SEMA Gulve ApS

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

䌁業情報

1. フロヌリング斜工請負業者
  2. 床材の再仕䞊げサヌビス
  3. 床材の研磚サヌビス
  4. 画家

圓該䌁業による蚘述

Hos Sema Gulve har vi specialiseret os i trÊgulve, og vi har sÊrlig stor erfaring med sildebensparket. Vi tilbyder alt fra lÊgning af nye trÊgulve til gulvslibning og behandling, og du kan altid forvente et skarpt resultat fra os. Vi har stor erfaring. Derfor rÊkker vores kompetencer og faglige viden langt. Uanset om du er på udkig efter et nyt gulv eller Þnsker at give dit eksisterende gulv nyt liv, kan vi hjÊlpe. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud eller Þnsker at hÞre mere om vores ydelser. Vi kÞrer i hele NordsjÊlland og StorkÞbenhavn.

AmatÞragtigt arbejde

AmatÞragtigt arbejde, ussel ejer.

Hvis I Þnsker jeres flotte sildeben GENNEMGÅENDE ridset efter en omgang slibning, sÃ¥ skal i vÊlge Sema Gulve.

De udfÞrte et så forfÊrdeligt stykke arbejde hos os, at de måtte komme og udfÞre hele processen med slibning og lakering for 2. gang - som i en flytteproces med skarpe deadlines altså betyder, at man pludselig skal rykke rundt på/udskyde en masse andre ting, såsom montering af kÞkken, levering af mÞbler m.m.
Alt dette betyder naturligvis et logistisk kaos og Þkonomisk tab. Forårsaget af dette amatÞrfirma.

Hvad man normalt ville forvente var lÞst i 2. omgang skal man ikke forvente fra dette firma. Utallige områder som ligner noget der er lÞgn, hvide/blanke spots, ujÊvn slibning/lakering flere (SYNLIGE) steder.
SÃ¥ et 3. besÞg er nÞdvendigt - men tror I, at der bliver holdt hvad der loves? “Vi lÞber ingen steder” er hvad der bliver sagt, men radiostilheden er hvad man fÃ¥r.

Mage til mangel på kompetence, professionalisme og integritet skal man lede lÊnge efter.

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

2025幎5月14日

Ikke responsiv

Han vendte aldrig tilbage på min henvendelse. Lidt mÊrkeligt når ens forretning består at få arbejde fra kunder. Vil ikke kunne anbefale Sema gulve. Spild af tid at tage kontakt.

2025幎2月6日
SEMA Gulve ApS ロゎ

SEMA Gulve ApS からの回答

Hej, er ked af at lÊse du ikke har modtaget et svar fra os?
Vi kontakter altid vores henvendelser så snart de kommer ind.
Du meget velkommen til at ringe til mig på 29444976 da vi meget gerne vil hjÊlpe dig!

Det er hÞjest beklageligt hvis du er blevet overset ved en fejl.

Flot Sildebensgulv - klar anbefaling af SEMA

Sebastian og hans team har lige stået for at lÊgge nyt massivt sildebensgulv i hele vores stueetage (entre, kÞkken og stue).
Lige fra starten af har Sebastian overholdt vores aftaler og hele projektet fik de fÊrdiggjort 2 dage fÞr aftalt deadline.
Vi er super tilfredse med det arbejde de har lavet, det er superflot og man kan se at de er gået op i at levere et flot resultat.
Under hele processen har de inddraget os så de var sikre på at de overholdt alle aftaler.
Vi kan klart anbefale SEMA gulve.

2024幎9月25日

LØGNATIGT FIRMA - HOLD JER VÆK

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg have gjort det. Aldrig har jeg haft en sådan lÞgnagtig oplevelse med et håndvÊrkerfirma. Jeg er ikke engang sikker på, hvor jeg skal starte.

Jeg kom i kontakt med Sebastian (ejer af firmaet) godt og vel 2 måneder inden jeg skulle have lavet mit gulv. Vi aftalte, at han skulle komme forbi og laver en tester inden han tog på ferie for at se hvordan det kom til at se ud og aftalte også en dato på hvornår han skulle komme for at lave det faktiske arbejde. Ikke meget mere end én dag inden han tog på ferie, vender han så retur og skriver at han ikke kan komme alligevel grundet arbejdspres. Fint, vi aftaler han kommer ugen inden han faktisk skal starte med arbejdet for at lave en tester. Ugerne går og jeg skriver til ham sidste uge af hans ferie, hvornår han regner med at komme for at lave en tester. Total radio silence fra hans side. Intet ord. Jeg skriver og ringer, alt hvad jeg kan fordi jeg skal have lavet gulv inden mit kÞkken kommer (som var bestilt forud) og skulle på lagerhotel på min regning, hvis jeg ikke fik gulvet lavet inden. Han vender ikke tilbage.

De efterfÞlgende dage bliver jeg ved at skrive og ringe til ham og vi når ud i ugen, han skal komme, men stadig intet livstegn fra Sebastian. TilfÊldigvis havde jeg samme dag, jeg ringer, en maler forbi, så jeg spurgte min maler om jeg ikke lige kan låne hans mobil for at ringe til Sebastian. Så jeg ringer fÞrst fra min egen og konstaterer, at Sebastian ikke tager den. Så griber jeg min malers telefon og ringer. Og gÊt hvem der tager den efter 2 sekunder (bogstaveligt talt). Han kommer med den ene efter den anden lÞgnagtig forklaring på at han "ikke" havde fået min sms'er eller kald - på trods jeg kan se de er gået igennem. Han råber som et barn, der har fået taget sin sut. Helt absurd. Han begynder endda at skÊlde ud over, at jeg ikke har taget min telefon, når han ringer. Det er uden tvivl den mest lÞgnagtige person jeg lÊnge har stiftet bekendtskab.

Under alle omstÊndigheder, så aftaler vi, at han skal komme alligevel for at lave gulvet - alternativerne var at finde en ny håndvÊrker samme dag for at lave arbejdet asap inden kÞkkenet kom eller at kÞkkenet skulle på lagerhotel på min regning. Som meget forventet kom Sebastian aldrig forbi.

Jeg ved ikke hvad skal sige. Det her var så en fÊl oplevelse med en håndvÊrker, som jeg tÊnker man kunne opleve uden faktisk have noget af arbejdet blev lavet.

Konkluderende kan jeg kun gengive og genkende det billedet, som Uffe nedenfor også har beskrevet og vil anbefale det samme: "Hold jer vÊk fra dette firma."

2024幎8月1日
自発的なレビュヌ

Sebastian har leveret super god service, med god kontakt samt et rigtig flot stykke arbejde.
Vi skulle have ny lak på hele vores nylagte sildebensgulv, da der var lim rester overalt efter dem som havde lagt det.

Efter Sebastian og hans team har vÊret der, er der ingen lim rester tilbage.

2024幎5月6日

UseriÞst firma

UseriÞst firma. Kom ikke som aftalt. Svarede ikke på telefon opkald, sms eller mail.
På trods jeg sendte en påmindelse både på sms og mail, dagen fÞr.

Hold jer vÊk fra dette firma.
SEMA gulve- Ballerup

2024幎2月16日