imÞdekommende, omsorgsfulde, tillidsfulde og ikke mindst professionelle ansatte ved Maigaard Odense🫶🏜 Vi blev hÞrt med en forstÃ¥else af vores situation ved fÞrste opkald til Maigaard Odense, inden vi overhovedet vidste om det var det vi skulle, eller om de kunne hjÊlpe os med at fÃ¥ vores drÞmme barn. Yderst professionelle og trygheden kom med det samme. Aldrig har jeg fÞlt mig mere tilpas / almindelig med min pcos, end da vi snakker med det fantastiske team derinde.

Lige fra start til slut, klar plan, kÊmpe tryghed og ikke mindst, var det bare at “slappe af” og lade dem rÃ¥dgive og bestemme hvad der skulle ske. Der gik ikke mere end én insemination, efter rette behandling, sÃ¥ stod vi med en positiv test og nu en sund og rask pige pÃ¥ lige knap 8 mÃ¥neder gammel🫶🏜

De gÞr sig umage og hiver gerne ind til en ekstra scanning ( som i Þvrigt er med i prisen ) for at vÊre sikker på, at ÊglÞsning/inseminationen kommer til at vÊre på det helt rigtige tidspunkt.

Vi turde aldrig drÞmme om sådan et forlÞb eller behandling, som vi har fået.

Vi kan i den grad anbefale Maigaard Odense og deres utroligt dygtige ansatte. Vi kommer gerne tilbage, hvis vi skal bruge hjÊlp igen.

Tusind tak for jer🫶🏜

2024幎10月28日

KÊre Camilla

Tusind tak for jeres utroligt flotte og rÞrende anmeldelse. Det varmer os dybt at lÊse, hvordan I har oplevet forlÞbet hos os – fra fÞrste opkald til I nu stÃ¥r med jeres lille pige i armene.

At blive beskrevet som “yderst professionelle, imÞdekommende, omsorgsfulde og tillidsfulde” er lige prÊcis det, vi hÃ¥ber pÃ¥ at vÊre – og det gÞr os bÃ¥de stolte og taknemmelige, at I har fÞlt jer set, hÞrt og trygge hele vejen igennem.

Vi husker jeres historie, og det glÊder os inderligt at vide, at I kunne “slappe af og lade os rÃ¥dgive og bestemme”, og at det gav jer den tryghed, I havde brug for i et sÃ¥rbart og vigtigt kapitel. At I nu stÃ¥r med jeres Þnskebarn efter blot én insemination, gÞr os bÃ¥de glade og taknemmelige over at have fÃ¥et lov til at hjÊlpe jer.

Tak for jeres varme anbefaling – og ikke mindst for tilliden. Vi står her naturligvis med åbne arme, hvis I en dag får brug for os igen.

Alt det bedste til jer og jeres lille pige!

Taknemmelige og varme hilsner
Louise | Maigaard Fertilitetsklinik

Professionelle og hjÊlpsomme i en sårbar situation.

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse. SÊrligt med speciallÊge BjÞrn Bay. Vi fik hurtig og venlig hjÊlp i en akut situation.
Vi kan varmt anbefale Maigaard til andre – både for deres professionalisme og deres empatiske tilgang.

2025幎6月6日

KÊre NN

Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse og for at du tog din tiden til at skrive den - det sÊtter vi stor pris på!

Det glÊder os at hÞre, at I har haft en utrolig positiv oplevelse hos os - isÊr med BjÞrn, og at I fik hurtig og hjÊlp i jeres situation.

Tak for jeres anbefaling af Maigaard af både vores professionalisme og vores empatiske tilgang. Det betyder meget for os!

Varme somme hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。