レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
El-installationsforretning med salg af Varmepumper, hvidevarer samt lamper fra butikslokale, vi arbejder med byggeprojekter, energioptimering af virksomheder og en masse privatkunder. Vi laver led-belysning i haller, solcelleprojekter, vi er autoriseret forhandler af Mitsubishi, Panasonic og LG varmepumper. Vi ønsker kun tilfredse kunder og håber vi kan hjælpe med dit næste el-projekt.
Stovby Ringvej 3B, 4873, Væggerløse, デンマーク
- LP@marielyst-el.dk
- marielyst-el.dk
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dårlig og ubehøvlet opførsel ved telefon kontakt
Vil klart anbefale andre kunder at finde et andet firma i nærheden. Jeg ringede angående en varmepumpe der skulle flyttes, jeg ringede på vegne af en kunde og fik nærmest en sviner og skældud og blev belært om hvor lang tid sådan et stykke arbejde ville tage og at det ikke bare var noget man bare kunne ringe og få gjort hurtigt. Ringede så til et andet firma i nærheden som var både flinke og fik arbejdet gjort på ingen tid
Super vejledning og service
Ringede mandag morgen og bestilte opsætning af ny varmepumpe. Allerede torsdag blev den sat op - super service af Karsten, som satte den op for os. Han sørgede for opsætningen af Wifi på min iPhone, inden han kørte igen. Og tak til Lene for god vejledning i, hvilken varmepumpe vi skulle vælge - super tilfreds med Marielyst El
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville det være den valgte mulighed.
Vi er blevet taget godt og grundigt bag i af det her firma, og står med en mega dårlig oplevelse, som jeg bliver nød til at dele.
En simpel opgave med at fjerne gamle ledninger, blev til halvanden dags arbejde og en regning på 8000.
For det første koster det 3 montør timer at køre ud til opgaven over 2 dage, dvs 1800 kr. Bare for at køre frem og tilbage. Det passer ingen steder henne, gør opmærksom på at det må være en fejl eller der er blevet husket forkert. Men bliver mødt med at det er rigtigt.
Så tjek for guds skyld de brugte timer de skriver på - det er vores klarer opfattelse at der bliver skrevet flere timer på regningen.
Der kommer en uduelig montør ud, der bevidst trækker tiden, og ødelægger mere end han gør godt. Han går frem og tilbage til sin bil 25 gange og bruger mere tid på at kigge på ledningerne og snakke, end rent faktisk at løse sin opgave. Er for doven til sidst, til at lave den lovpligtige slutkontrol, men fortæller at det virker fordi der er strøm og han ikke orker at skille sikrings skabet ad.
Efterfølgende har jeg kontaktet firmaet for selvfølgelig at nævne vores oplevelse, men er blevet mødt med kolde svar og nu ingen respons på mail.
Virkelig uprofessionelt og usympatisk måde at behandle deres kunder.
Så kan kun varmt anbefale andre ikke at bruge det her firma, vælg nogle andre!

Marielyst El からの回答
Super god og professionel service
Super god og professionel service. Daniel kom til en kæmpe udfordrende opgave, men fik styr på alle installationer og fejl. Føler mig meget tryg efter han har gennemgået mine installationer. Stort tak til Daniel og Marielyst el. De varmeste anbefalinger herfra.
Alt blev håndteret effektivt, og jeg fik en rigtig god pris.
Jeg havde fornøjelsen af at få installeret en udendørs stikontakt samt tilsluttet en varmepumpe til wifi. Jeg vil gerne fremhæve den fremragende service, jeg modtog. Alt blev håndteret effektivt, og jeg fik en rigtig god pris. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Vi har netop fået tilsluttet el til 2…
Vi har netop fået tilsluttet el til 2 annekser, altså nye ledninger trukket til eksisterende kontakter. At det skulle tage 4,75 timer er mærkværdigt, men endnu værre er at fakturaen lyder på 6,50 timer. Køretid fra dem til os er ca 3 minutter. Timeprisen virker også høj, så vi kommer ikke til at forstyrre dem en anden gang.
Tak for hjælpen Thomas når…
Tak for hjælpen Thomas når elinstallationen ikke er korrekt udført - og gode råd og vidensdeling. Rart og behageligt at modtage din hjælp. Tak til Simon for at hjælpe os med et fejlfinde på luft-vand varmepumpe som ikke er korrekt serviceret og som nu kører. Priser på 2 x faktura er helt rimelige. Bedste anbefalinger herfra.

Dårlig oplevelse med Marielyst El - Overpriser og skjulte tillæg
Jeg havde desværre en negativ oplevelse med Marielyst El, og jeg føler, at det er vigtigt at dele min erfaring for at advare andre forbrugere.
Jeg hyrede Marielyst El til en simpel lille opgave, og de sendte en lærling ud til at udføre arbejdet. Opgaven tog maksimalt 10 minutter, men jeg blev opkrævet for en times arbejde + div. andre tillæg. Dette virkede uretfærdigt og upassende.
Der er tilføjet en række skjulte tillæg til regningen, herunder et servicebil tillæg. Jeg forventede ikke, at de ville ankomme på cykel, men jeg har stadig ingen idé om, hvad dette tillæg dækker over.
Dertil og ligeså foruroligende var prisen på den automatsikring, de installerede. Jeg opdagede senere, at den samme model kunne købes til en brøkdel af prisen på forskellige webshops. Det er uacceptabelt, at de opkræver så meget mere for dette produkt.
Jeg har ligeledes rakt ud til Marielyst El telefonisk for at få en forklaring på fakturaren, som de ikke mener der var noget at komme efter! Jeg har ikke søgt en besparelse, men mere en faktura der faktisk afspejler realiteten. Der var virkelig ingen service forståelse.
Jeg føler mig grundigt skuffet og misinformeret af Marielyst El, og jeg håber, at denne anmeldelse kan hjælpe andre forbrugere med at træffe en informeret beslutning. Jeg vil ikke anbefale dette firma baseret på min oplevelse. Pas på de skjulte omkostninger og overpriser, hvis du overvejer at bruge Marielyst El.

Varmepumpe lovpligtig check 🥵
Havde bestilt et lovpligtigt check af varmepumpe.
Lærlingen der kom kiggede kun på den indvendige pumpe som han sprayede med lidt vinduesrens og børstede filtrene. Det havde vi selv klaret i forvejen.
Der blev intet checket på den del der står uden for og de 3 kvarter lærlingen var der blev brugt på checke om pumpen både kunne køle og varme.
Skrev efterfølgende til firmaet at vi ikke var tilfredse og mente at det lovpligtige check også omfattede den ydre pumpe.
Det har de bare valgt at ignorere.
Så hold jer fra dem, de er flinke men ikke professionelle eller service mindede.
Sendt d 14/4
Hej Lars
Tak for dit svar.
Havde været dejligt hvis du havde svaret direkte på den mail jeg sendte til jer og ikke først da jeg pga manglende svar lagde opslaget på trustpilot.
På skemaet som du vedlægger står der også at ydre del er fundet ok.
Ok dækker jo over mange ting men synes det er imponerende at den kan findes ok uden at man har taget hverken træbeskyttelsen der sidder rundt om eller toppladen af.
Det svarer for mig til at sende sin bil til service og mekanikkeren siger motoren er ok uden at åbne motorhjelmen.

Marielyst El からの回答
Tak til Leif og Torben for super hjælp…
Tak til Leif og Torben for super hjælp med at afhjælpe et problem med vores lader til elbilen.
Selv om jeg ringede “5 over fyraften” hjalp de - via fjernopkobling og genstart - med at få både lader og app til at tale sammen igen.
Brugt firmaet flere gange og kommer til at bruge dem fremover
Brandfarlig installation af ladeboks til elbil!!
Vi har fået installeret en easee ladeboks af Marielyst el. Den første nat tikkede gruppen i tavlen, og blev så brandvarm, så man ikke kunne røre ved den. Vi ringede til dem, og meldingen var, at den skulle blive varm. Vi kontaktede en større elektriker i byen, som sagde at dimensionering af kabel var helt forkert, og ladeboksen var sat til at lade med 32 kw, som kun kunne klare 11 kW. Hvis vi ikke havde hørt gruppen tikke, kunne det have gået helt galt. Bjarke
Udmærket tlf.service og hurtig og fin…
Udmærket tlf.service og hurtig og fin installation af antenne til sms.
Fint arbejde af varmepumpe
Fint arbejde af varmepumpe, men lagt fra tilfreds med afregningen. Genbrugt en del af installation på min opfordring, men ingen reducering i forhold til tilbud på helt ny installation. Skrev til firmaet og fik svar de også havde pillet gamle varmepumpe ned, som jeg forøvrigt selv deltog med og meget hjalp jeg også til med. Prøvet igen og skrive til firmaet om dette kunne være rigtigt, derefter er der ingen svar fra firmaet, en kende arrogant og dårlig kundeservice efter min smag
Dårlig oplevelse
Det er desværre ikke den bedste oplevelse vi har haft. Vi har prøvet at indgår en dialog med Marielyst EL men de var desværre ikke samarbejdsvillige.
Godt arbejde indenfor angivet pris.
Fik lavet en masse småting fra elrapporten. Det indledende uforpligtende estimat passede fint. Der var ingen slinger i valsen og arbejdet blev udført perfekt med tilpas gode indspark til løsninger undervejs. Thomas kom til den aftalte tid og var iøvrigt meget omgængelig. Så en meget positiv oplevelse. Dem napper jeg gerne igen.
Super tilfreds med varmepumper og…
Super tilfreds med varmepumper og diverse el arbejder i både sommerhus og firma. Man kan altid regne med Lars, Marielyst El, styr på sagerne og en aftale er en aftale, det er stærkt :-)
Marielyst el har været og lave service…
Marielyst el har været og lave service på min luft til luft varmepumpe samt trykprøvet
Og vakuumsuget mit luft til vand anlæg samt opstartet anlægget og opsat mit wifi og alt virker perfekt.
Kan klart anbefale Marielyst el.
Dårlig kundeservice…
Ringet og bedt ogat få en medarbejder ud og konstatere om der kunne sættes ny port motor op. Var her under 1/2 time. Det skal man så betale over 1000kr for. De tager timeløn samt man betaler for at de kører til og fra bopæl. På trods af jeg fik at vide det kunne ordnes på medarbejderens hjemtur. Dårlig service. Bruger dem ikke mere og vil ikke anbefale dem til andre.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。