Digg behandling
Flott og behagelig behandlin. Martyna er en kunstner innenfor sitt fag.. En etterlengtet pause i hverdagen. Utrolig dyktig, -noe som vises i resultatet og utfÞrelsen av tjenesten
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Veldig god opplevelseð€ Martyna hjalp meg med Ã¥ velge riktig produkt og sendte bestillingen min i ekspresstidð€©ððŒ AnbefalerððŒâºïž
Flott og oversiktlig nettside i tillegg til at innehaveren, Martyna, er et fantastisk menneske som strekker seg langt for å tilfredstille kundene sine. Martyna er utrolig flink og det er ren lykke å få ulike behandlinger hos henne. Anbefales på det sterkeste for de som ikke har vÊrt hos denne blide og flinke dama. Gleder meg til neste time.
Jeg elsker denne nettsiden og kommer tilbake hver gang jeg trenger skjÞnnhetsprodukter. Utvalget er utmerket, med bÃ¥de populÊre favoritter og nye merker Ã¥ oppdage, og alt er tydelig organisert og lett Ã¥ finne. Produktbeskrivelsene er detaljerte og nyttige, noe som gjÞr det mye enklere Ã¥ velge de riktige varene. Frakten har alltid vÊrt rask og pÃ¥litelig, og bestillingene mine kommer godt pakket og akkurat som forventet. Jeg setter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ kvaliteten pÃ¥ produktene â alt jeg har kjÞpt har mÞtt eller overgÃ¥tt forventningene mine. Alt i alt er dette en pÃ¥litelig, veldesignet nettside som virkelig forstÃ¥r skjÞnnhetselskere. Anbefales pÃ¥ det sterkeste!
KjÞper alltid mascara og biotin serum fra my lamination, veldig fornÞyd med kundeservice og varene. Etter hver bestilling fÃ¥r man en lite gave ð¥°ð¥¹
Jeg var pÃ¥ kurs med Martyna og ikke bare lÊrte jeg mye men hun har en lidenskap for det hun holder pÃ¥ med og det kommer tydlig frem i kurset hennes ð og hun er super engasjert og kan virkelig faget sitt og hun brenner for at andre skal fÃ¥ dele av hennes kunnskap. SÃ¥ anbefaler henne pÃ¥ det sterkeste ð€
Beste og mest nÞyaktige dama i sin bransje! Fantastisk flink og veldig behagelig Ã¥ vÊre hosâ€ïž
Veldig fornÞyd med kjÞpet! Enkel bestilling, rask levering og produktet var akkurat som forventet. Handler gjerne her igjen.