レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virksomheden har en god og overskuelig hjemmeside. Mulighed for selv at vÊlge leveringsdag, selv pÃ¥ en helligdag. Havde bestilt en TV-bÊnk. Den er virkelig fin og i god kvalitet. Billederne pÃ¥ hjem... もっず芋る

䌁業が回答したした

2. Gang jeg handler hos Njordec og endnu engang var kÞbsoplevelsen helt i top. Webshoppen er flot og enkel, mht. leveringen kan man selv bestemme hvornÃ¥r man vil have det leveret og sÃ¥ kan man bare gl... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kvalitet sofa, som ligner en der burde have vÊret vÊsentlig dyrere. Rigtig fint showroom, hvor det er muligt at se mÞblerne inden kÞb og fÃ¥ vejledning. Vi har fÃ¥et rigtig god behandling af Christi... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Online salg af mÞbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det nÊste mÞbel til dit hjem.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

244件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

En Þv og skuffende oplevelse.

Jeg bestilte min sofa d. 31/3 og har endnu ikke modtaget min bestilling, trods lÞfte om levering, i snart en uge nu. Jeg valgte njordec grundet den korte levering de reklamerer med. Jeg har taget fri af flere omgange og ventet på fragt, men ventet forgÊves. Jeg har siden mandag ringet til kundeservice, men telefonen bliver ikke taget. Jeg er meget forundret og ved Êrlig talt ikke hvad jeg skal gÞre. Jeg har måtte kÞbe campingstole til mine gÊster denne weekend.
En Êrgerlig og skuffende oplevelse.

2026幎4月17日

Smukke mÞbler

Virksomheden har en god og overskuelig hjemmeside. Mulighed for selv at vÊlge leveringsdag, selv på en helligdag.
Havde bestilt en TV-bÊnk. Den er virkelig fin og i god kvalitet. Billederne på hjemmesiden stemmer godt overens med virkeligheden.
Kan varmt anbefale at handle hos Njordec.

2026幎4月1日

Hej Britta,

Tusinde tak for den positive feedback og anbefaling. Vi sÊtter enormt stor pris på det og er glade for at kunne levere en positiv oplevelse :)

Tilbagevendt kunde.

2. Gang jeg handler hos Njordec og endnu engang var kÞbsoplevelsen helt i top. Webshoppen er flot og enkel, mht. leveringen kan man selv bestemme hvornår man vil have det leveret og så kan man bare glÊde sig til at modtage de flotteste mÞbler af god kvalitet.

2026幎3月25日

Hej Camilla,

Tusinde tak for feedbacken, det betyder meget for os og vi er super stolte og taknemmelige for loyaliteten :)

Har lige kÞbt en smuk sofa

Har lige kÞbt en smuk sofa, som jeg allerede er yderst tilfreds med. Levering spot on. Kan varm anbefales!

2026幎4月3日

Hej Jacob,

tusinde tak skal du have og dejligt at hÞre at alt var som det burde vÊre :)

Jeg havde bestilt et sofabord

Jeg havde bestilt et sofabord, som desvÊrre ikke blev leveret på den aftalte dato. Derudover fik jeg hverken svar på mine mails eller opkald fÞr en uge senere. Heldigvis lykkedes det mig at annullere ordren, men det var en virkelig Êrgerlig oplevelse.

2026幎3月17日

Hej Rikke,

Jeg beklager meget at leveringen tog et par dage mere end forventet. Dog formåede vi at annullere ordren efter Þnske samme dag som den ville blive leveret :)

Rabatten der blev vÊk, utjekket!

* Hurtig og prÊcis levering, tjek!
* Ombytning af mÞbel med mange fejl og 10% ekstra rabat, tjek!
Nyt mÞbel acceptabelt efter selv at have flyttet dele fra tidligere fremsendte mÞbel, dette burde ikke vÊre nÞdvendigt.
Returnering af mÞbel med fejl, tjek!
10% rabat ikke udbetalt efter 2 rykkere, utjekket!

Opdatering 11/3: rabatter er nu modtaget, efter 2 rykkere og denne anmeldelse som tilsyneladende skabte den fornÞdne bevågenhed.

2026幎2月3日

Njordec からの回答

Hej igen Jesper, jeg kan bekrÊfte at vi har levet op til vores lÞfte men mangler en bekrÊftelse fra dig.

_____

Hej Jesper,

Jeg har i dag kontaktet og bekrÊftet at der er styr på det og alt falder på plads i lÞbet af de nÊste par dage :)

Incomplete delivery and poor customer service

I ordered a sofa that was delivered at the scheduled time. Unfortunately, a piece of the sofa was missing. I immediately tried to contact customer service by phone, email, and through their website to resolve the issue.

However, it proved almost impossible to get in touch with the company. My email went unanswered, and no one ever picked up the phone. Eventually, I did receive a reply through their website, but the responses were very slow, often with several days between each message.

They agreed to send the missing part and said they would contact me with delivery details. However, I never received any confirmation, and I still have not received the missing piece of the sofa. Despite requesting updates multiple times, I have not heard back.

It has now been three weeks since the sofa was supposed to be fully delivered. Overall, this experience has been extremely frustrating and unprofessional, and it does not give me confidence in the company’s reliability.

2026幎2月20日

Hej Jakob,

Jeg beklager leveringen af det manglende modul er trukket ud. Som vi har aftalt vil det blive leveret i denne uge på den dag du har Þnsket det :)

Man kan slet ikke komme i kontakt med

Man kan slet ikke komme i kontakt med jer vedr. bestilling og levering?????

2026幎3月4日

Hej Dilara,

Jeg beklager hvis leveringsprocessen ikke har vÊret klar nok.

Jeg har netop skrevet til dig om leveringen i morgen og giver dig et kald for at bekrÊfte :)

UfuldstÊndig levering og tavs kundeservice

For en uge siden modtog jeg kun 3/4 af den sofa, jeg havde bestilt – midtermodulet manglede. Siden da har det vÊret umuligt at komme i kontakt med kundeservice, hverken via mail, chatbot eller telefon.

I mandags fik jeg besked om, at de ville vende tilbage med et svar, men der er stadig ikke sket noget i sagen. Jeg står nu med dele af en sofa, som jeg ikke kan bruge, og uden nogen form for opfÞlgning eller lÞsning.

2026幎2月27日

Hej C.H.

Jeg beklager meget hvis du har oplevet lange svartider og jeg har forsÞgt at rÊkke ud til dig angående det manglende modul så vi kan få aftalt en lÞsning på det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。