Malerfirmaet Vesely kan helt klart anbefales. Professionelt udfÞrt arbejde. Holder tidsaftaler. Udviser fleksibilitet ved planlÊgning. Nemt at komme i kontakt med. Intet at brokke sig over!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Stefen. Hele forlÞbet har vÊret professionelt fra start til slut. Kommunikationen har vÊret klar og Êrlig, og vi har hele tiden fÞlt os godt informeret og tryg... ãã£ãšèŠã
Kan anbefale Vesely! De kommer til aftalte tid, bliver fÊrdige som de har lovet, udfÞrer deres arbejde helt igennem profesionelt og med et godt glimt i Þjet ð
Har netop fÃ¥et malet badevÊrelse og nogle vinduer. Grundigt og omhyggeligt arbejde, der bare stÃ¥r knivskarpt. Vesely er hurtig til at svare pÃ¥ henvendelser, flexibel ift vores sÊrlige behov og... ãã£ãšèŠã
SkovgÃ¥rdshave 86, 3200 , Helsinge, ãã³ããŒã¯
- malerfirmaetvesely@hotmail.com
- malerfirmaetvesely.dk
Stor tilfredshed!
Vi er meget tilfredse med det arbejde, som Malerfirmaet Vesely har lavet i vores lejlighed. Fair priser, de blev fÊrdige til tiden og var meget meddelsomme i hele processen. Det kunne ikke have vÊret bedre!
Grundig og PÃ¥lidelig
Min kÊreste og jeg er meget tilfredse med Malerfirmaet Vesterly, der har leveret en fremragende service under maling af vores badevÊrelse. Fra start til slut har de demonstreret omhyggelighed i god kommunikation under deres arbejde. Malerne var punktlige, effektive og efterlod intet rod efter sig. Resultatet taler for sig selv â vores badevÊrelse ser fantastisk ud. Vi kan varmt anbefale Malerfirmaet Vesterly til alle, der sÞger pÃ¥lidelige og dygtige malere
Flot arbejde
Pålidelig, dygtig og meget ordentlig maler som holder hvad han lover. Vi fik malet trÊgulve i mens vi var bortrejst og kom hjem til en virkelig flot udfÞrt opgave. Vi vil helt sikkert anbefale Stefan hvis du skal have udfÞrt professionelle maleropgaver. Hanna og Anker
Malerarbejde i topklasse
Vesely har udfÞrt forskelligt udendÞrs malerarbejde, og vi er meget tilfredse med arbejdet! Derudover har vi haft en rigtig god dialog med Stefan og hans team fra start til slut. De er meget pålidelige, og Stefan er nem at komme i kontakt med. Jeg anbefaler Vesely på det varmeste.
Hurtig og prÊcis kommunikation - Godt Arbejde
Hurtig og prÊcis kommunikation, Stefan besÞgte os snarest efter min henvendelse, besigtigede hussoklen, der skulle males og der lå tilbud indenfor 24 timer herefter. Arbejdet gik i gang hurtigt herefter og resultatet er alt hvad vi kunne Þnske os.
Godt arbejde
Vesely var meget omyggelige - altid afdÊkket pÊnt, stÞvsuget m.v. - vi er meget tilfredse med processen og resultatet og en god lÞbende dialog
Rigtig god service og virkelig flinke malere
Vi har brugt Malerfirmaet Vesly til udvendig maling af vores svenske trÊhus. Resultatet er blevet rigtig flot. Alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Stefan og hans team er meget professionelle og ordentlige. Det team han sendte ud var ikke blot effektive men virkelige flinke, imÞdekommende og lÞsningsorienteret. Vi kan varmt anbefale Stefan og hans team.

Top service - stor anbefaling
Vi har nu brugt Malerfirmaet Vesely tre gange, og alle tre gange har vi vÊret meget tilfredse med resultatet, herunder sÊrligt processen fra start til slut. De overholder deres aftaler, hvilket flere dÞjer med.
Stor anbefaling herfra.

Malerfirmaet Vesely ããã®åç
SÃ¥ har malerfirmaet vesely malet voresâŠ
Så har malerfirmaet vesely malet vores 2 gavle.Flot arbejde og dygtige og flinke malere som holder deres aftaler og rydder pÊnt efter sig.Kan varmt anbefales.