Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... もっと見る
企業が回答しました
Heel blij met het boek . Eenvoudige recepten met ingrediënten die overal te vinden zijn . Lekker en makkelijk! 😋😋
企業が回答しました
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... もっと見る
企業が回答しました
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... もっと見る
企業が回答しました
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mamsatwork からの回答
Heb met veel interesse het boek gelezen en ook al uit gekookt ik ben er zeer enthousiast over!

Mamsatwork からの回答
Het aanvragen en betalen van de e-books ging heel soepel. De recepten zijn zeer uitgebreid en makkelijk te gebruiken. Ik ga er snel mee aan de slag.

Mamsatwork からの回答
Was veel aan het zoeken voor de slowcooker recepten nu gevonden maakt het veel makkelijker.

Mamsatwork からの回答
Duidelijke recepten. Heb er tot nu toe een paar geprobeerd en die vielen goed in de smaak. Ik heb de e-books. Ze zijn makkelijk te downloaden. Als je twijfelt of je ze zult nemen dan zou ik zeggen, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van

Mamsatwork からの回答
Ik heb de e-books besteld. Super recepten, duidelijke uitleg en wat we tot nu toe hebben gemaakt is heerlijk!

Mamsatwork からの回答
Mooi boek! Heerlijke recepten! Nog niet zolang in huis t boek maar alwel wat gemaakt! Komt zeker goed!

Mamsatwork からの回答
Super veel en echt heerlijke bruikbare slowcooker gerechten waarvan ik al vele heb gemaakt, echt een aanrader!! Ik heb het boek waar deel 1 t/m 4 in staan, heel fijn boek en de delen 5, 6 en 7 als ebook, ik hoop dat als deel 8 er is dat er dan weer een boek komt!!

Mamsatwork からの回答
Met hun heerlijke recepten, die zowel in boekvorm als ook digitaal te verkrijgen zijn via hun site, wordt het gemak van het gebruik van de slow cooker middels foto's en tekst uitgelegd waardoor je na thuiskomst een heerlijke maaltijd te wachten staat. Hiernaast is er een hele goede service. Echt een aanbeveling waard!

Mamsatwork からの回答
Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaak iets bij. Ik kan de boeken alleen maar aanraden.

Ik bestelde 4 ebooks
Zodat ik de recepten altijd bij de hand heb
Morgen ga ik kamperen en de slowcooker gaat mee
Ik heb pinda kip gemaakt. Eenvoudig te maken en heel erg lekker!
Blij mee 🥰

Mamsatwork からの回答
Goede recepten die makkelijk te volgen zijn!

Mamsatwork からの回答
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de ander maar dat is gewoon smaak verschil.

Mamsatwork からの回答
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Zeer tevreden! Ook ben ik lid van de Slowcooker club ook een aanrader!

Mamsatwork からの回答
Duidelijke recepten met normaal verkrijgbare producten. Alles is heerlijk tot nu toe wat ik maak

Mamsatwork からの回答
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, een aanwinst voor iedere serieuze slowcook fan

Mamsatwork からの回答
Het is op de eerste plaats een mooi en duidelijk boek. Alles recepten worden goed uitgelegd, dus makkelijk te maken. De ingrediënten zijn goed te verkrijgen.
Wat ik gemaakt heb was heel lekker:
- asperges
- witlof met ham en kaas
- kip met eiernoedels

Mamsatwork からの回答
Het boek snel binnen. Boek geeft duidelijke uitleg en heerlijke recepten.

Mamsatwork からの回答
Super fijn boek, met heerlijke recepten. Ik hoop dat er snel een deel 2 uitkomt. Een echt boek is altijd fijn.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。