Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... もっと見る
企業が回答しました
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... もっと見る
企業が回答しました
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

MA Montage & Porte からの回答
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”.
Mads gav skinner og port lidt “kærlighed” og porten kører nu igen som var den ny.
100% anbefaling af MA montage og porte.

MA Montage & Porte からの回答
Er enormt imødekommende, hjælpsom med at finde det helt rigtige man ønsker af garageport, nem at få kontakt til når man har yderligere spørgsmål, og til sidst udfører arbejdet hurtigt og effektivt, med min personlige oplevelse af at få opgaven løst, synes jeg 5 stjerner er helt på sin plads.

MA Montage & Porte からの回答
Du er hurtigt fremme efter at der er etableret kontakt.
Resultatorienteret og handlekraftig i forhold til problemerne.
Altid god oplevelse

MA Montage & Porte からの回答
Fik en regning på besøg, man kan da ikke regne med
accept på en port, før der er givet tilbud.

MA Montage & Porte からの回答
Jeg blev detaljeret over telefonen vejledt om hvordan jeg skulle få den åbnet - Denne vejledning sparrede mig for et servicebesøg og derfor også en regning
Tusind tak!!!

MA Montage & Porte からの回答
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse med et færdige resultat og den vejledning vi fik undervejs. Kan varmt anbefales.

MA Montage & Porte からの回答
Super god service, kan deres kram og er virkelig skarpe specialister. Dygtige håndværkere, levere som aftalt og mere til.

MA Montage & Porte からの回答
Fantastisk service. Garageporten strejkede og ca. 2 timer senere stod Mads her. Motoren blev skiftet (og opgraderet) og nu fungerer den igen. Det må siges at være hurtig hjælp.

MA Montage & Porte からの回答
Mads was super helpful and professional, he quickly evaluated our needs and made us a great offer. The garage door arrived and was installed very quickly and hassle-free.

MA Montage & Porte からの回答
Super service hele vejen og meget kompetent rådgivning før køb

Min fjernbetjening virkede ikke
Jeg ringede til Mads og dagen efter havde jeg de nye
Han forklarede mig hvordan jeg skulle gøre og så kørte porten igen
Hurtig service 👍😉
Kan varmt anbefales

MA Montage & Porte からの回答
Alt fungerede til punkt og prikke

MA Montage & Porte からの回答
Hurtig og kompetent behandling, der bevirker respekt for firmaet!

MA Montage & Porte からの回答
Super service fra Mads' side.
Troede at jeg skulle købe ny motor/automatik til min port, men Mads mente ude fra min beskrivelse af fejlen at jeg bare skulle have nyt print.
Han sendte en regning som jeg betalte med det samme, dagen efter kunne jeg hente mit print som var nemt at installere selv. Ellers var jeg meget velkommen til at ringe til Mads og få hjælp over telefonen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。