Marcello’s Holstebro Vi fik en gavekort i julegave til Marcello’s På 2x brunch incl. drikkelse…min datter havde givet 458kr for dette gavekort Lørdag d 12/9 glædede vi os til at indfri ju... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har fået mules frites mange gange, dette har været den værste omgang jeg har oplevet. Alt for saltet, suppen havde ingen base, kan helt klart ikke anbefale! Kommer aldrig igen!! Tjenerne kom... もっと見る
Øv Marcellos Holstebro - har spist hos jer flere gange, men hva' er der lige sket med jer? Vi var 2 der bestilte burgere, hyldeblomstdrik og en øl. Burgerbøfferne var saftige og velstegte i en lækker... もっと見る
Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
KOLDING!!!
KOLDING!!!! FORRFÆRDELIG RESTAURANT, IK SPIL DINE PENGE PÅ DET. DÅRLIG MAD OG DÅRLIG SERVICE. IK KØB EN MIJOTI DA 99% AF DEN ER ISTERNINGER. MADEN VAR TØRT HURTIG, OG DÅRLIG LAVET.
Sønderborg caféen er skuffende
Sønderborg caféen er skuffende. Bestilte bord til brunch kl 10, og bliver ikke gjort opmærksom på at bordet skal forlades kl 11. Ung betjening er på mobilen og uopmærksom. Spørger om man kan få en bitter eller en gammel dansk til morgenmaden. Det ved den unge pige ikke hvad er, så nej. Pandekagerne ligger på varmeplade som ikke er tilsluttet strøm, så de er kolde. Skal spørge efter ketchup, skal spørge efter sirup til pandekagerne osv osv. alt i alt en oplevelse som betyder at jeg fremover vælger en anden café.
Dejlig oplevelse.
Dejlig oplevelse.
Tak for rigtig god mad i Holstebro onsdag den 31.3.2022. Vi fik Vesterhavs salat , ventede 5 min. Frisk og der var rigeligt af det. Betjeningen fin. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Kedelig brunch i Odense.
Kedelig brunch i Odense.. kun 3 slags ost 1 uspiselig smørreost, 1 tør rullet skæreost og 1 ok brie…
Næsten ingen frugt..
Mangel på brød..
Og langt sort hård i rørægget…
Alt i alt en meget kedelig og skuffende brunch…
Har idag været inde og spise brunch…
Har idag været inde og spise brunch buffet. TOTALT skuffende oplevelse. Deres Røræg var så tørt at ikke engang ketchup kunne rede det, deres pandekager er de billige fra Rema 1000, deres frugt var knap nok moden og de fleste ting var ikke engang værd at tage på tallerknen, da det så, så tørt og kedeligt ud. Fik en Iskaffe til, den var ikke rørt sammen, så der lå godt og vel 3-5 pump sirup i bunden og så ikke særlig appetitlig ud. Havde faktisk ikke lyst til at betale for denne trælse oplevelse.. men betalte (327kr) for dette. deres tjener kunne ikke engang fortælle mig hvordan de lavede deres iskaffe. SKUFFENDE! Vil ikke anbefale nogen at spise Brunch der inde.
brunch i kolding
Var og spise en brunch i kolding i weekenden.
Rugbrødet var så tørt at man ikke kunne skære det over. Og kagerne var ikke værd at spise. chokolade moussen var skilt. Ikke noget jeg vil anbefale at bruge penge på.
Skuffende da vi alle havde glædet os til at spise der.
Vi bestilte 4x morgen buffet
Vi bestilte 4x morgen buffet. Det var så skuffende! Der var lige et flute og noget tørt rugbrød. Der var ikke det vilde tilbehør. Alt i alt bare skuffende… derudover koste et mellem glas Rynkeby juice knap 50kr…
Kolding versus Sønderborg
Kolding. Vi bestilte en cæsarsalat og en salat med varmrøget laks og marinerede tigerrejer. Laksen var fin, men det brune uappetitlige fedtlag var ikke fjernet. Rejerne var meget hårde. Hjertesalaten i begge var dårlige (brune). Efter klage fik vi nye portioner, men der var stadig mange brune blade. Vi fik en meget lille rabat (på danskvanden). Der er meget larm fra toget der kører ovenpå bygningen. Hvilken forskel fra den gode Marcellos i Sønderborg.
Desværre rigtig dårlig servering
Desværre rigtig dårlig servering. Tjenerne ville heller stå i baren end at tage imod servering. Maden var "ok".
Smidt ud fordi medarbejderne gad hjem FØR tid!
Marcellos i Kolding er længe den dårlige café vi har været på. Vi blev smidt ud derfra en halv time før lukketid, da de blot vil hjem tidligere. Undskyldning var først at de lukkede der, efterfølgende var det fordi de havde er møde og til sidst var det fordi de gerne måtte, når der ikke var mange i caféen. Hvor er det dog en pinlig service! Det var en ung blond pige der smed os ud.
Et lækkert sted
Jeg har været på Marcellos i Odense et par gange, og har kun været tilfreds. Meget lækkert mad, og god service
Brunch tallerken i Kolding er guf 😋
Brunch tallerken i Kolding er guf!
Hold nu op hvor lækkert - og man går mæt fra bordet!
Den tallerken burde få 10 stjerner 🤩
Og super god service fra Anika 🙌
Had, diskrimination, ligegyldighed og uvidenhed
Vi besøgte Marcellos i Kolding, hvor vi tre personer bestilte en milkshake hver. Jeg har fødevareallergi og kan ikke tåle gluten, så vi fortalte tjenerne (som forøvrigt aldrig havde hørt om dette ukendte fænomen "gluten"), hvad der var gluten i og hvad der ikke var. Alligevel serverer de en milkshake fuldstændig rippet for alt indhold. Da jeg spørger om det er fordi at folk med cøliaki ikke er velkomne, får jeg at vide at jeg er velkommen så længe jeg tager min egen mad med, så de ikke skal servere noget for mig.
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem, for at høre om det er korrekt at de diskriminerer overfor folk med kroniske sygdomme, men der er vist ikke ansat voksne mennesker i den virksomhed, så alle henvendelser bliver ignoreret.
Nu kan jeg så se på trustpilot at jeg bestemt ikke er den eneste, som får en elendig service hos dem, så det er da altid noget at de har en helt generel politik om at behandle ALLE deres kunder som skidt, og ikke kun os med allergi.
Tjek kvittering!
God mad, men skuffelse ved betaling i Sønderborg, hvor vi blev afkrævet en højere pris end adviseret i menukortet, med argumentet "Sådan fungerer det i vores system.... " - husk at tjekke kvittering inden Marcello forlades!
Kunne man give nul stjerne ville de få det
Kunne man give nul stjerne ville man det, brunch uden kaffe eller juice til. Dårlig betjening da personalet så det vigtigere at stå 4 mand og snakke. Maden ikke god, Smagsløse. Og frugten tør. Kommer her ikke en anden gang. Hold jer væk fra den i Kolding.
Er normalt super glad for maden på…
Er normalt super glad for maden på Marcellos. Har bestilt takeaway derfra flere gange. Men i aften da jeg hentede min penne Marcellos (som forresten koster ekstra nu) var bakken halvt fyldt, pastaerne havde ikke fået nok og den var helt tør pga manglende tomatsauce.. for 140 kr..
Man kan ikke komme på marcello…
Man kan ikke komme på marcello Sønderborg og bestille det de har på menu kortet, vi ville bestille 2 strawberry daiquri men fik beskeden det kan i ikke ds jeg er selv på arbejde, men vi er 7 Per. Her nede så synes det er dårlig service at man er ansat er sted hvor man ikke kan lave det der er på menu kortet. Den 10/09-2021 kl 9:58
Dejligt besøg hos Marcellos Kolding.
Besøgte Marcellos Kolding.
Rigtig god service og hyggeligt sted. Der er nogle gange travlt, men man bliver mødt med smil og meget hjælpsomt personale. Lækre drinks og gode portioner af lækker mad.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。