レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Geen goede communicatie over de

Geen goede communicatie over de levering. Je krijgt een dag van te voren te horen wanneer de bank komt en bij afzegging worden er kosten bij gebracht. Ook moet je een dag van te voren het hele bedrag voldoen wat wettelijk niet is toegestaan. Je betaald dus al voor je bank terwijl je hem nog moet krijgen. Op goed geluk!!

2026幎3月31日

Red flags!!!! Niert doen

Grappig dat alle reviews bijna op dezelfde dag zijn geschreven. Gevalletje vriendendienst? Wij hebben de zaak bezocht. Het personeel heeft totaal geen verstand van zaken. Simpele vragen kunnen niet worden beantwoord. Waarmee is de bank gevuld? Geen idee. Levertijden? Ja ongeveer
.. garantie? 1 jaar. Waarop? Er zijn nooit problemen met onze banken. Kortom
. Red flags all over.

2026幎1月3日

13 weken voor levering

6 tot 8 weken levertijd.
Op de site staat in voorraad, wordt geleverd na 13!! Weken.
Verkoper deed voorkomen dat ze een bedrijf inhuurde voor t vervoer en montage, ondertussen komt maison zelf en levert hem (na 13 weken dus) en geen montage.
Komen afspraken niet na.
Bank is wel goed, gelukkig

2025幎10月4日

Betaalbare kwaliteit

Wij zijn hier op een zaterdagmiddag even binnengelopen vanwege een eindeloze zoektocht naar een mooie, betaalbare boxspring. Bij Maison konden we rustig even rondkijken zonder direct aangesproken te worden, na 10 minuutjes rondkijken zagen we een boxspring op de eerste verdieping. Het betrof een ex-showroom model die we voor een zachte prijs mee mochten nemen. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, een week later stond de boxspring al! Geweldige service, nogmaals bedankt Maison!

2025幎8月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden met mijn

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij MAISON33. De bank is niet alleen prachtig en comfortabel, maar ook van uitstekende kwaliteit. Het hele proces – van advies in de winkel tot levering – verliep vlekkeloos. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om mee te denken over wat het beste bij mijn interieur zou passen. De levering was snel en netjes, en de bank stond direct perfect op zijn plek. Ik geniet er elke dag van en kan deze winkel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

2025幎9月5日
5぀星のうち5の評䟡

Kwaliteit voor spotprijzen! Top!!

Geen moment spijt van onze bank. Het is bijna niet te geloven dat je voor zo’n lage prijs, zulke kwaliteit krijgt. Wij vonden Maison33 zeer klantgericht, ze hebben kennis van hun producten waardoor hun advies accuraat is. Mocht je nog op zoek zijn naar kwalitatief goede meubels voor een spotprijs, ga naar Maison33!

2024幎10月11日
5぀星のうち5の評䟡

Topservice en prachtige bank van Maison33!”

Wij hebben onlangs een prachtige bank gekocht bij Maison33 en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact viel de vriendelijke en persoonlijke service meteen op. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk advies over de mogelijkheden.

De bank zelf is niet alleen een eyecatcher in onze woonkamer, maar ook van uitstekende kwaliteit: stevig, comfortabel en met een mooie afwerking. De levering verliep netjes en volgens afspraak, en de bezorgers hebben alles keurig geplaatst.

Kortom: Maison33 combineert stijl, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame bank!

2025幎8月25日

Bank

Aantal maanden geleden een erg mooie bank weten te halen bij dit bedrijf. Nog steeds erg blij mee. De werknemers zijn vriendelijk en de service is zeer goed. Zeker een aanrader!

2025幎9月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス