Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nogle super fine og gode vare. Virkelig fin service og vi fik vores ting hurtigt. Kan klart anbefale andre at handle hos Mapio.
企業が回答しました
Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk serviceniveau. Jeg var temmeligt sent ude ift. hborlåe jeg skulle bruge gaven, men Mads sørgede for at få mine varer hurtigt afsted. Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.
連絡先
Hovedgaden 389, 2640, Hedehusene, デンマーク
- salesandsupport@mapio.dk
- mapio.dk
Kan varmt anbefales
Jeg har købt flere gange hos Mapio, og jeg har kun haft gode oplevelser med det. Skålene og spisepindende er så smukke og holdbare. Skønt med passionerede iværksættere, der brænder for deres produkter!

God service & hurtig lervering
God service & hurtig lervering. Selv på Black friday
5 stjerner⭐️

God service, flotte produkter
Mads er hurtig til at svare, nemt at få en aftale for afhentning.
Flotte produkter. Kan anbefales.

Godt pakket ind
Godt pakket ind, med sikring så de ikke gik i stykker. Det er nogle rigtig gode skåle, mødte dem første gang på Geekcon og var nødt til at fylde skabet op derefter.

Mapio からの回答
Virkelig et godt sted at handle,hvis…
Virkelig et godt sted at handle,hvis man godt kan lide japanske ting. Købte to søde kopper med katte på og de kom godt pakket ind😊. Købte først en og fortrød dagen efter at jeg ikke havde købt to og bestilte så en mere. Mads sendte en sms om, at begge var pakket og at jeg ikke skulle betale for to gange fragt. Virkelig god service. Godt sted at finde en god gaver, hvis man er på jagt efter noget anderledes. Handler gerne her igen.

Fantastisk serviceniveau
Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke 🤩

Mapio からの回答
Købte et te sæt og det var i fantastisk…
Købte et te sæt og det var i fantastisk stand da jeg fik den og der var et takker brev med lille historie med.
Vil stærkt anbefale at man køber her.

Mapio からの回答
Glimrende produkter og excellent…
Glimrende produkter og excellent service.
Stor anbefaling herfra.

Mapio からの回答
Mapio hermed varmt anbefalet!
Mapio har mëget smukke varer af høj kvalitet og så til absolut rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere på, og Mapio’s kundeservice er formidabel!

Fint kattekrus
Jeg modtog et fint lille kattekrus, der svarede helt til beskrivelsen. Desuden var der vedlagt et sødt lille kort med en hilsen fra firmaet.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。