ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LegekÞkken i trÊ ankom med brudt emballage ved skruer, hvilket manglede adskillige af. TrÊet i kÞkkenet var også knÊkket, hvilket jeg har vÊret nÞdt til at lime.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bad customer service
I purchased a play supermarket from Mamabrum for approximately 2000 SEK a few weeks ago. The product consists of three sections that are intended to be connected with screws in order to ensure stability and safe use.
After initially keeping the sections separate for mobility, I discovered that the individual parts can tip over, creating a potential safety concern. I therefore contacted customer service to request replacement screws and offered to cover both the cost of the screws and the shipping.
My request was declined without any alternative solution. As a result, a recently purchased product cannot be used safely due to a small number of missing screws. I find this response unreasonable and not in line with expected customer service standards for a new purchase.
I kindly ask Mamabrum to reconsider and provide a practical solution so the product can be used safely as intended.
Jak najbardziej w porzÄ dku
Jak najbardziej w porzÄ dku, polecam z czystym sumieniem
Jeg anbefaler
Fantastisk legetÞj og meget venlig betjening. Mit barn leger med kÞkkenet hver dag. Jeg kan anbefale det.
Bardzo polecam
Bardzo lubiÄ markÄ Mamabrum. KupowaÅam w tej firmie juÅŒ kilka razy i za kaÅŒdym razem wszystko byÅo super. Åwietny wybór rzeczy dla dzieci i nastolatków â hulajnogi, krzeseÅka, toaletki, huÅtawki, wszystko solidne i dobrze wykonane. Produkty dokÅadnie takie jak w opisie, szybka wysyÅka i zero problemów. WidaÄ, ÅŒe firma dba o jakoÅÄ. Z czystym sumieniem polecam i na pewno jeszcze tu wrócÄ ð
LegekÞkken i trÊâŠ
Varen kom og var som beskrevet
Varen kom og var som beskrevet, ingen problemer herfra.
Horrible customer service
I ordered a playmat which arrived damaged. I contacted the store and they refused to issue a refund or send a new playmat. Horrible customer service, I will never buy from them again. Do not recommend, save your money.
Absurd ringe behandling
Absurd ringe behandling
4. juni bestilte vi trampolin
11. juni blev trampolin leveret i tre pakker og penge hÊvet. MEN den ene pakke var forkert levering og passede ikke til trampolinen.
En ugen efter , da vi igen rykkede for hvad vi skulle gÞre, fik vi besked om at tage billede af den forkerte pakke â intet om den rigtige ville blive sendt.
21. juni får vi besked om at I er glade for at fortÊlle at den forkerte pakke afhentes 24. juni⊠Stadig intet om den rigtige pakke
23. juni spÞrger vi om info på den nye pakke, der sker stadig intet.
30. beklager i (igen) og tilbyder 30 % rabet â det har vi stadig ikke set indbetalt.
3. juli får vi besked om at pakke sendes med GLS, vi modtaget er pakke nummer og link til TRACK & TRACE⊠linket virker ikke og pakken findes ikke i GLS system, hvilket vi gÞr opmÊrksom på 7. juli.
8. juli beklager i IGEN, nu tilbyder i 20 % rabat â er det sÃ¥ 50 % samlet set ? Og hvornÃ¥r indsÊttes de penge ?
HVORNÃ
R LEVERES VORES PRODUKT ?
dling
Hurtig levering og god kvalitet
Vi bestilte en legemåtte d. 19. maj med forventet levering d. 25. maj. Allerede dagen efter var den sendt afsted, og jeg havde den hjemme d. 21.𥳠Måtten lever fuldstÊndig op til forventningerne og er så fin. Ungerne elsker at lege på den!
Flere steder var der slÃ¥et fliser afâŠ
Flere steder var der slået fliser af dukkehuset. Der stod at der fulgte to dukker med, de var ikke i pakken.
Har indgivet klage, men de har blot annulleret denne, uden nogen kommentar.
Meget tilfreds !
Meget tilfreds !!
Bestilte to skumlege mÃ¥tter, lÞrdag og modtog dem allerede torsdag, trods der stod at de flest ville komme mandag ugen efter. SÃ¥ er MEGET TILFREDS med levering og mÃ¥tterne er lige som forventet og vi er meget glade for dem ð€©
FÃ¥r ikke leveret min vare
FÃ¥r ikke leveret min vare.
Beskrevet at min ordre er afvist.
Det er 10 dage siden vi bestilte.
Pengene er dog heldigvis ikke trukket.
Fint, fint.
Fint udvalg af varer, hurtig levering - en dag fÞr forventet levering, selvom jeg havde bestilt 5 dag fÞr jul.
Ich finde diesen Kinderwagen einfachâŠ
Ich finde diesen Kinderwagen einfach perfekt. Er ist sehr leicht zu tragen und zu fahren, auch ganz einfach zusammen zu Klappen. Im vergleich zu den teuern Artikeln ist dieser fÃŒr den Preis noch besser als erwartet.
Der Sonnenschutz ist sehr groà und bietet genug Schatten. Es gibt auch eine kleine Tasche wo man kleinigkeiten reinlegen kann. Mit dem Wagen kriegt man auch eine Regenbedekung und eine Tragetasche.
Alles in einem... great Kinderwagen.
Der Laufstall ist eine groÃartigeâŠ
Der Laufstall ist eine groÃartige Anschaffung fÃŒr unser Baby! Er bietet ausreichend Platz zum Spielen, ist stabil und sicher verarbeitet. Die weiche Polsterung sorgt dafÃŒr, dass unser Kind sich wohlfÃŒhlt, und die integrierte TÃŒr erleichtert den Zugang. Besonders praktisch ist die einfache Handhabung - der Aufbau war schnell erledigt, und er lÀsst sich leicht reinigen. Klare Empfehlung fÃŒr Eltern, die eine sichere Spielumgebung suchen!
Sehr zufrieden
Alles lief wie erwartet! Das Produkt Ìberzeugt mit hervorragender QualitÀt, und ich kann es nur weiterempfehlen. Ich bin rundum zufrieden und werde hier definitiv wieder einkaufen.
Alles wie erwartet
Alles wie erwartet! Produkt kann ich auch empfehlen, eine tolle QualitÀt. Bin sehr zufrieden und wÌrde hier wieder einkaufen.
Ich habe damit sehr gute ErsterfahrungâŠ
Ich habe damit sehr gute Ersterfahrung gemacht und es hat wunderbar funktioniert
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ