Vi beställde varor till ett dop för vår son. När vi fick varorna fick vi dessutom ett personligt meddelande från ägarna av hemsidan, vilket kändes mycket trevligt och personligt. En vara saknades v... もっと見る
企業が回答しました
Aldrig varit så nöjd med ett företag som denna. Fick oerhört bra personlig service som hjälpte mig att finna specifik färg som jag hade önskat samt hjälpt mig att få hem paketet skyndsamt. Inte no... もっと見る
企業が回答しました
Min beställning kom bort i posten men så fort jag kontaktade er så skickade ni en ny beställning och jag fick den på 2 dagar + en personlig hälsning. Så uppskattat! Tack igen för otroligt fina julkulo... もっと見る
企業が回答しました
Super nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera. Nu har jag allt jag behöver till min dotters kalas :). Kommer fortsätta handla hos er. Mycket bra priser och bra kvalité på alla saker jag beställt!... もっと見る
企業が回答しました
Svensk e-handel med festdekorationer.
Klimatvägen 10 a, 141 69, Stockholm, スウェーデン

makeitspecial.se からの回答
Supersnabb leverans, trots personlig design, och kanonfin girlang!

makeitspecial.se からの回答
Snabb leverans och fina varor. Trevligt med en personlig hälsning också :)

makeitspecial.se からの回答
Snabba på att svara på frågor och väldigt tillmötesgående, trevliga och hjälpsamma! Jag kommer helt klart använda mig utav dem igen.

makeitspecial.se からの回答
Så nöjd med alla saker jag beställde och allt kom inom tre dagar! Det handskrivna kortet jag fick som tack för min beställning gör att man alltid vill handla här!

makeitspecial.se からの回答
Paketet kom fort och det jag köpt såg bra ut👍

makeitspecial.se からの回答
Jättefina produkter och stort sortiment!
Älskar när paket kommer fint ihopslagna och fick tom handskriven lapp med!
Så nöjd!!!

makeitspecial.se からの回答
bästa bästa bästa servicen!!! Bra priser och fina produkter. Även snabb leverans! Perfekt!!

makeitspecial.se からの回答
Snabb leverans! Man fick ett litet fint kort där det står fina hälsningar till en, man kände sig väldigt speciell

makeitspecial.se からの回答
så himla snälla och trevliga, skicka med extra fina grejer som jag inte ens beställt! WOW!

makeitspecial.se からの回答
Fantastiska produkter och supersnabb leverans. Så nöjd med det jag beställde och kommer definitivt beställa igen!!!

makeitspecial.se からの回答
personligt och fint paketerat paket med ett handskrivet litet brev så nöjd med mina saker
Rekommenderas verkligen!

makeitspecial.se からの回答
Super fina produkter. Snabb leverans och super trevligt kundbemötande!

makeitspecial.se からの回答
Fick allting snabbt och svar på frågor och mysig och personlig service!

makeitspecial.se からの回答
Snabb leverans och lätt att beställa. Kommer handla här igen till nästa födelsedagskalas.Tack

makeitspecial.se からの回答
Fantastiskt nöjd! Supertrevlig service och snabb leverans. Lyckades verkligen förgylla vår dotters födelsedag med hjälp av ert breda utbud. Rekommenderas varmt :)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。