Var lidt sent ude med at kÞbe maling. Talte med Mikkel og fik tilbudt selv at hente malingen ved grossisten. Blot en halv time efter jeg talte med Mikkel, ringede han retur, at malingen stod klar ti... ãã£ãšèŠã
Bestilte 50 liter maling ons. d. 19.07.2017. Fik en rigtig god/fair pris her pÃ¥. Endvidere fri levering, og fragtmanden leverede nÊste dag, torsdag d. 20.07.2017 tidlig formiddag. Havde forud herfor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dà RLIG Dà RLIG SERVICE LÊs dette og lÊg sÃ¥ jeres ordre et andet sted, evt. rÞverkÞb.dk, de er anstÊndige. Vi har desvÊrre lavet 2 ordre med dette firma, intet har fungeret, penge hÊvet uretmÊssigt,... ãã£ãšèŠã
Super nemt at bestille online,hurtig aflevering og varer af rigtig god kvalitet. jeg skulle have malet min klinik og havde et par enkelte vedr. det rigtige valg af malingen spÞrgsmÃ¥lene blev besvaret... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
webshoppen www.maler-maling.dk har eksisteret siden 2004 og har haft nÊsten 10.000 kunder igennem shoppen, igennem tiden. Ved siden af webshoppen driver vi et malerfirma, hvor vi hver dag er ude og brugde netop den maling, vi også sÊlger til vores kunder. Vi oplever at den maling vi sÊlger, fra Beck & JÞrgensen, er en af de bedste malinger på det danske marked, og til en pris, der er til at betale.
Syrenvej 37, 7400, Herning
- 23952025
- info@maler-maling.dk
- maler-maling.dk
En service udover det sÊdvanlige
Jeg har haft en meget god oplevelse med maler maling.
De har vÊret enormt hjÊlpsomme og leveret en service udover det sÊdvanlige.
Jeg kan varmt anbefale maler maling.
Har fÃ¥et sÃ¥dan en fin service af malerâŠ
Har fået sådan en fin service af maler maling. Kan anbefale dem.
God hjemmeside og rimelige priser.
God hjemmeside og rimelige priser.
Dog dårlig support og levering.
# Support
Sendt mails, men aldrig fået svar.
# Levering
Ingen info om leveringstidspunkt.
Maling afleveret og gemt ved bagtrappen. Jeg fandt den ved en tilfÊldighed. Jeg fik ikke at vide, at den var afleveret.
Bestilte tapet og kvaliteten var iâŠ
Bestilte tapet og kvaliteten var i top.. hurtig levering. Det eneste der kunne mangle var besked om at varen var på vej . Ved et tilfÊlde fandt vi vores vare leveret i garagen . Men ville ikke tÞve med at bestille derfra igen ..
Gad vide hvornår de sidste varer kommer?
Bestilte 12. februar 7 forskellige varer. Dagen efter stod en kasse med 5 af varerne i carporten, men ingen e-mail om afsendelse, fragtnr eller lignende. Jeg har skrevet et par gange for at hÞre hvordan status er med de sidste (og desvÊrre vigtigste) ting, men har ikke hÞrt noget endnu. Har også hÞrt deres telefonsvarer.
Hurtig levering
Hurtig levering! God kvalitet af maling. Kan godt anbefales
God hjemmeside
God hjemmeside. Har bestilt maling 3 gange fra maler-maling og altid hurtig levering samt varerne sat det rigtige sted. Deres maling er super kvalitet nem at arbejde med og dÊkker rigtigt godt.
Kan varmt anbefale Maler-maling.dk
Kan varmt anbefale Maler-maling.dk. Fik virkelig god service hele vejen igennem med hurtig levering på trods af, at tapeten skulle bestilles og sendes fra Tyskland!! Thumbs up!!
Tak for handlen og den hurtigeâŠ
Tak for handlen og den hurtige levering. Handler hos jer igen!
Manglende refundering ved returnering af varer
Bestilte tilbage i august nogle stuklister af to omgange, som ankom nÊste dag - super hurtig levering og god kvalitet af varerne.
Jeg skulle i sidste ende returnere nogle af listerne, hvilket jeg kontaktede firmaet for, og vi aftalte, at jeg skulle sende dem retur til en aftalt adresse og sende dem mine bankinformationer, hvilket jeg gjorde samme dag. Nu, over en måned senere har jeg endnu ikke modtaget mine penge, og jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet. Jeg har ringet og skrevet flere gange, men de er umulige at komme i kontakt med.
Super service
Jeg fik en meget fin service i forbindelse med kÞb af stukliste og stuklim.
Jeg kan kun anbefale firmaet.
50 liter maling til den helt rigtigeâŠ
50 liter maling til den helt rigtige pris, leveret på min adresse få dage efter bestillingen. Dejligt.
Utrolig god service og hurtig levering.
LÊkker kvalitet for pengene!
LÊkker kvalitet for pengene!
Det er nu 3.gang jeg handler her, og bestemt ikke sidste gang. Deres service er i top, har man spÞrgsmål hjÊlper de nemt og hurtigt. Desuden har de produkter af hÞj kvalitet.
Jeg har nu malet kÞkken, vaskerum og bryggers med maling herfra, og endda til en rigtig god pris.
Til sommer skal resten af huset males, og da handler vi atter her!
Leveringen foregår altid hurtigt og nemt.
Skal man have fuld valuta for pengene, samt en hurtig levering, så er Maler Maling et godt sted.
PÃ¥ gensyn til sommer!

Uacceptabelt
Jeg har bestilt for 1650 kr maling - og bedt om at få det stillet i mit skur. Kort efter levering er det blevet set stående i min indkÞrsel - frit tilgÊngligt for alle, fra vej og fortov. Der er flere der har passeret huset og set det stå der. Jeg ved intet om at det er blevet leveret, da jeg ingen mail eller besked får herom. Da jeg kommer et par timer senere er det vÊk (stålet).
Fragtmand pÃ¥stÃ¥r at det er blevet stillet i skuret (selvfÞlgelig siger han det) og Michael mener, at âmÃ¥ske har noget taget det ud af skuret og stillet det i indkÞrslenâ.
Det giver jo ingen mening!
Jeg har betalt 1650 for ingenting! Michael skriver at det er en sag mellem mig og fragtmanden, hvis jeg vil gÞre mere ud af det. Kan se lÊngere på siden nede at andre også har fået stjålet deres varer pga fejl fra fragtmand - så ikke fÞrste gang det sker!
FuldstÊndigt uacceptabelt!

Dejligt sted at handle
Hurtig og nem webshop! Fin service, og produkter af bedste kvalitet.
Kan varmt anbefales til andre :)

God og hurtig shop
Jeg har handlet her flere gange, altid super service!
De har virkelig gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser, hurtig levering.
Jeg handler gerne her igen!
Tak for denne gang, mit kÞkken blev så fint.
dårlig oplevelse
Har forsÞgt at ringe til virksomheden flere gange og blev utålmodig da der aldrig kom svar. Enten har de glemt at opdaterer deres hjemmeside med nyt nummer eller også er de bare meget slÞve. Der gik de lige glip af en kÊmpe ordre på helt ny hus samt renovering af stort sommerhus. Dumt.

maler-maling.dk ããã®åç
UseriÞst firma med manglende overblik.
Havde en rigtig trÊls oplevelse med maler-maling. Havde bestilt tapet, tapetklister samt maling på deres hjemmeside som der stod var på lager. Efter 4 dage og stadig ingen varer ringede jeg til en meget forvirret / stresset mand som sagde at han desvÊrre have glemt ordren grundet travlhed i butikke og at han nok skulle få det sendt. Han undskyldte men stadig irriterende men han lovede vi ville modtage vores ordre inden weekenden hvor det var meningen vi skulle bruge vores bestilling.
Det blev fredag og vi modtog tapetklister og malingen men ingen tapet. Jeg ringede mange gange til maler-maling men telefonen blev ikke besvaret denne dag sÃ¥ jeg mÃ¥tte finde et andet sted at kÞbe tapet. Da vi skulle igang med at male i weekenden var malingen af virkelig dÃ¥rlig kvalitet. Der var klumper i og dÊkevning var virkelig dÃ¥rlig. Den nÊstkommende hverdag fik jeg fat i ejeren som igen virkede alt for stresset. Han blev meget grov i telefonen og sagde at âhvad havde du forventet til de gode priser jeg havde fÃ¥etâ. Alt i alt en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Det kan godt vÊre priserne er gode men man fÃ¥r ogsÃ¥ derefter.