企業情報

1. 自動車部品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Olieprodukter importerer tysk motorolie af bedste kvalitet, til alle brancher og motortyper. Motorolie, plejeprodukter og autotilbehør, til private og B2B.

2.8

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Halve leverancer, forkerte varer, dobbelt fragt og et forsøg på at løbe fra klare aftaler

Min oplevelse med Mannol – og især Klaus, som håndterede sagen – har været helt igennem uacceptabel.

Først blev kun halvdelen af min ordre leveret, og den del, der faktisk kom frem, var ovenikøbet forkert olietype. På trods af dette blev jeg opkrævet fragt to gange, selvom varerne ankom samlet på én palle og ét trackingnummer. Det er svært at se som andet end en bevidst fejlopkrævning.

Leveringstiden var desuden markant længere end lovet, og da jeg efter mange forsøg endelig fik en forklaring på, hvorfor resten af ordren ikke kom, var svaret dybt frustrerende: Klaus mente, at jeg blot kunne “bestille det manglende igen”. Altså… skulle jeg så betale fragt for tredje gang, på en vare jeg allerede havde bestilt og forventet leveret første gang? Det er en helt absurd måde at drive forretning på.

Da vi så endelig aftalte, at varerne skulle retur uden omkostninger for mig (hvilket var hans eget forslag), begyndte han efterfølgende at ændre forklaringen og forsøge at vælte ansvaret over på mig – som om det var mig, der havde forårsaget problemerne. Det virkede ærligt talt som et forsøg på at komme uden om aftaler, der allerede var indgået.

Selv efter tilbagebetalingen manglede der stadig en kreditnota, som jeg måtte rykke for igen og igen, uden nogen form for undskyldning eller forklaring. Det er det sidste, man forventer, når man forsøger at afslutte en sag ordentligt.

Alt i alt efterlader det et klart indtryk af en virksomhed og en ejer, der ikke tager ansvar, ikke overholder aftaler, og som forsøger at skubbe både risiko og ekstraomkostninger over på kunden – selv når fejlen ligger 100% hos dem. Jeg handler aldrig her igen, og jeg vil kraftigt anbefale andre at finde en leverandør, der behandler kunder ordentligt.

2025年9月19日
5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet hos den 2 gange nu.

Jeg har handlet hos den 2 gange nu.
levering kan nok ikke blive hurtigere dag til dag.
Varen er altid godt pakket og jeg har altid fået det jeg har bestilt.
Jeg svedte dog lidt da jeg fik opdatering fra GLS der stod pakken vejede 1kg og der skulle mindst være 40kg + emballage men det hele var der

2025年8月21日
5つ星のうち1の評価

Manglede levering af ordre ingen kontakt mulighed

Har bestilt olie og bremserens.
Bestiller 24 dåser bremserens og modtager kun 2 stk.

Har forsøgt at få fat i mannol i 2 måneder uden held.

Mangler stadig 22 dåser eller pengene retur.

Umuligt at få fat i.

Jeg har ellers handlet flere gange ved jer uden problemer men dette gør jeg fraråder alle at købe.

Hvis i ende vælger at svare er mit ordre nr MN2423

Hvis ikke der snart ske nået må jeg kontakte advokat

2025年5月23日

Useriøst firma

Bestilte 1 katalysator rens og 1 benzin tilsætning. Det kom okay hurtigt, men der var fejl i ordren. De havde givet mig en ester additive 9929, i stedet for en benzin tilsætning 9950. Skriver flere gange til dem, men intet svar. Efter 3-4 dage kommer der svar, at det er afsendt og hvad er problemet. Henter den nye pakke med forhåbentlig en benzin tilsætning 9950 i. Men nej, endnu en ester additive 9929 har jeg modtaget. Skrev til dem at der var fejl igen, men har intet hørt endnu. I dag den 11/06/25 kl. 11.58 ringede jeg til de dem, igen intet svar, og har endnu ikke hørt noget, og nu er klokken 18.27. Jeg sagde at jeg gerne ville betale og beholde den første fejlleverede vare, en ESTER ADDITIVE 9929. Og det var okay, de sender link til betaling på den, men så er det en helt anden vare samt de havde også pålagt forsendelse. Så de vil have 118.- for en vare de har sendt forkert og jeg har herhjemme, og som koster 49.-. Det er godt nok useriøst og ekstrem ligegyldighed overfor kunderne. Plus at hvergang jeg skal hente pakken, er det lige 20 km hver gang.

2025年6月1日

Modtog kun delvis ordre

Bestilte og betalte for 4 x 1l dunke olie. Ingen oplysning om udsolgte varer. Dagen efter modtog jeg en mail med meddelelse om, at den ene af olierne pt ikke var på lager, men kom ville komme igen efter 1,5 uge.

Efter en uge modtog jeg en pakke med 3 x 1l dunke. Jeg gjorde opmærksom på den manglende vare, og modtog et svar, som bad om billede af pakkeindhold. Den efterspurgte dokumentation blev sendt, og siden har jeg hverken fået den manglende vare eller svar på efterfølgende mails om manglen.

2025年4月23日

Trustpilot エクスペリエンス