FÞler mig snydt for et optimalt forsÞg
Denne anmeldelse er baseret på min oplevelse i mit sidste forlÞb, hvor en ny lÊge er kommet til.
Her bliver der planlagt Êgudtagning (min fjerde Êgudtagning) efter kun én scanning, hvilket jeg kommenterer pÃ¥, men mÃ¥ lÊgge min lid til, at det ved hun bedst. Tidligere har jeg fÃ¥et minimum 2-3 scanninger, fÞr man har planlagt Êgudtagning â med kommentaren om, "at man ikke tager chancer med sÃ¥ dyre forsÞg". 8 Êg bliver taget ud til befrugtning (en mere smertefuld Êgudtagning end de 3 tidligere), og dagen efter bliver jeg ringet op af laboratoriet, der fortÊller mig, at der kun er ét befrugtet Êg. Da jeg spÞrger, hvordan det kan vÊre, der denne gang er sÃ¥ dÃ¥rligt et resultat, svarer de "at det simpelthen ser ud til, at Êggene ikke har vÊret modne nok". For mig at se, er det jo netop dét, der er essensen i et kunstigt befrugtningsforlÞb, og det man betaler for til en privat praksis â man venter til Êg er modne nok, man venter til slimvÊggen er tyk nok osv..for at skabe de mest optimale forudsÊtninger.
Da jeg efterfÞlgende snakker med lÊgen om det, siger hun selv, at hun "set i bakspejlet nok skulle have givet dem et par dage mere" og at "nu er hun blevet den erfaring rigere" â hvortil jeg svarer: At det kan hun ikke, pÃ¥ min bekostning/regning â her mener jeg bÃ¥de pung, krop og sind.
Jeg betaler alt selv, skal det lige siges og har lagt min. 110.000-120.000 kr. hos Maigaard.
Jeg fÞler mig snydt for et optimalt forlÞb, og for fÞrste gang oplever fÞlelsen af utryghed, og at man ikke bliver passet på. Efter flere snakke frem og tilbage, er det endt på, at der ikke kompenseres for det fra Maigaards side.
Jeg har valgt at blive mit forlÞb ud hos Maigaard, fordi jeg ikke kan overskue opstart et nyt sted, med nye mennesker â sygeplejeskerne hos Maigaard er sÃ¥ dejlige <3 Og sÃ¥ hÃ¥ber jeg, at jeg kan genfinde trygheden og roen i sidste del af mit forlÞb.
2025幎6æ27æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ