Jeg lavede en forespÞrgelse på tilbud
Jeg lavede en forespÞrgelse på tilbud. De ringede samme dag og dagen efter blev opgaven lÞst. (Og så til en god pris)
Hos Mainz VVS får du VVS fra allerÞverste hylde. Vi rykker hurtigt ud og lÞser enhver opgave inden for branchens rammer, og sÞrger for at dine VVS-installationer altid er i topform. Vores autoriserede VVS-installatÞrer har mange års erfaring i branchen og dertil et stÊrkt netvÊrk af leverandÞrer og samarbejdspartnere, der gÞr os i stand til at varetage alt fra dryppende vandhaner og stoppede aflÞb til varmelÞsninger og entrepriser.
Geminivej 60, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har ventet og ventet og ventet lidt mere ..
lavede aftale pr tlf .. vvsâ dukkede aldrig op
LÊste kun beskeder uden at svare.
Nu har jeg ringet og rykket et utal af gange og stadig intet.
Virkelig dÃ¥rlig kundepleje og hÃ¥ndtering fra firmaets side ð¥¹
Ingen anbefaling herfra.
Vi har fundet en anden VVS
Har ventet 4 uger + på at få et tilbud på et badevÊrelse som de var ude og kigge på..
Har ringet måske 8 gange til deres flinke telefondame men der er ingen der vender retur.
Flink telefondame, men ingen gider reagere og hjÊlpe mig med at stoppe en utÊthed på vandinfÞringen i huset.

Mainz VVS ããã®åç
Vi har haft problemer med vores gulvvarmesystem som flere VVSŽere hidtil ikke har kunnet lÞse. Fik anbefalet Mainz VVS, som vi tog kontakt til. Christian reagerede lynhurtigt, fik lÞst problemet og vi har nu dejlig varme overalt i vores gulve. En god oplevelse i hele processen: TilgÊngelighed, reaktionsevne, hÞj faglig kompetence og super god til at forklare årsager og sammenhÊnge.
Vi kan på det varmeste anbefale Mainz VVS.
Bedste hilsener fra husejer i Greve

Mainz VVS ããã®åç
Har hun de varmeste anbefalinger omkring Mainz vvs. Har personligt arbejdet med hele teamet erhvervsmÊssigt og privat. Opgaverne bliver lÞst fra start til slut, og niveauet er topklasse! Vi snakker om lige fra udregninger af dimensioner, nybyg, renovering, varmepumper, gas mm.
Er bestemt ikke fÊrdig med samarbejdet hos mainz vvs! Og har bestemt ikke fÞlt mig usikker på noget tidpunkt i processerne.
SÃ¥ igen. Professionelt team! Og topklasse drenge! ð€©

Mainz VVS ããã®åç
Christian var ude og hjÊlpe mig med min varmepumpe der drillede.
Jeg har haft flere andre ude for at lokalisere problemet uden held, men Christian fandt problemet og alt virker perfekt
Godt håndvÊrk og professionel rådgivning

Mainz VVS ããã®åç
Christian og hans team udfÞrte VVS-entreprisen på vores komplet renovering.
Vi oplevede yderst kompetent rådgivning og dette er nogle seje gutter, som går ind for at en aftale er en aftale.
Kan varmt anbefale Mainz VVS til andre.

Mainz VVS ããã®åç
Udskiftning af vandhane i kÞkken, kompetent vvsâser som fÞrste vejledte omkring den rigtige model og samtidigt gav gode rÃ¥d vedr vores Quooker, som nu kÞrer som aldrig fÞr, super fed oplevelse !

Mainz VVS ããã®åç
God service. Til aftalt pris. Meget fleksible. 5 stjerner herfra.

Mainz VVS ããã®åç
Christian var ude og installere et kalkanlÊg hos os. Super service og mere end hvad man kunne forvente. Han satte en hylde op så anlÊgget kom op i hÞjden og passede ind i vores teknikskab. Indtrykket er helt sikkert at det bliver prioriteret at arbejdet gÞres ordentligt og 110% fremfor hovsalÞsninger og halvfÊrdigt arbejde.
Kan kun anbefale Mainz ðð»

Mainz VVS ããã®åç
Mainz VVS har hjulpet mig af flere omgange i forbindelse med opsÊtning af bademÞbel og tilkobling af vand samt vores radiator i kÊlderen. Super god service :-)

Mainz VVS ããã®åç
Fik fat i Christian fra Mainz - grundet et akut problem.
Christian kom 2 timer senere og gav den nÞdvendige rådgivning.
Arbejdet blev udfÞrt super tilfredstillende !

Mainz VVS ããã®åç
Jeg kan klart anbefale Christian og resten af holdet hos Mainz VVS.
Klar kommunikation, Êrlighed og gennemsigtighed.
Det er desvÊrre ikke en standard i dagens danmark i håndvÊrkerbranchen.