Manutan Nederland レビュー 3,471

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

A816624 Draadloos toetsenbord Ergo ProFit - Kensington Blijkt helaas een Azerty toetenbord te zijn. het staan ook in de beschrijving als je deze helemaal doorleest. maar had beter gelijk in de ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een goede en snelle service. Alleen als er een presentje bij een bestelling ter waarde van een bepaald bedrag uitgegeven wordt dan lopen we dit altijd mis. Dit zou eigenlijk automatisch moeten gaan, O... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig zoals de klantenservice problemen tackelen. Vooral Dennis. Geeft een correcte uitleg van wat er gaat gebeuren en bevestigd het meteen. Maakt de belofte van Manutan welke op de site staat, op... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beste team van Manutan, beste Sandra, beste chauffeurs, Allereerst wil ik jullie alle drie hartelijk bedanken voor het snel schakelen en het oplossen van het probleem. Kort samengevat: d... もっと見る

企業情報

1. 企業間サービス
  2. 流通サービス
  3. 機材提供業者
  4. 産業用機器提供業者
  5. オフィス機器提供業者
  6. 卸売業者

当該企業による記述

Manutan is in Nederland en België de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein. Onderdeel van de internationale Manutan Group.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

A816624 Draadloos toetsenbord Ergo…

A816624 Draadloos toetsenbord Ergo ProFit - Kensington

Blijkt helaas een Azerty toetenbord te zijn. het staan ook in de beschrijving als je deze helemaal doorleest. maar had beter gelijk in de titel gezet kunnen worden. Blijkt dan dat ze bijna geen QWERTY toetsenborden hebben. wel franse toetsenborden. maar wat heb je eraan in Nederland?

Wel fijn dat ik redelijk soepel de toetsenbord retour kon sturen

2026年4月9日
自発的なレビュー

Beste Michael,

Dankjewel voor je review. Jammer dat we niet hebben kunnen helpen met een Qwerty toetsenbord. Ik zal dit intern zeker doorzetten. Fijn dat het soepel is verlopen om deze te retourneren. Hopelijk kunnen we de volgende keer weer van dienst zijn.

Snel geleverd

Snel geleverd, goede korting

2026年4月6日

Beste Walter,

Snel geleverd + goede korting, maakt deze prachtige 5‑sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat zowel de snelle levering als de korting goed zijn bevallen. Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de kasten en graag tot een volgende keer!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, goede prijs en snel in huis!

2026年4月4日

Beste Daan,

Wauw wat een mooie comlimenten! Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling met maar liefst 5- sterren! Maakt ons trots én dankbaar!

5つ星のうち5の評価

Duidelijke website en snelle levering…

Duidelijke website en snelle levering tegen redelijke prijs.

2026年4月2日

Beste Healey,

Wauw wat een mooie complimenten! En dan nog de extra beloning van de 5- sterren. Dit maakt ons ongelooflijk trots! Hartelijk dank voor deze mooie woorden.

Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Gewenste materialen zijn goed te…

Gewenste materialen zijn goed te vinden, en bestelling was/is lekker snel geleverd.

2026年3月31日

Beste Dudink,

Hartelijk dank voor deze mooie review met positieve onderbouwing en de 4- sterren. Wat fijn om te horen dat het bestelproces van begin tot aan het einde zo goed is bevallen. Graag tot een volgende keer en hopelijk gaan we dan voor de 5- sterren.

Snel geleverd tuut tuuut

2026年3月31日

Beste Ronald,

Dat is snel.....😊

Hartelijk dank voor deze positieve review met maar liefst 5- sterren! Goed om te horen dat de bestelling snel is geleverd! Veel plezier met de dolly en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Altijd op tijd en als er wat fout is…

Altijd op tijd en als er wat fout is ook gelijk reactie

2026年3月30日

Beste Gijs,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en de 4- sterren. Wij doen altijd ons uiterste best om een goede service te leveren aan al onze klanten.
Doormiddel van jouw review bevestig je dit, hier zijn wij natuurlijk super blij mee! Graag tot een volgende keer en hopelijk gaan wij dan voor de 5- sterren 😉

zeer snel geleverd.

zeer snel geleverd.
product voldoet aan verwachting

2026年3月30日

Beste M. Philipsen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie positieve beoordeling met maar liefst 5- sterren. Fijn om te horen dat handtrekwagen snel is geleverd en voldoet aan de verwachting. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Goede Customer Care

Na het bestellen van een artikel bleek de uitlevering problematisch, na contact gezocht te hebben met Customer Care is uiteindelijk alles zeer netjes afgehandeld, een zeer vriendelijke medewerker van Customer Care heeft contact met mij gezocht, excuses aangeboden en actief meegedacht voor een oplossing wat mijn bestelling betrof, de nazorg is uitstekend, complimenten!

2026年3月28日

Reactie n.a.v. aanpassing review,
Beste Thomas,

Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen gekomen tot volgens mij een hele mooie oplossing. Via deze reactie wil ik je graag bedanken voor het fijne contact. Heel fijn dat deze situatie uiteindelijk toch nog naar tevredenheid is opgelost. Elke review die wij binnenkrijgen pakken wij op en waar nodig zullen we altijd ons best doen om dit zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Deze wijziging in de review is daar een hele mooie bevestiging van!

Hartelijk dank hiervoor.

Reactie n.a.v. review
Beste Thomas,

Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat er in eerste instantie niet op de mail is gereageerd en dat hierover zelf contact opgenomen moest worden. Ik heb dit intern doorgezet naar de desbetreffende afdeling ter verbetering van het proces, waarvoor dank. Goed om te horen dat het uiteindelijk toch alsnog naar tevredenheid is opgelost. Voor de zekerheid neem ik nog even contact op m.b.t. de bestelling.

Manutan.

snelle levering

Beste mevrouw de Vries,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de 4 sterren. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met de afvalbak en graag tot een volgende keer.

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, erg belangrijk voor ons bedriijf

2026年3月26日

Beste C. Hutten,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de 4- sterren.
Wat goed om te horen dat de levering snel is gegaan, dit vinden wij als bedrijf ook erg belangrijk. We waarderen je vertrouwen en staan graag klaar om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 😊

Goed en degelijk

Ik vond wat ik zocht, ik kreeg wat ik vroeg. Heb alleen richting het betaalvenster de knop gemist om de kortingscode te verzilveren.

2026年3月26日

Reactie n.a.v. contact

Beste Oene,

Hartelijk dank voor het fijne gesprek van zojuist. Zoals beloofd maken wij de creditnota alsnog aan voor de kortingscode. Goed weekend alvast!

reactie n.a.v. review
Beste Klant,

Hartelijk dank voor de mooie review en de 4- sterren. Wat goed om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen. Wat betreft de kortingscode neem ik contact op om dit alsnog in orde te maken.

5つ星のうち5の評価

Het ging snel en levering was goed…

Het ging snel en levering was goed gegaan.

Beste heer Mclean,

Hartelijk dank voor deze mooie review met maar liefst 5- sterren. Goed om te horen dat de levering goed en snel is gegaan. Maakt ons trots en dankbaar. Graag tot een volgende keer.

5つ星のうち5の評価

telefonisch info gevraagd specs eindkap…

telefonisch info gevraagd specs eindkap altrex ladder, wat ik ook probeerde ik kreeg niet de gewenste info, onkundige helpdesk die uiteindelijk het gesprek verbrak, hopeloos bedrijf. Echter ik werd door iemand van Manutan gebeld en voor het ongemak kreeg ik gratis 2 eindkappen voor mijn trap en een aardigheidje voor het ongemak, kortom een 10+ voor deze oplossing, wat een geweldig bedrijf

自発的なレビュー

Manutan Nederland からの回答

Reactie n.a.v. aanpassing review
Beste Arjen,

Via deze reactie wil ik je graag bedanken voor het fijne contact. Heel fijn dat deze situatie uiteindelijk toch nog naar tevredenheid is opgelost. Elke review die wij binnenkrijgen pakken wij op en waar nodig zullen we altijd ons best doen om dit zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Deze wijziging in de review is daar een hele mooie bevestiging van! Hartelijk dank hiervoor.

Heel veel plezier met de eindkappen.

Reactie n.a.v. review
Beste Arjen,

Hartelijk dank voor de review. Allereerst onze excuses. Dit is absoluut niet de service wat je van ons mag verwachten. Ik zou graag in contact komen. Hopelijk kunnen wij dit alsnog zo positief mogelijk afsluiten. Zou jij je contactgegevens met mij willen delen via sandra.hoefakker@manutan.nl

Mooi artikel

Goed te vinden op de site en werd snel geleverd

2026年3月24日

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor de mooie review en de 5- sterren. Wat goed om te horen dat de plateauwagen snel te vinden was én snel geleverd is. Bedankt voor de positieve beoordeling, daar zijn wij heel blij mee. Veel plezier met de plateuawagen.

adviserend en meedenkend

adviserend en meedenkend. snelle service.

2026年3月23日

Beste mevrouw Schats,

Wauw wat een mooie complimenten. Hartelijk dank voor deze mooie review met maar liefst 5- sterren. Maakt ons trots én dankbaar. Graag tot een volgende keer.

2026年3月22日

Beste Gerco,

Hartelijk dank voor deze positieve review met maar liefst 5- sterren. Goed om te horen dat je tevreden met de snelle levering. Heel veel plezier met de slagmoersleutel en graag tot een volgende keer.

Beste Layth,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review en de 5- sterren. Fijn dat het materiaal op tijd is geleverd. Wij waarderen je feedback en zijn blij met je positieve ervaring.

Beste Coen,

Hartelijk dank voor deze prachtige 5‑sterrenreview! Wat fijn om te horen dat onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten zo goed bevallen. We waarderen je positieve feedback enorm. Heel veel plezier met de bakkenwagen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。