Jeg kommer ind efter mange Ã¥rs fravÊr og ser chefen stadig kender mig og han byder velkommen og sÃ¥ bliver man såå glad og Êrger sig over man ikke har vÊret her i lang tid... Men samme gode service... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens vÊrste calzone. En kebab der smagte af absolut ingenting, og et kvalmende tykt lag gummi-agtig smeltet ost. Ville give nul stjerner, hvis man kunne.
Deres Burger svinger meget i kvalitet. Her til aften manglede der ost i deres Bacon Cheese burger. Mindst œ delen af gangene jeg har kÞbt (14-16 gange) mangler der enten ost eller Bacon i deres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ skal den pizza i stykker nÃ¥r jegâŠ
Så skÊr den pizza i stykker når jeg Beder dig om det
Verdens vÊrste calzone
Venligt og imÞdekommende personale.
Venligt og imÞdekommende personale.
Maden var fin og mine bÞrn og jeg synes det var hyggeligt at spise der.
ÃV ÃV
Surt, arrogant personale der ikke lÊngere kan smile eller hilse...pommes frites var slet ikke fÊrdige, sÃ¥ mÃ¥tte en tur i ovnen herhjemmeð€š (det er virkelig lav standard) og kedelig durum. Det var ellers sÃ¥ godt engang. MÃ¥ske de skulle begynde at finde et andet arbejde. Ãv
Har vÊret kunde der i mange år
Har vÊret kunde der i mange år, men har vÊret skuffet de sidste par gange. Har lige hentet en durumrulle som atter var brÊndt, gult salat og nÊsten ingen kÞd. Sagde endda inden jeg bestilte at jeg havde vÊret skuffet de sidste par gange og at det her var sidste chance. Nu gider jeg ikke mere og vil fremover bruge et af de andre pizzariaer i byen. Der rÞg en kunde.
Perfekt
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Malling Pizza! Denne gang fik jeg en nr. 92 Herford steak med et glas rÞdvin til. KÞdet var utrolig mÞrt og smagfuldt, og rÞdvinen passede perfekt til. Tidligere har jeg vÊret her og fÃ¥et pizza, og der er heller ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥ â virkelig lÊkker pizza hver gang. Servicen er i top, personalet er venlige og opmÊrksomme, hvilket gÞr hele oplevelsen endnu bedre. Kan klart anbefales!
Burger af svingende kvalitet.
Deres Burger svinger meget i kvalitet.
Her til aften manglede der ost i deres Bacon Cheese burger.
Mindst œ delen af gangene jeg har kÞbt (14-16 gange) mangler der enten ost eller Bacon i deres Bacon Cheese burger.
Derudover jÊvn til dårlig service, og kommer man retur med fejl Burger, fÞler man sig absolut ikke velkommen.
De har også tidligere ringet en time fÞr luk og annuleret ordre, for nu har de gjort grillen ren.
Jeg har desvÊrre kÞbt deres rabatkort, så når rabat kort er brugt, gidder jeg dem ikke mere... så er det farvel og tak.
DÃ¥rlig service
dÃ¥rlig kundeservice. De er virkelig sure og arrogante. En anden gang jeg var der stod de bare og grinte af mig imens jeg bare stod og ventede pÃ¥ min fkn madð. Vild dÃ¥rlig service og det tog rigtig lang tid fÞr der var en der tog imod en.
DÃ¥rlig - kedelig
DÃ¥rlig, kedelig burger. Kedelige pommesfrites uden dyppelse. Og en grÊsk salat som aldrig har set skyggen af GrÊkenland! Salat pÞset ind i dressing med feta og oliven javel! Og tre kedelige tomatskiverâŠ. Virkelig en ommerâŠ
Bedste Pizzaer de har aldrig skuffetâŠ
Bedste Pizzaer de har aldrig skuffet mig.
Mega god pizza
Mega god pizza. Har spist der i 5 Ã¥r nu. Gode mennesker derinde. Bliv ved med det gode arbejde! Jeg er virkelig imponeret over jeres arbejde og den fantastiske mad, I serverer. FortsÊt med at glÊde folk med jeres lÊkre pizzaer i mange Ã¥r fremover! ðð
Verdens dårligste mad
Verdens dårligste mad. Tager overpriser og snyder en altid med priser og har det klammeste pizza. Vil anbefale alle ikke at komme derned!!
mega lÊkker mad nr5 er den beste
Klasse og alt er ved det gamle ;)
Jeg kommer ind efter mange års fravÊr og ser chefen stadig kender mig og han byder velkommen og så bliver man såå glad og Êrger sig over man ikke har vÊret her i lang tid...
Men samme gode service og yderst prof ordre modtager pisse flink og virkelig rar betjening... Malling Pizza får 5 fede stjerner for deres arbejde!!! :)
Anmeldelse Malling Pizza
Maden er god, jeg nyder at spise her og elsker hvordan de behandler deres kunder.
Rigtig god service
Rigtig god service, lÊkker smag, kvalitet og elsker deres kunder.
NÊsten ikke noget mad
NÊsten ikke noget mad! Har altid kÞbt hos jer men nu gider jeg simpelhen ikke mere
DÃ¥rligste service
I dag bestilte vi 5 pizzaer. Jeg spurgte om de ville vÊre sÞde at putte osten under fyldet i stedet for ovenpå. Det resulterede i fire pizzaer uden ost, og en med ost ovenpå. Da jeg ringede for at brokke mig fik jeg at vide at der var ost på (faktisk var der mere ost på end de plejede at putte på). Efter den samtale fÞlte jeg mig virkelig dårligt behandlet, jeg sad jo med fire pizzaer, hvor jeg tydligt kunne se der ingen ost var på. Derfor tog jeg tre stykker pizza med mig, og kÞrte ned til Malling Pizza, for at vise dem at osten manglede. Det fik jeg intet ud af, han lÞftede blot fyldet af og pegede på tomatsovsen, og sagde den er fyldt med ost. Det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.
DÃ¥rligste pizza nogensinde
Dårligste pizza nogensinde! Ingen hilsen ved ankomst og ingen smil. Pizzaen var kold, tÞr, virkede gammel, slatten, ingen ost, overkrydret og generel virkede som om den havde stået i en uge...jeg ville Êrlig talt hellere spise en frysepizza med mug på. Det er simpelt den dårligste oplevelse af pizza nogensinde...!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã