レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik farvet min bundfarve i oktober da jeg kom ind i salonen var hun svÊr og kommunikere med men sÞd jeg havde fÃ¥et afbleget mit hÃ¥r i 2 Ã¥r der. Da det var farvet, tonet og vasket var det helt o... もっず芋る

Aldrig har jeg haft et sÃ¥ stressende frisÞrbesÞg. Der var knapt nok tid til at aftale, hvad der skulle laves. Jeg blev prakket en masse ekstra behandlinger pÃ¥, og det hele foregik i en presset og trav... もっず芋る

Synes ikke Green Beauty bÞr have BÞrneklip af smÃ¥ bÞrn. Fik Klippet mine bÞrn pÃ¥ 3 og 1 Ã¥r, og fik at vide sÃ¥ snart vi kom ind, at frisÞren havde travlt, og det mÊrkede man hele vejen igennem. Tempoe... もっず芋る

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Helene. Hun er simpelthen sÃ¥ fantastisk dygtig. Jeg har prÞvet mange af de frisÞrer i Danmark, som mange mener er de dygtigste og dyreste. Ingen har nogensi... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容院
  2. ヘア ゚クステ技術者
  3. 毛髪補品店
  4. 健康・矎容補品店
  5. メむクアップアヌティスト
  6. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Green Beauty Salon Din grÞnne frisÞr og makeup artist ✂ Som Þkologisk frisÞr benytter vi sÃ¥ vidt det er muligt, produkter uden parabener, allergifremkaldende, krÊftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. I praksis vil det sige, at hovedparten af alle vores behandlinger og produkter er Þkologiske eller svanemÊrkede, og ikke testet pÃ¥ dyr. Som Þkologisk frisÞr er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkter med de reneste ingredienser fra naturen og som stort set alle kan tÃ¥le Alligevel kan vi lave nÊsten alle tÊnkelige farver og smukke lysninger, samt permanentkrÞller pÃ¥ dig, uanset om du er allergisk eller er gravid.

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

KnÊkket hår og orange hårfarve

Jeg fik farvet min bundfarve i oktober da jeg kom ind i salonen var hun svÊr og kommunikere med men sÞd jeg havde fået afbleget mit hår i 2 år der.
Da det var farvet, tonet og vasket var det helt orange.
EfterfÞlgendes nogle uger efter begynder mit hår og falde ud i totter både bag på og på begge sider af hoved hvilket har gjordt mig virkelig ked af det og stadig gÞr et halvt år efter, jeg har fået farvet det i 2 år og det er aldrig sket fÞr

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Dårlig hårfarve og knÊkket hår

Min datter fik farvet sin udgroning i VÊrlÞse og hende i salonen var lidt svÊr at kommunikere med men meget sÞd. Min datter har fået farvet hel farve fÞr et andet sted og der har aldrig vÊret noget. Da hendes hår var fÊrdigt var det helt orange oppe i toppen og det var platinblond i resten af håret. Hendes lange hår er knÊkket af i nogle af totterne helt kort i toppen, bag på og på begge sider af hendes hoved og det er stadig noget hun er ked af. Det er aldrig sket fÞr og hun har fået det farvet i nÊsten 2 år der. Det var ik rart for hende og vi skulle komme og betale for en anden frisÞr efterfÞlgende fra et andet sted dagen efter fordi det simpelthen var så forfÊrdeligt

2026幎3月25日

Stressende oplevelse

Aldrig har jeg haft et så stressende frisÞrbesÞg. Der var knapt nok tid til at aftale, hvad der skulle laves. Jeg blev prakket en masse ekstra behandlinger på, og det hele foregik i en presset og travl stemning. Håret blev nogenlunde pÊnt, men den ubehagelige oplevelse står tilbage. Det var en ublid og dyr behandling og jeg har sat mine ben der for sidste gang.

2026幎2月27日

Dårlig bÞrneklipning

Synes ikke Green Beauty bÞr have BÞrneklip af små bÞrn. Fik Klippet mine bÞrn på 3 og 1 år, og fik at vide så snart vi kom ind, at frisÞren havde travlt, og det mÊrkede man hele vejen igennem. Tempoet var alt for hurtigt, kommunikationen dårlig og også bare en rigtig dårlig klipning. Kommer ikke igen.

2026幎2月21日

Jeg kommer HELT KLART igen 😍

Jeg har i dag fået striber (lyst), toner og klipning af Turan i VÊrlÞse, og jeg kan KUN anbefale hende. Turan er utrolig dygtig til sit håndvÊrk - jeg er i hvert fald MEGET glad for både min farve og klipning, som jeg ikke kunne have forestillet mig bedre eller anderledes. Jeg kommer HELT KLART igen.

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Jeg havde den mest fantastiske

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Green Beauty Salon i BirkerÞd! Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt med en varm og imÞdekommende atmosfÊre. Personalet er utrolig professionelle og tager sig virkelig tid til at forstå ens behov.

Deres behandlinger er ikke bare effektive, men også utrolig afslappende. Jeg er isÊr imponeret over deres brug af naturlige og miljÞvenlige produkter, som virkelig gÞr en forskel for både huden og samvittigheden.

Resultaterne efter min behandling var fantastiske – min hud fÞles mere strÃ¥lende og velplejet end nogensinde fÞr. Jeg kan varmt anbefale Green Beauty Salon til alle, der Þnsker en skÞnhedsoplevelse i topklasse. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

2024幎12月5日
自発的なレビュヌ

Ødelagt hÃ¥r + ekstremt hÃ¥rtab siden frisÞrbesÞg

Jeg Þnskede permanente krÞller og besÞgte fire frisÞrer for at få vurderet, om det var muligt med mit afblegede hår. Tre af dem sagde nej, men Sevan fra Green Beauty Salon forsikrede mig om, at det ikke var noget problem da hun bruger grÞnne produkter. Hun nÊvnte dog, at krÞllerne ikke ville blive så små som på billedet jeg havde vist, men jeg stolede på hendes ekspertise.

Under behandlingen virkede Sevan sÞd og professionel, og vi havde venlig smalltalk. Men da det var tid til at vaske permanentningen ud, opdagede hun, at der ingen krÞller var. Hun lod permanentningen sidde meget lÊngere end normalt, hvilket gjorde mig nervÞs. Da jeg endelig kom tilbage til spejlet, var jeg i chok. Mit hÃ¥r var fuldstÊndig fladt – ingen krÞller, kun skadet hÃ¥r. Sevan undskyldte flere gange og sagde, at hun aldrig havde oplevet noget lignende. Hun forsÞgte at berolige mig med, at krÞllerne mÃ¥ske ville komme frem efter 72 timer.
Hun foreslog en klipning for at fremhÊve de "krÞller", der angiveligt ville komme frem senere, og jeg gik med til det i sidste hÃ¥b om at det ville gÞre en forskel. Efter fÞntÞrring var mit hÃ¥r stadig fladt og Þdelagt – intet resultat, kun en skÊv klipning og skadet hÃ¥r. Da jeg nÊgtede at betale for permanentningen, insisterede hun pÃ¥, at jeg skulle betale for klipningen. Jeg fÞlte mig presset og gik med til det, men sagde, at jeg kun ville betale studiepris. Hun oplyste belÞbet til 510 kr., som jeg betalte. Da jeg senere tjekkede prislisterne, opdagede jeg, at hun havde lÞjet – det var den almindelige pris. Jeg fÞlte mig fuldstÊndig snydt og ydmyget.

72 timer senere, da jeg vaskede mit hår, var det stadig glat og fuldstÊndig Þdelagt. Klipningen var så skÊv, at det var pinligt at vise mig offentligt. Uger efter begyndte mit hår at falde af i store mÊngder. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og har siden brugt over 2.000 kr. på produkter mod hårtab og frisÞrbehandlinger for at rette op på skaderne. Jeg har endda konsulteret en lÊge om mit ekstreme hårtab.

Mit hår er stadig Þdelagt, og jeg fÞler mig snydt og dårligt behandlet fra start til slut. Jeg har dengang allerede kontaktet salonen og bedt om at få mine penge tilbage, men bliver ignoreret. Hele oplevelsen har vÊret dybt frustrerende og den dag i dag er mit hår ekstremt skadet... Hvis jeg havde kunne indsÊtte billeder her, kunne jeg vise mit ekstreme hårtab, mit istykre hår og den skÊve klipning -for jeg har dokumenteret det hele.
Green Beauty Salon har I hvert ikke min anbefaling.

2024幎7月10日

Utrolig hyggeligt salon

Utrolig hyggeligt salon, serviceminded medarbejder.
Jeg har fået laser behandling , virkelig gode maskine, som er smertefrit .
Jeg kunne mÊrke resultat allerede fra fÞrste behandling .
Kan varmt anbefale, da de også er billigt i prisen

2024幎7月9日
自発的なレビュヌ

Det er den eneste frisÞr der mÃ¥ klippe

Det er den eneste frisÞr der må klippe min sÞn med autisme. Der er altid go tid og han fÞler sig tryk i stolen. De gange maskinen er for voldsomt så blevet det hele ordnet med saks. Det er altid en Positiv oplevelse af gå derfra med en nyklippet sÞn som på ingen måde har fÞlt det som et Press.

2023幎4月14日
自発的なレビュヌ

Bedste frisÞr jeg har vÊret hos lÊnge- og grÞn oveni

Efter en meget kikset hjemmefarvning gik jeg til Green Beauty i BirkerÞd Gågade, og jeg kan ikke få hÊnderne ned! De er simpelthen så sÞde, utroligt dygtige og man mÊrker tydeligt som kunde, at de kan deres håndvÊrk og nyder at skabe de flotteste resultater.

2023幎3月17日

En glad kunde

Jeg har mere end 10år har jeg vÊret kunde hos Helene og elsker at hun er 100% engageret, professionel og ikke mindst nÊrvÊrende.
Hun får min absolut bedste anbefaling

2021幎2月12日

5 stjernet frisÞr

I mere end 10år har jeg vÊret kunde hos Helene og hver gang går jeg derfra glad og yderst tilfreds med resultatet. Hun er 100% engageret, professionel og ikke mindst nÊrvÊrende.
Hun får min absolut bedste anbefaling og * * * * *

2021幎1月21日

Verdensklasse frisÞr

Jeg kan varmt anbefale Helene. Hun er kreativ med saksen og fyldt med gode ideer og stylingtips. Derudover er hun altid smilende, glad, sprudlende, imÞdekommende, og man fÞler sig altid velkommen i rolige omgivelser, og med tid til den enkelte. En hel fantastisk oplevelse og et besÞg vÊrd, som man burde unde sig selv. En gang Helene - altid Helene.

2021幎1月21日
自発的なレビュヌ

Helene er simpelthen fantastisk.

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Helene. Hun er simpelthen så fantastisk dygtig. Jeg har prÞvet mange af de frisÞrer i Danmark, som mange mener er de dygtigste og dyreste. Ingen har nogensinde kunne måle sig med Helene. Hun laver de smukkeste farver, og de mest fantastiske hår opsÊtninger. Derudover klipper hun også mine bÞrn, som går fra alderen 7 til 16 år. Hun er så sÞd til at skabe tillid, så selv de mindste vil også kun klippes af Helene. Jeg håber, at jeg har kunne beskrive med ord, hvor gerne jeg vil anbefale at tage til Helene i hendes smukke salon❀

2021幎1月14日
自発的なレビュヌ

Rar atmosfÊre og altid smil på lÊben

Rar atmosfÊre og altid smil på lÊben,
Fantastisk service og sparring, fÞler mig altid som et helt menneske efter Helene's kyndige hÊnder har vÊret igang, både når det handler om klip og farve, men også bryn og vipper.
Når man fÞrst har prÞvet glÊden en gang, kommer man aldrig andre steder <3

2021幎1月13日