1. At Manufactum we often find high-quality products which we would not normally find elsewhere. 2. We like the ways Manufactum finds good design and materials, often made by small European compan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prachtige vuilnisbak voor in de keuken gekocht, mooi, degelijk en wel een tikkeltje aan de prijs, maar elke cent waard! Manufactum is nooit de voordeligste qua prijs, maar altijd een goede koop. Prach... ãã£ãšèŠã
Fijne website waar xe veel practische producten verkopen van hoogwaardige kwaliteit. Nu heb ik erbijzonder en handig tuingereedschap gekocht, een zog. Japanse handschoffel en een niet roestend japans... ãã£ãšèŠã
Heel leuk â een kwaliteitsproduct dat vlot is verzonden en ontvangen. Ik zal opnieuw bij dit bedrijf kopen.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede kwaliteitsproducten, goede levering
Onze bestelling van de zeer goede en mooie fluitketel âOttoniâ uit Italie was makjelijk te vinden bij Manufactum. Werd binnen 2-3 dagen vanuit Duitsland bezorgd bij ons in Nederland. Goed verpakt en goede berichtgeving wanneer het zou aankomen.
Trustful and friendly shop.Products have quality and a goodâŠ
Products have quality and a good description. Persons of M. help very goed, are friendly.
Gute website und erschwinglich
Sehr schnelle lieferung und sehr schöne bleistifte in einem lederetui
Mooi kwaliteit product (Vitorinox) enâŠ
Mooi kwaliteit product (Vitorinox) en goed geprijsd. Levering kwam uit Duitsland dus moest wel paar dagen geduld hebben.
Manufactum heeft altijd goede productenâŠ
Manufactum heeft altijd goede producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb er al verschillende dingen gekocht. Levering van Duitsland naar Nederland altijd binnen een paar dagen. Duurt soms wel even voordat je een bericht krijgt dat het verstuurd wordt. Al met al zeker een aanrader.
Alle Produkte sind von bester QualitÀt
Alle Produkte sind von bester QualitÀt. Guter Kundenservice
Wonderful products and great service!
Sehr gute Producte und gute lieverung
Bijzondere producten van hogeâŠ
Bijzondere producten van hoge kwaliteit. Snelle levering in stevige verpakking. Boor herhaling vatbaar.
Quick service
Quick service, products well packed, returning was easy and quickly resolved
Everything was perfect
Everything was perfect. Reliable delivery, great products.
Een waterkoker gekocht zonder plastic
Een waterkoker gekocht zonder plastic. Snel en goed geleverd. Erg blij mee
Zeer hoge kwaliteit.
Zeer hoge kwaliteit en dus ook hoge prijs. Snelle levering .levering.
Dank je wel!
Eigenlijk komt deze mail te vroeg, de bestelling moet nog geleverd worden ;-)
Mijn hartelijke dank richting de vrouw die mij in een telefoongesprek geholpen heeft mân bestelling correct uit te voeren.
Professioneel, zorgzaam en hartelijk.
4.500 kg split, 3.000 kg zand, 60 m2 grindplaten; het is nogal wat. Je wil het niet verkeerd doen.
En dank voor de kortingscode!
-High quality product
-High quality product (but not cheap).
-Excellent color-match to the on-line pictures
-Smooth ordering and fulfilment process
-Transparant communication on the 1 item that had a later shipment date.
All good.
Happy customer.
AAA
Zeer tevreden!
De handgemaakte kransen zijn mooi!
Prima verpakt en snel bezorgd.
Zeer verzorgd!
Sehr zufrieden
Gute Produkte, schneller Versand und gute Kommunikation
Hoge kwaliteit trui
Trui van 100% linnen besteld,
Heb deze 2 dagen eerder ontvangen dat de site aangaf.
De kwaliteit trui overtrof mij zelfs en ben van plan om regelmatig iets te bestellen op deze site (exclusieve winkel)
Echt een aanrader.
Manufactum ist sehr zu empfehlen, Besonderes und schönes Produktsortiment
Es ist immer wieder eine Freude, den Laden von Manufactum zu besuchen, schöne Produkte zu finden und nach dem Besuch in der DÃŒsseldorfer Filiale bereut man doch, nicht gleich etwas gekauft zu haben. Also online bestellt, die Website ist schön, die Bestellung verlief zÃŒgig und die gesamte Abwicklung lief ÀuÃerst sorgfÀltig ab, ich bin mit den Produkten sehr zufrieden, Manufactum ist sehr zu empfehlen.
Product niet ontvangen
Product niet ontvangen, slechte telefonische contacten, niet in het Nederlands.
Geen reacties op e mail verkeer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã