Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra âNiceâ. Kommunikationen var god, god vejledning og udfÞrt hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt âk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige fÞr PÃ¥ske, da jeg ikke kunne fÃ¥ min garageport op. Jeg have brugt fysisk nÞgle til at lÃ¥se den fremfor âelektronisk nÞglebetjeningâ Jeg blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og kom hurtigt ud og kiggede pÃ¥ vores gamle port, som var gÃ¥et i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er ogsÃ¥ i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i trÊ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjÊlpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Hurtig og venlig besvarelse. Hurtig "udrykning" og hurtigt overstået job. Samt en fair pris.

MA Montage & Porte ããã®åç
Fik udskiftet min gamle Hörmann port til en ny port fra MA Montage. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og servicen fra MA. Den blev leveret og installeret på det aftalte tidspunkt. Mads er meget nem at kommunikere med. Uanset hvornår på dÞgnet du kontakter ham, så vender han hurtigt tilbage. Det gÊlder også efter han har leveret opgaven. Alt i alt en god oplevelse.

MA Montage & Porte ããã®åç
Jeg havde et problem med et hÊngsel mellem to port elementer. På trods af mit meget ringe kendskab til området hjalp Mads mig kyndigt gennem processen og på trods af at jeg endte med at måtte kÞbe hÊngslet et andet sted hjalp han mig alligevel til at vÊlge det rigtige. Top service

MA Montage & Porte ããã®åç
Professionel hjÊlp til valg af type og design. Tider og tilbud overholdt

MA Montage & Porte ããã®åç
NY PORT TIL GARAGE, GOD OG HURTIG SERVICE, GOD KVALITET OG PÃNT UDSEENDE.

MA Montage & Porte ããã®åç
Mads er meget serviceminded, samt lÞsningsorienteret og er god til at sÊtte kunden i centrum, ikke oversÊlge med finde skrÊddersyet lÞsning til en fairpris. Godt håndvÊrk og kommer til aftalt tid, så kan kun anbefale ham til jeres nÊst portlÞsning.

MA Montage & Porte ããã®åç
Jeg blev hele tiden opdateret hvornår det var muligt at få repareret min garage port
For leveringstid på reservedele tog lÊngere tid end forventet

MA Montage & Porte ããã®åç
Jeg havde en super sparring med Mads omkring muligheder og mÃ¥ltagning til vores nye port hvor der var lidt begrÊnsede montage muligheder. Som tÞmrer valgte jeg at montere selv da der alligevel skulle laves speciel karmlÞsning nÃ¥r den gamle var demonteret. Montagen gik fint ogsÃ¥ med automatikken, dog havde jeg behov for en finjustering og her trÃ¥dte Mads til som en mis og fiksede den over wifi via installatÞr appâen. Kan varmt anbefale MAmontage.

MA Montage & Porte ããã®åç
Glad og positiv attitude og professionel arbejdsindsats. Holder sit ord.

MA Montage & Porte ããã®åç
God kvalitet vedr produkt og håndtering
Hurtig levering
God montage