䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

5件のレビュヌ

Professionelle og absolut

Professionelle og absolut anbefalelsesvÊrdigt, når man trÊnger til forkÊlelse.
Har vÊret i klinikken igennem flere år, hvor der altid er blevet taget godt om mig samt vejledt mig igennem forskellige problemstillinger.
Sker der en fejl, er de ikke blege for at indrÞmme det, samt sÞrger altid for at rette det op hvis jeg har mulighed for at komme forbi.
Mine stÞrste anbefalinger af Maribella Beautyspot

2025幎1月21日
自発的なレビュヌ

Maget dÃ¥rlig betjening ved kÞb af

Maget dårlig betjening ved kÞb af gavekort. Ingen indpakning, bare en simpel papÊske . Ganske uacceptabelt. Sidste gang jeg handler der. Har kÞbt for mange tusinde kroner hvert år. Det er slut nu.

2024幎9月13日

KÊre JÞrgen,
Vi har ingen gavekort solgt indenfor den seneste måned, hvorfor vi er nået uforstående overfor denne anmeldelse, ligesom vi ej heller kan se nogle i vores system med dit navn.
Ser frem til at få flere oplysninger så vi kan gennemgå sagen yderligere.

Det skal dertil nÊvnes at vores indpakning af gavekort siden 1/8-2021 hvor vi overtog forretningen har vÊret af denne type. Der er også gavebånd om Êsken hvis dette Þnskes.

Rigtig god aften.
Vh Maribella Beautyspot

Fik lavet shellak d

Fik lavet shellak d. 2/8 i Maribella Beautyspot i Frederikssund.
10 dage efter kunne jeg hive det af i flager, så aflyste selvfÞlgelig min tid til aftagning med begrundelse at jeg selv havde kunne tage lakken af i store flager og det kun holdt i 10 dage.
Der var desvÊrre ingen beklagelse over hÃ¥ndvÊrket, men blot “god dag”
Der kommer jeg ikke igen og jeg vil ikke anbefale det til nogen jeg kender.

2024幎8月2日

KÊre kunde,
Mange tak for din anmeldelse,
Vi beklager den oplevelse du havde i telefonen, men må meddele at vi desvÊrre var ramt af en sygemelding og ringede for at informere om at vi måtte aflyse din tid fredag, men samt spurgte om du Þnskede en ny. Dette har i forvejen vÊret en lidt stresset situation, hvorfor der ikke blev valgt at tage en lÊngere dialog om det i Þjeblikket.

Som der også blev nÊvnt ved behandling havde dine negle brug for fugt, da de i dig daglige blev udsat for meget håndvask og afspritning, hvilket udtÞrrer neglene.

Shellac holder som udgangspunkt ca. 14 dage, hvilket også er nÊvnt på vores hjemmeside.
Vi udÞver altid garanti i op til 7 dage, for eget håndvÊrk, men kan ikke kÞrer uendelig garanti, da det krÊver at vores kunder plejer deres hÊnder efter foreskrifterne med de egnede produkter.

Beklager din oplevelse i telefonen, samt at du ikke har vÊret tilfreds med behandlingen.

Med Venlig Hilsen
Kim Kanstrup - Ejer af Maribella Beautyspot ApS

Var til min fÞrste ansigtsbehandling i

Var til min fÞrste ansigtsbehandling i dag det var virkelig godt . Skal helt klart der ned igen . Og en sÞd ekspedient 😊

2024幎5月15日

Hej,

Mange tak for anmeldelsen, vi sÊtter pris på den.
Rigtig glad for at du har haft en god oplevelse med behandlingen og vores ekspedient.
Vi glÊder os til at se dig igen,

Med Venlig Hilsen
Maribella Beautyspot

Ikke et sted man skal lÊgge penge!

Til en start fik jeg lavet udfÞrt Shellac på mine negle, hvilket var fint de to fÞrste uger. Derefter blev Shellac misfarvet. Jeg gik derned og spurgte hvordan jeg kunne fjerne det. De havde aldrig hÞrt om at det blev misfarvet fÞr. De sagde jeg kunne få det fjernet for 200 kroner, eller kÞbe deres produkt til fjernelse af Shellac.
Alternativt sagde de jeg kunne bruge acetone, hvilket jeg endte med at gÞre. Neglene blev fine efterfÞlgende og var fine og pÊne.
14 dage efter valgte jeg at ville gå ned til Maribella igen. Denne gang for blot at få neglene klippet, filet og ordnet neglebånd. De polerede mine negle med en "neglebuffer". Her 3 dage efter jeg har vÊret dernede begynder mine negle at blive grimme, misfarvet/rÞde striber nedenunder og ovenpå neglene. Neglene ender med at "krakkelerer" og flÊkke.
Jeg vÊlger derfor i går tirsdag at gå derned og tale med dem omkring det, hvor de fralÊgger sig ALT ansvar og er uforstående overfor hvordan de kan lade sig gÞre, men vil tale med sin chef omkring det.
Han ringer til mig i dag hvor han nÊrmest bebrejdede mig, at jeg ikke havde vedligeholdt mine negle godt nok, og fjernet den shellac korrekt.
Uanset hvad jeg forsÞgte at fortÊlle ham, var der intet at gÞre.

JEG vil ALDRIG anbefale at tage derned, og jeg tÞr aldrig lÊgge mine hÊnder i deres mere. De frasiger sig alt ansvar hvis noget går bare en smule galt, i stedet for at vÊre opsÞgende og forsÞge at virke hjÊlpsomme, uden at ville have en formue for at skulle rette op på en fejl de SELV har udfÞrt.

2024幎3月13日

KÊre Sandie,
Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Som nÊvnt i telefonen er der desvÊrre flere aspekter af sagen, ligesom en neglebuffer overhovedet ikke kan gÞre skade på neglen medmindre den bruges i ekstremt lang tid.

Vi nÊvnte overfor dig at du skulle bruge neglelakfjerner med acetone, ikke REN Acetone fra de blå flasker som du nÊvnte i telefonen, da jeg spurgte indtil dette.
Grunden til Neglelakfjerner med acetone blev nÊvnt, var at der i mange tilfÊlde er pleje i disse.

Misfarvningerne som du observerede, nÊvnte vi at ikke havde set ofte, men at disse oftest skyldes udefrakommende ting, såsom Sol, håndsprit, overskudsfarve fra bomuld mm.

Krakellering af neglen på denne måde som det var set hos dig, skyldes i 98% af alle tilfÊlde en hård udtÞrring af neglene som kan ske på mange forskellige måder. Dette blandt andet ved brugen af meget håndsprit eller brug af kemikalier.

Du må have en rigtig god dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。