レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jeg sÊtter pris pÃ¥ at spise ude, og min erfaring er, at det sagtens kan lade sig gÞre – ogsÃ¥ med cÞliaki – nÃ¥r restauranter har styr pÃ¥ allergener og tager gÊsters behov seriÞst. DesvÊrre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Velkomsten i baren inde middag var varm og hjertelig, vi fik efter tjenerens anbefaling et par dejlige drinks, ligeledes varmt og hjerteligt blev vi afhentet af restaurantens personale til vores bord... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi fik vores julemiddag fra Marchal. Alting var bare perfekt, bestilling og planlÊgning om afhentning sÃ¥ professionelt. Maden var pakket sirligt, beskrivelse om fÊrdigtilberedelse perfekt med en virke... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Marchal: Meget skuffende oplevelse. Der er pÃ¥ ingen mÃ¥de sammenhÊng mellem pris og kvalitet. Rodet og upersonlig betjening. Glemt prÊsentation af osteanretning. SÊt prisen ned og kÞr den bistro det... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk take away

Vi fik vores julemiddag fra Marchal. Alting var bare perfekt, bestilling og planlÊgning om afhentning så professionelt. Maden var pakket sirligt, beskrivelse om fÊrdigtilberedelse perfekt med en virkelig god tidsplan. Små menukort var vedlagt, hvilket bare var prikken over i'et på en virkelig dejlig oplevelse. Vi vil absolut bestille take away fra Marchal igen. Og samtidig glÊder vi os til at alting genåbner og vi igen kan nyde et godt glas glögg og en lÊkker middag hos jer fysisk.

2021幎1月22日
5぀星のうち1の評䟡

VIRKELIG ringe oplevelse på Marchal på d’Angleterre

Vi havde i god tid booket et bord til 3 på Marchal til lÞrdag den 10/10. Vi havde glÊdet os til lÊkre omgivelser, gourmet mad og lÊkker champagne/vin - OG naturligvis en god service som kunne matche det meget hÞje prisniveau.

Vi startede i baren - fik et lÊkkert glas champagne og der var rigeligt i glassene - og god service. MEN - sÃ¥ skulle vi til bords. Vi var sÃ¥ uheldige at blive anvist til det lille sammenpressede bord placeret LIGE ved siden af svingdÞren til kÞkkenet og opvasken - og vi sad nÊrmest oppe i 3 kasseapparater - og vi sad praktisk talt pÃ¥ “motorvejen” hvor SAMTLIGE medarbejdere hele tiden mÃ¥ forbi (kÞkken og kasseapparater) IKKE I ORDEN. Den som foregav at vÊre restaurantchef var noget af det sureste og mindst servicemindede vi havde oplevet. Der var gÊster ved MAX 1/3 dele af bordene. Men NEJ vi kunne ikke fÃ¥ et andet bord. Han KUNNE jo mÃ¥ske have brugt de smÃ¥ grÃ¥ og spurgt os om hvor lang tid vi havde brug for (nemlig max 2 timer) - og sÃ¥ ville der HELT sikkert have vÊret et andet langt bedre bord. MEN nej glem det :-(

Vi ventede en evighed på menukort - ja bare på at nogen hilste på os !!

Da vi havde ventet meget lÊnge og hÞrt på kasseapparatet - og opvaskeren lige bag os, så mistede vi Êrligt til lysten til NOGET som helst på dette stive, snobbede sted TOTALT uden service.
Vi meldte ud at de kunne servere os lidt snacks @ et glas vin, og så skred vi til en anden restaurant, hvor vi spiste middag - suverÊn mad og verdensklasse service!

Marchal - og Fru Remmen - intentionerne med denne restaurant var sikkert gode - og omgivelserne er fantastiske, men når alt kommer til alt, så hÊnger de bedste oplevelser sammen med mennesker, som brÊnder for sit arbejde, og som VIRKELIG forstår at kunderne skal i hÞjsÊdet og ha en sublim serviceoplevelse. Det magter I desvÊrre bare ikke at give på Jeres restaurant.

Da vi kom ud til receptionen for at gå overvÊrede vi et kÊmpe skÊnderi mellem den som var på arbejde og et par gÊster, som var stÊrkt utilfredse med servicen på hotellet i en anden sammenhÊng. Vi stod troligt og ventede i over 10min for at få udleveret overtog og kuffert :-(

Tjah - hvad kan man sige - BLIV VÆK - der er sÃ¥ mange skÞnne restauranter i KÞbenhavn - steder hvor du fÃ¥r skÞn mad OG en sublim kundeservice - til fÊrre penge.

HOLD DIG FRA DEN RESTAURANT - vÊlg noget andet - det er mit råd.

2020幎10月16日
5぀星のうち5の評䟡

Tak for en fantastisk dejlig tirsdag

Tak for en fantastisk dejlig tirsdag morgen og formiddag på Marchal - udsÞgt morgenmad og top 5***** diskret og personlig betjening - maden var smukt anrettet, og vores tjener var så sÞd at anbefale os at tage nogle lÊkre a la carte retter fremfor standard Êg og bacon - alt var lÊkkert anrettet og smagte skÞnt - betjeningen var så opmÊrksom og venlig - tak til restaurantmanager som var så sÞd efterfÞlgende at ringe og fÞlge op på et spÞrgsmål til vinkortet og priserne - meget ekstraordinÊre og profesionelle mennesker som er stolte af hotellet og faget - vi kommer meget gerne tilbage - bedste oplevelse i KÞbenhavn meget lÊnge og det vil blive husket

2020幎10月13日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk med med kun et lille minus.

Fantastisk med med kun et lille minus.
Fik de lÊkreste snacks med unikke smagsoplevelser. Vi havde ikke rigtig lyst til signaturretterne, så vi fik lidt flere forretter. Vi fik (4 personer) alle tortellini med svampe og masser af trÞfler. Himmerigsmundfuld. Slag af ribeye vakte også vild begejstring. To chokoladebomber og en Tarte Tatin med rÞrt vanilleis og Argensvesker, som havde stiftet bekendtskab med Armagnac. Her er oplevelsens eneste lille minus. Der var for meget og for fast bund i Tarte Tatin.
De to fik et glas hvidvin, og man må sige, de ikke fedter med det. Flotte velskÊnkede glas.
En stor madoplevelse - og så.......... fantastiske tjenere, som nÊrmest gÊttede vort mindste Þnske

2020幎2月23日
5぀星のうち3の評䟡

Skulle fejre min 60 års fÞdselsdag

Skulle fejre min 60 års fÞdselsdag , og havde valgt denne restaurant da jeg tÊnkte at mad og service måtte vÊre i top.DesvÊrre var tjeneren sur og uangageret . Der gik meget lang tid fÞr vi fik menukort og endnu lÊngere fÞr vi fik mulighed for at afgive bestilling.Da maden kom var min forret ordre på Grillet hummer forkert og fik hummerhaler istedet.Sagde ikke noget da jeg ikke ville vente på ordre blev lavet om, da mine gÊster jo også havde fået deres mad. Drikkevare ordre til 2 af mine gÊster var ligeledes forkert, men blev hurtigt rettet.Hovedret var dyreryg som var en mikroskopisk portion (til 500kr!) som var lunken med tilbehÞr af kartoffelmos og intet andet .Det var ikke muligt at bestille ekstra tilbehÞr som fx en salat, og dette var den eneste ret man kunne bestille enkeltvis.De to andre hovedretter man havde mulighed for at bestille , skulle vÊre til 2 personer. Vi måtte bestille ekstra brÞd for at blive mÊtte.Desserten var dog fin og flot med guld på .Jeg har vÊret heldig at spise på mange dejlige Michelin restauranter i udlandet, med excellent service og mad, som der skal vÊre på dette niveau ,og dette var en skuffelse og sindssygt Êrgerligt da dagen jo ikke kan gÞres om.Det var meget dyrt, hvilket jo er forventeligt når man vÊlger sådan en restaurant med denne beliggenhed, men det var desvÊrre ikke prisen vÊrd.

2019幎5月23日

Fantastisk kundeservice og tak

Vi havde booket en sÞndagsbrunch hvor tiderne hurtigt bliver udsolgt (de frigives hver 3. måned) men blev grundet graviditet nÞdt til at aflyse i sidste Þjeblik.

Restauranten ringede så på eget initiativ op efter nogle måneder og gav os mulighed for at vÊlge en ny tid og sige tillykke. Det er bare flot og gjorde os oprigtigt glade. Vi glÊder os til at besÞge jer.

Har vÊret der fÞr så ved allerede at brunchen er til 5 stjerner.

2019幎2月5日

❀ FANTASTISK EMINENT ❀

Vi skulle spise frokost pÃ¥ Marchal pÃ¥ D’Angleterre efter min datter og hendes mand var blevet gift pÃ¥ KÞbenhavns RÃ¥dhus.
Det var en uovertruffen oplevelse både smagsmÊssigt og serveringsmÊssigt.
Alle var sÞde og imÞdekommende og sÞrgede for, vi fik den bedst tÊnkelige oplevelse.
Mad og vin var vidunderlig.
Smagsoplevelserne var som en boblen af forskellige smage i en vidunderlig symfoni.
Og de havde lavet den smukkeste bryllupsgave, som var så lÊkker i både smag og udseende, at den gik rent ind.
Tusind tak for en perfekt oplevelse. 🙏🏻

2018幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Intet mindre end en fantastisk aften.

Intet mindre end en fantastisk aften.
Min kÊreste og jeg skulle fejre os selv og at vi er fÊrdiguddannede. Dette bestemte vi os for skulle foregå med en dejlig tur forbi Marchal og Balthazar.
Vi blev mÞdt af et super imÞdekommende og smilende team i entreen til vores fÞrste glas champagne, og stemningen fuldte os helt ind i restauranten og var til stede under hele middagen. SkÞn service, god samtale med vores tjener - og da vi efter hele middagen skulle fÞlges til Balthazar, tog vores tjener os med på en tur igennem hotellet og op til baren. Her fik vi gode anekdoter med på vejen og generelt en fantastisk stemningen - den blev absolut ikke mindre i baren, da bar-manageren henviste os til et hyggeligt bord til to, og brugte flere minutter på at finde de rigtige drinks til os, og henvendte sig mange gange under vores besÞg for at sikre sig alt var perfekt.

Vi har altid vÊret glade for D'Angleterre, Marchal og Balthazar, men en kÊmpe tak for de gjorde den specielle aften endnu mere speciel!
Vi gik derfra mÊtte, tilfredse og rigtig glade!

2017幎11月14日

Excellent food and service

We had a delicious 3-course dinner at Marchal and were very satisfied with the service. We ordered a bottle of wine but when the waiter brought it we noticed the glasses weren't clean so we told the waiter. Turned out another couple had ordered the same wine and had a glass at the bar first and then, by mistake, their bottle and glasses were brought to us. Honest mistake but the waiter was so kind as to give us two glasses of champagne on the house. Surprising level of service! We will surely return soon.

2015幎2月4日
5぀星のうち1の評䟡

Arrogant – rude staff on the ”floor” kitchen fine, rest. boss hopeless

Arrogant – rude staff on the ”floor” kitchen fine

The food is good and meets expectations, no doubt, What will spoil your evening, lunch or brunch is an arrogant restaurant boss Martin and the waiter team. They cater to their friends of the house and regulars, and completely ignore you, if they do not know you too well. Have been a few times, but must admit, we cannot recommend this place, the team in the bar and restaurant are amateurs. The food is good, but the poor performance from the restaurant boss is stressful.

2014幎9月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ