レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg fÞlte mig hÞrt ift. konfiguration og Þnsker, men fik ogsÃ¥ kompetent modspil ift. de tanker jeg havde gjort mig. God service, og lÞbende information efter bestillingen. Selve sofaen er vi ogsÃ¥ utr... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Her finder du unikke, arkitekttegnede mÞbler i hÞj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bÊrerdygtighed og det gode håndvÊrk. Vi tager toppen af prisen ved at skÊre unÞdvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende kÞbe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

765件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har kÞbt den fineste CUPMUG

Jeg har kÞbt den fineste CUPMUG EgetrÊshylde fra Make Nordic. Virkelig smuk og lÊkker kvalitet. Jeg har lyst til at kÞbe 2 mere.

2026幎3月30日

KÊre Anne-Mette

Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak.

CUPMUG er nemlig virkelig skÞn og alsidig, så det forstår vi virkelig godt :)

God oplevelse

Elsker vores basecamp sofa. Super siddekomfort, og så er den bare virkelig enkel og pÊn.

2026幎4月15日

KÊre Stephanie

Hvor er det skÞnt at hÞre – tak for din anmeldelse.

Det lyder som om, BASECAMP har fundet sin helt rette plads hos jer, både i komfort og udtryk.

Jeg håber i får stor glÊde af jeres nye sofa de nÊste mange år.

MAKE nordic

LÊkre MÞbler - Super service!

Vi havde en god oplevelse med Make Nordic i Nordhavnen, som var super fleksible i forbindelse med kÞbet af vores spisebordsstole. -Det samme viste sig med levering, som vi fik klaret hjem til hoveddÞren. -Vi er kun blevet gladere for vores kÞb siden, da det er nogle fantastiske stole vi har fået os.

-Christian

2025幎12月22日

KÊre Christian

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem – bÃ¥de i Nordhavn og i forbindelse med levering.

Og hvor er det skÞnt, at glÊden ved stolene kun er vokset med tiden – det er prÊcis sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, vores mÞbler bliver en del af hjemmet.

Tusind tak fordi du deler det med os.

MAKE nordic

Vi har haft en virkelig god oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Make Nordic i forbindelse med kÞb af vores sofa. SjÊldent har vi mÞdt sÃ¥ venlige, imÞdekommende og kompetente medarbejdere – bÃ¥de i rÃ¥dgivningen fÞr kÞbet og i processen efterfÞlgende.

Da vi efter levering måtte erkende, at stoffet på den fÞrste sofa alligevel ikke passede ind i vores hjem, blev håndteringen af returneringen gjort ekstremt professionelt og uden bÞvl. Der var forståelse, fleksibilitet og en tydelig vilje til at finde den rigtige lÞsning for os som kunder.

Hele vejen igennem har dialogen vÊret tryg, ordentlig og prÊget af hÞj faglighed. Det har gjort en ellers potentielt besvÊrlig proces til en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale Make Nordic – bÃ¥de for kvaliteten og for servicen.

2026幎1月15日

KÊre Heidi,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at lÊse, at I har fÞlt jer godt hjulpet hele vejen – isÊr i en situation, hvor tingene ikke helt blev som fÞrst tÊnkt.

At finde den helt rigtige lÞsning til jer er prÊcis det, vi Þnsker – og det gÞr os oprigtigt glade at hÞre, at processen har fÞltes tryg og ordentlig.

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at dele jeres oplevelse med os – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Hurtig levering og flot vare

Hurtig levering og flot vare

KÊre Helle,

Det glÊder mig at hÞre, at både leveringen og produktet levede op til dine forventninger.

Tusind tak fordi du deler det med os.

MAKE nordic

Fantastisk oplevelse i showroom i

Fantastisk oplevelse i showroom i Aarhus. Rigtig god vejledning og vi er så glade for vores nye sofa, hvor der er plads til hele familien 🙏🏻😊

2026幎2月15日

KÊre Freja

Tusind tak for din anmeldelse.

Det lyder som om, sofaen allerede har fundet sin plads hjemme hos jer, isÊr når der er rum til hele familien - det er rigtig skÞnt at hÞre!

Tak fordi du tog dig tiden til at dele det med os.

MAKE nordic

Vores runde holmen spisebord er så

Vores runde holmen spisebord er så ustabilt, man skal spÊnde til nÊrmest hver uge. Vi fik nogle stÞrre skiver, men dette har slet ikke hjulpet.
Mon der er andre der har oplevet dette?

2026幎4月14日

KÊre Maja

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre.

Det er ikke sådan, vores spiseborde skal opleves.

Som vi har vÊret inde på i vores maildialog, har vi i fÞrste omgang forsÞgt med spÊndeskiver, og arbejder nu videre på at finde en lÞsning, da det er utrolig vigtigt for os, at du ender med et bord, som du bliver glad for i mange mange år frem.

MAKE nordic

Virkelig god service i butikken

Virkelig god service i butikken. Hun snakkede os igennem sofaen uden at vÊre anmassende. En perfekt balance.

2026幎3月1日

KÊre Maja

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er utrolig glad for at hÞre, at du fik en god service, og oplevelse, i en af vores butikker.

Rigtig lÊkker sofa 5/5 ⭐

Rigtig lÊkker sofa 5/5 ⭐
God kommunikation og service, både i butik og efterfÞlgende ved bestilling.
Kan 100% anbefales

2026幎4月11日

KÊre Simon,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du både er tilfreds med sofaen og oplevelsen hele vejen igennem.

Tusind tak for anbefalingen.

God service ved kÞb

2026幎2月19日

KÊre Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med servicen i forbindelse med dit kÞb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Kvalitets sofa

Vi fik god vejledning i make Nordics showroom i Aarhus. Tydeligt at bÃ¥de se og mÊrke at det er kvalitets produkter. Sofaen kom som planlagt og er som forventet lÊkkert stof og god sidekomfort. Den holder de nÊste mange mange Ã¥r👌🏌

2026幎3月25日

KÊre Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Det er en fornÞjelse at hÞre, at I fik god vejledning i vores showroom i Aarhus, og at sofaen lever op til jeres forventninger.

Jeg håber at i bliver glade for jeres nye samlingspunkt de nÊste mange år frem.

Jeg fÞlte mig hÞrt

Jeg fÞlte mig hÞrt ift. konfiguration og Þnsker, men fik også kompetent modspil ift. de tanker jeg havde gjort mig.
God service, og lÞbende information efter bestillingen. Selve sofaen er vi også utroligt glade for, vi kan mÊrke at stoffet er kvalitet, og håndvÊrket er godt - og så til en god pris ift. tilsvarende produkter på markedet.

2026幎4月8日

KÊre Jens

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at hÞre, at du bÃ¥de har fÞlt dig lyttet til – og samtidig fÃ¥et kvalificeret sparring undervejs. Det er prÊcis den balance, vi Þnsker at skabe i vores rÃ¥dgivning.

Det glÊder mig også, at I er tilfredse med sofaen. Jeg håber i får mange gode stunder i den fremover.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.

Flot sofa

Fantastisk oplevelse med Make Nordic Sofa!

Jeg har fÃ¥et virkelig god service – bÃ¥de online og i butikken, hvor personalet var hjÊlpsomme og imÞdekommende hele vejen igennem processen.

Leveringen forlÞb helt problemfrit, og produktet lever fuldt op til forventningerne. Sofaen er i rigtig flot kvalitet og passer perfekt ind.

2026幎4月7日

KÊre Anders

Tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig vÊrdsat.

Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – bÃ¥de online og i butikken.

Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

Vi har oplevet rigtig god kundeservice

Vi har oplevet rigtig god kundeservice. Vi kÞbte de dejligste stole og nyder dem hver dag.

2026幎3月20日

KÊre Rene

Hvor er det dejligt at hÞre, at stolene allerede er blevet en del af jeres hverdag, og at i har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

MAKE nordic

Rigtig god oplevelse hos Make Nordic.

Jeg har kÞbt en sofa hos Make Nordic og er meget glad for mit valg. Sofaen er bÃ¥de smuk og behagelig, og kvaliteten er rigtig god. Lige som Þnsket. Jeg oplevede venlig og hjÊlpsom service. En rigtig god oplevelse – kan klart anbefale Make Nordic.

2026幎3月30日

KÊre Sophie

Hvor er det dejligt at lÊse – tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg er virkelig glad for at hÞre, at sofaen fÞles helt rigtig hos dig – bÃ¥de i udtryk og komfort.

Vi lÊgger meget i, at hele oplevelsen skal vÊre god fra start til slut, så det gÞr os ekstra glade at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Jeg håber du får mange gode stunder i din nye sofa i fremtiden.

MAKE nordic

Sofaen har et virkelig flot og

Sofaen har et virkelig flot og gennemtÊnkt design med et moderne og tidlÞst udtryk. Materialerne koster lidt ekstra, men fÞles eksklusive og lever helt op til vores forventninger.

KÊre Jingjing

Tusind tak for dine fine ord.

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du bÃ¥de vÊrdsÊtter designet og materialerne – det er netop den balance, vi arbejder meget bevidst med.

At skabe noget, der både fÞles tidlÞst og gennemtÊnkt, er helt centralt for os, så det betyder meget, at det også opleves sådan hos dig.

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

Virkelig flot sofa i rigtig god

Virkelig flot sofa i rigtig god kvalitet. Vi var i deres showroom i Aarhus forinden hvor vi mÞdte god service og fik en del stofprÞver med hjem. Levering også upåklagelig.

KÊre Pernille

Hvor er det dejligt at lÊse – tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for mig, at I både har haft en god oplevelse i showroomet i Aarhus og er glade for jeres nye sofa.

Og hvor er det godt at hÞre, at bÃ¥de stofprÞver og levering fungerede, som det skulle – det er netop den helhedsoplevelse, vi Þnsker at give.

Jeg håber at sofaen danner rammen om mange gode stunder hjemme hos jer fremover.

MAKE nordic

Bestilling samt levering gik rigtig

Bestilling samt levering gik rigtig fint :-)

2026幎3月20日

KÊre Christian

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder mig at hÞre, at bÃ¥de bestilling og levering forlÞb godt – det betyder meget for os alle.

Fantastisk kvalitet og service

Meget god og kompetent service i showroom, levering til tiden, fantastisk sofa i top kvalitet!

2026幎3月26日

KÊre Mathilde

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at hÞre, at du både har haft en god oplevelse i showroomet, og at sofaen lever op til dine forventninger.

Jeg håber, du får stor glÊde af sofaen i mange år fremover.

Super oplevelse

Super oplevelse. Vi er så glade fra begge vores sofaborde fra MakeNordic.

2026幎3月25日

MAKE nordic からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre, at I er glade for jeres nye sofaborde – det er vi utrolig glade for!

Jeg håber, de bliver en del af mange gode stunder hjemme hos jer fremover.

Tusind tak fordi i ville dele jeres oplevelse med os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。