Malerfirmaet Vesely kan helt klart anbefales. Professionelt udfÞrt arbejde. Holder tidsaftaler. Udviser fleksibilitet ved planlÊgning. Nemt at komme i kontakt med. Intet at brokke sig over!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Stefen. Hele forlÞbet har vÊret professionelt fra start til slut. Kommunikationen har vÊret klar og Êrlig, og vi har hele tiden fÞlt os godt informeret og tryg... ãã£ãšèŠã
Kan anbefale Vesely! De kommer til aftalte tid, bliver fÊrdige som de har lovet, udfÞrer deres arbejde helt igennem profesionelt og med et godt glimt i Þjet ð
Har netop fÃ¥et malet badevÊrelse og nogle vinduer. Grundigt og omhyggeligt arbejde, der bare stÃ¥r knivskarpt. Vesely er hurtig til at svare pÃ¥ henvendelser, flexibel ift vores sÊrlige behov og... ãã£ãšèŠã
SkovgÃ¥rdshave 86, 3200 , Helsinge, ãã³ããŒã¯
- malerfirmaetvesely@hotmail.com
- malerfirmaetvesely.dk
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse â flot arbejde og god service!
Vi har haft Malerfirmaet Vesely til at male vores hus på 200m², og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! De har leveret et virkelig flot stykke arbejde, hvor der er blevet lagt vÊgt på grundighed og kvalitet.
Fra start til slut har de vÊret professionelle, fleksible og ydet en virkelig god service. De overholdt alle aftaler, var omhyggelige med detaljerne og sÞrgede for, at arbejdet blev udfÞrt til tiden â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten.
Vi kan varmt anbefale Stefan Vesely og teamet til alle, der Þnsker en maler med Þje for detaljen og hÞj faglig stolthed. Tak for et flot resultat!
Super godt arbejde
Super godt arbejde og god service - vi har brugt Vesely flere gange og er meget tilfredse. KÊmpe anbefaling herfra.
Flot arbejde, god kommunikation, pålideligt firma
Jeg er superglad for det arbejde, Stefan og hans team lavede i mit sommerhus. Vi havde en stue, hvor tapetet bulede og der var sprÊkker i tapetet. De var grundige og er tydeligvis stolte af deres arbejde, så Stefan kom også efterfÞlgende og forklarede, hvor det havde drillet, hvordan de havde lÞst det, etc. Rigtig fin kommunikation hele vejen igennem og hurtig process.
Tusind tak for det flotte malerarbejdeâŠ
Tusind tak for det flotte malerarbejde i mit badevÊrelse, som blev udfÞrt til perfektion. GlÊder mig over det hver dag.
Rigtig godt arbejde super god serviceâŠ
Rigtig godt arbejde super god service kan kun varmt anbefale dem
Hermed en anbefaling om at brugeâŠ
Hermed en anbefaling om at bruge Malerfirmaet Vesely
Vi fik malet en stue og det er flot og skarpt malerarbejde.
Alle aftaler blev overholdt og der er en venlig og hurtig kommunikation
Fem stjerner herfra
Vi har fået Malerfirmaet Vesely
Vi har fået Malerfirmaet Vesely til at male vores hus indvendigt, herunder lofter, vÊgge og trÊvÊrk. Alt blev udfÞrt prÊcis som planlagt, og opgaven blev afsluttet til tiden. Vi kan varmt anbefale firmaet.
Sebastian Jon
Super godt arbejde
Super godt arbejde - Stefan og teamet kan varmt anbefalesâŠ..
Vi har fået renoveret et vÊrelse
Vi har fået renoveret et vÊrelse helt fra bunden af med spartling, slibning, grundning, opsÊtning af vÊv og maling. Vi er meget tilfredse både med arbejdet og kommunikationen med Stefan. Vi kan varmt anbefale firmaet. Lisbeth og Hans Arne
Professionelt malerarbejde
Stefan har stået for malerarbejde ifm. renovering af badevÊrelse, nye dÞrkarme og maling af entré. Alter udfÞrt professionelt og lÞsningsorienteret arbejde hos mig, og har man en aftale med Stefan, så holder det samtidig med, at han er meget fleksibel i forhold til de Þvrige håndvÊrkeres opgaver også skal passes ind. Jeg vil varmt anbefale Malerfirmaet Vesely.
Elisabeth
Facade maling og trÊvÊrk
Trods udfordringer med vejret og bygningernes beskaffenhed, så blev udfaldet ok.
God dialog med Vesely.
Meget tilfreds
Meget tilfreds
Efter nedrivning af skab er skråvÊg plus 2 endevÊgge spartlet, opsat filt og malet. Flot arbejde.
Bruger gerne dem igen.
Kan anbefale Vesely
Stefan og Co
Stefan og Co. har udfÞrt et perfekt malerarbejde hos os. På trods af en, fra vores side, en minimal tidshorisont, fik de udfÞrt deres arbejde til perfekthed. Kommunikationen fra Stefan var i top og vi fÞlte os trygge hele vejen igennem! Der hvor vi så nogle begrÊnsninger, fandt Stefan hurtigt en lÞsning som bare fungerede!
Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
HÞflige, professionelle, hÞj kvalitet
HÞjt kvalitetsarbejde, hÞflige og selvkÞrende håndvÊrkere. Processen kÞrte som smurt fra start til slut, både ift. at sÊtte opgavens rammer, materialevalg, udfÞrelse, start- og slutdato, samt efterfÞlgende oprydning/rengÞring.
Opgaven inkluderede afdÊkning, vÊv, fuldspartel, skarpe kanter, fuger og maling af alle vÊgge, samt sprÞjtemaling af lofter i hele stueetagen (ca. 78 kvm).
Kan klart anbefales!
Flot arbejde som aftalt
Flot arbejde som aftalt. Tidsplanen blev overholdt og fin afsluttende gennemgang med mester.
Alt blev gjort som aftalt
De kom til aftalt tid, og blev fÊrdige også til tiden. Ikke en plet det forkerte sted. Fornuftig pris ! Vi vil ikke tÞve med at bruge Vesely igen.
Flot og hurtigt arbejde !
Fremragende arbejde
Med kort varsel skulle vi have malet en hus indvendigt. Hurtig reaktion og meget professionelt udfÞrt. Yderst tilfredsstillende
Vi har fÃ¥et malet vores lejlighed afâŠ
Vi har fået malet vores lejlighed af Vesely, og vi er super tilfredse med det udfÞrte arbejde. Vi kan varmt anbefale firmaet!
Dan
malet vore terrasser perfekt / seriÞst âŠ
malet vore terrasser perfekt / seriÞst malerarbejde til Rimelige penge. Den stÞrste anbefaling kan gives.
John Friis