Vanmorgen weer een prachtige nieuwe (herfst)kleur laten zetten. Iedere keer een verrassing wat de nieuwe kleuren zijn! Altijd een gezellig praatje en Manon onthoudt ook veel van vorige gesprekken. Bo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben al een tijdje klant bij deze geweldige nagelstyliste, en ik ben telkens weer enorm blij met het resultaat! Ze werkt altijd super netjes en nauwkeurig, met oog voor detail. Of het nu om een klas... ãã£ãšèŠã
Prachtige nagels voor een mooie prijs, veel informatie over het product en de werking ervan. Mooie knusse studio, geeft een gezellige huiselijke sfeer. Erg prettig. Veel geduld en precisie, wat resu... ãã£ãšèŠã
In eerste instantie bij Manon gekomen voor mijn bruidsnagels. Hiervoor verschillende proefnagels gehad en super tevreden met uiteindelijk de nagels voor onze dag. Daarna blijven hangen en kom nu elke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jouw persoonlijke make-up & haar artiest
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een heel tevreden bruid
Manon was op tijd en kwam goed voorbereid op locatie. Binnen de afgesproken tijd was Manon klaar met zowel mijn haar als make up en het bleef de hele dag goed zitten.
Prachtige nagels voor een mooie prijs
Veel geduld en precisie, wat resulteert in een prachtig resultaat. Ik voel mij vrouwelijk met mijn altijd mooie nagels en de nagels blijven hoe dan ook mooi! Je bent professioneel in je vak en straalt vertrouwen uit naar de klant
Prettige styliste
Prettige styliste! Werkt nauwkeurig en ga altijd tevreden weer de deur uit! Professionaliteit voor een betaalbare prijs! Ik zou zeggen, ga zeker eens langs!
Professionele nagelstyliste
Professionele nagelstyliste. Werkt heel netjes en is zeer vriendelijk en gastvrij.
Super samenwerking met mooieâŠ
Super samenwerking met mooie resultaten. Als model heb ik haar graag als muah. Voelde mij heel mooi tijdens de shoots
Onze samenwerking is echt super
Onze samenwerking is echt top! Manon staat altijd voor mij klaar zodra ik een fotografie opdracht heb waarbij visagie en haar komt kijken. Het resultaat is iedere keer weer prachtig.
Ik voelde me prachtig!
Manon heeft ervoor gezorgd dat ik en de rest van mijn familie er prachtig uitzagen voor onze familie fotoshoot. Ze ging hierbij ook mee en zorgde ervoor dat alles tot in detail perfect zat. Ik voelde me prachtig!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã