Het team van Malines Group heeft ons dossier snel en correct afgehandeld. Vanaf het eerste moment was er een perfecte deskundige begeleiding en ondersteuning door Alexandra. Het is zeker aan te beve... もっと見る
企業が回答しました
We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... もっと見る
企業が回答しました
Zeer snel contact en mogelijkheid tot werfbezoek. Heel vriendelijk. En eerlijke uitleg en denken mee na over andere mogelijkheden.
企業が回答しました
Alhoewel onze relatie uiteraard transactioneel van aard was, slaagden zij er in om dit perfect te combineren met een 'human touch'. Steeds bereikbaar en bereidbaar, konden we er altijd terecht met eve... もっと見る
企業が回答しました
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject, dat van begin tot einde professioneel en met veel inzet werd begeleid door Rik. Vanaf de bezichtiging van de woning, over het ondertekenen van alle documenten, tot de waardevolle hulp onderweg — ondersteuning waar we zonder twijfel zelf niet waren uitgekomen. Dankzij Rik verliep alles vlot en met vertrouwen, tot en met de ondertekening van het compromis.
Onze oprechte dank aan Malines en in het bijzonder aan Rik voor de uitstekende begeleiding.

Malines Group からの回答
Van eerste bezoek tot uiteindelijke ondertekening verliep alles zeer vlot. Prima communicatie met Morgane! Aanrader!

Malines Group からの回答
Correcte afspraken, feedback gegeven na de huisbezoeken en snelle verkoop.

Malines Group からの回答
Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en goede service!

Malines Group からの回答
Goede en duidelijke communicatie. Ze doen echt hun best voor jou!

Malines Group からの回答
Informatie was inzichtelijk en volledig. Bereikbaarheid goed, vlotte reacties, behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen en het faciliteren van tussentijdse bezichtigingen.

Malines Group からの回答
Zoals steeds, en dat al vele jaren, prima service en afhandeling.
Raad nodig vragen of ... steeds staat men klaar om u te helpen.

Malines Group からの回答
Vanaf het eerste contact werden wij professioneel en vriendelijk begeleid vooral door Alexandra maar ook door de andere medewerkers van het kantoor. Communicatie liep vlot. We werden onmiddellijk op de hoogte gehouden van de bezoeken en kregen telkens duidelijke feedback. Ook de administratieve zaken na de verkoop waren vlot en correct. Wij zijn heel blij dat wij Malines gekozen hebben voor de verkoop van ons huis.

Malines Group からの回答
Aangenaam gesprek en allemaal heel goed uitgelegd. Al onze vragen beantwoord.

Malines Group からの回答
Heel vriendelijk geholpen bij onze afspraak! Kennis van zaken, en Joëlle kon op elke vraag antwoorden. Erg aangenaam en professioneel contact.

Malines Group からの回答
Eerst nam ik telefonisch contact op voor een afspraak. De man aan de lijn stuurde me weer naar de website om daar verder te kijken en een afspraak te boeken.
Joelle Leunen is voor mij een toppertje. Duidelijke en to the point informatie op een uiterst vriendelijke manier. Ook haar antwoord op mijn mail was wat ik wou weten.

Malines Group からの回答
Joelle luisterde naar wat we zoeken en stelde ons relevante projecten voor op een professionele manier.

Malines Group からの回答
Zeer aangename rondleiding gehad met Jade. Zij denkt mee met de klant en is zeer vriendelijk.

Malines Group からの回答
Topteam Alles vlotjes verlopen en altijd bereid om bijkomende vragen te beantwoorden.

Malines Group からの回答
Zeer goede en vriendelijke begeleiding. Staan steeds klaar om je nodige vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。