Super god oplevelse med opsætning af min nye varmepumpe! Både købet og Montøren/elektrikeren var imødekommende og kompetent til deres arbejde. Selv da Wii-fee enheden ikke var med i kassen, blev de... もっと見る
企業が回答しました
Har fået udført en godt stykke arbejde af Idestrup EL. Da fakturaen kommer havde jeg et behov for en uddybelse af et punkt og det fik vi afklaret til begges tilfredshed. Så da jeg ikke kan give 4... もっと見る
Endnu en varmepumpe fra Idestrup el. Da jeg er meget tilfreds med min varmepumpe på hjemadressen bestilte vi også en i sommerhuset. Vi fik god vejledning inden valget af pumpen. Montør Lars lavede en... もっと見る
企業が回答しました
Mads var fantastisk at have i huset, meget hjælpsom både før og efter installationen af varmepumpen. Alt blev rengjort/støvsuget bare skønt. Jeg vil til enhver tid anbefale jeres top professionelle f... もっと見る
企業が回答しました
Idestrup EL ApS - vi er en troværdig samarbejdspartner. Virksomheden har rødder mere end 100 år tilbage - nuværende ejer har været ved roret i 25 år. Vi beskæftiger i virksomheden 25 personer. Alle medarbejdere arbejder inden for områder de brænder for. Vi beskæftiger med en bred vifte af el-relaterede opgaver. Alle områder er dækket af af minimum to personer, hvilket giver en god sikkerhed i ferietid samt intern mulighed for sparring. Vi udfører almindeligt el-arbejde for private samt erhverv - er autoriseret i Danmark & Sverige. Vi er KMO godkendt - sælger og servicerer varmepumpeanlæg. Vi er certificeret VE installatør inden for varmepumpeanlæg. Vi sælger solcelleanlæg - har stor erfaring med salg af store anlæg på over 200KW. Vi har en EL-Salg butik hvor vi sælger varmepumper, hvidevarer og TV. Vi udfører boligeftersyn i forbindelse med hussalg. Vi er AiA godkendte med salg af professionelle alarm anlæg - opkoblet til kontrolcentral. Vi har gennem årtier været landbrugets foretrukne samarbejdspartner. Vi kører som Skov service-partner i østdanmark. Vi kører som JH Agro servicepartner i østdanmark. Vi samarbejder med Gråkjær Staldbyg & Kjaergaard Staldbyg med opførelse af svinestalde i hele Danmark samt Sverige. Vi prioriterer sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt.
Møllevej 2 A, 4872, Idestrup, デンマーク
Selv da Wii-fee enheden ikke var med i kassen, blev det fikset dagen efter med en lille køretur fra min side.
Jeg/vi glæder os til sommer, hvor andet indkøb kommer på tale.
Tak for nu og igen godt arbejde!

Idestrup EL ApS からの回答
Endnu en varmepumpe fra Idestrup el.
Da jeg er meget tilfreds med min varmepumpe på hjemadressen bestilte vi også en i sommerhuset. Vi fik god vejledning inden valget af pumpen. Montør Lars lavede en pæn udført montering, vi fik god vejledning af brug og han ryddede pænt op. Vi vil anbefale Idestrup el.

Idestrup EL ApS からの回答
Jeg vil til enhver tid anbefale jeres top professionelle firma, også tak til Lars for god vejledning af varmepumpe.

Idestrup EL ApS からの回答
Dygtige, fleksible og arbejdsomme. Stor ros til Idestrup El - brugte dem til alt el på vores renovering, god sparring og samarbejde undervejs. Stor anbefaling fra os

Idestrup EL ApS からの回答
Tak til Jeppe for et godt udført service på vores varmepumpe. dejligt du tog dig tid til og få WIFI styringen til og virke. Det virker perfekt nu
IDESTRUP EL KAN 100% ANBEFALES

Idestrup EL ApS からの回答
Søndag forsvinder ca halvdelen af strømmen i huset, kun det halve plader i kogepladen virker, ovnen virker ikke og hele værkstedet med pillefyret og cirkulationspumpe er gået sort. Ringer mandag morgen og snakker med Brian, vi finder ud af, at det er L3 fasen der er stået af i ude i kabelskabet ved vejen og han meddeler, at det kan vi da ikke leve med og vi aftaler, at han lige vil ringe tilbage så vi kan aftale nærmere, en halv time senere ringer han og spørger om vi er hjemme, da han har en mand der kan komme forbi med det samme, så en halv time senere var Morten O.R. her og nok en halv time senere kører det hele igen - det er super service - igen. Og så er prisen virkelig en detalje, også selv om det var yderst rimeligt.
Mvh
Kenneth

Idestrup EL ApS からの回答
Vaskemaskinen gik i stykker søndag aften. (Slog HPFI relæet) Den er svær at undvære og med julen og helligdagene lige om hjørnet så det svært ud. Jeg ringer og taler med Lars mandag morgen og da jeg kommer hjem fra arbejde samme dag står der en fin ny vaskemaskine. Det er super service. Tak til Lars og Idestrup El.

Idestrup EL ApS からの回答
Vi havde i dag besøg af Thomas fra Idestrup, han skulle installere et nyt blandingsbatteri på vores spa. Thomas leverede en fantastisk service og var yderst behagelig. Foruden installationen af nyt blandingsbatteri, ordnede han samtidig en dårlig fugekant og fik liv i spaets varmelement. Det var tydeligt at Thomas var professionel og tilstræbede at levere den bedste service. 5 stjerner herfra.

Idestrup EL ApS からの回答
Havde købt et køleskab hos Idestrup EL med en fantastisk service, her efter ca. 1 år har håndtaget løsnet sig, lidt problematisk idet skruen sad godt gemt, ringede Idestrup EL og i løbet nul komma fem stod der en montør og fiskede det på kort tid, tusinde tak 🙏 😀

Idestrup EL ApS からの回答
Så da jeg ikke kan give 4 1/2 stjerne, så vælger jeg at give 5 pga den gode og konstruktive dialog vi har haft.
Så konklusionen er at Idestrup EL er et godt seriøst firma som lytter til deres kunder.
Jeg havde bedt om et tilbud påinstallation af en varmepumpe på Femø, i forbindelse med at idestrup El service ville udvide deres aktionsradius, og havde opsat opslag flere steder på øen.Det er tiltrængt med nye aktører på øen, derfor kontaktede jeg indehaveren af Idestrup El service for at få aftalt et uforpligtende besøg efterfulgt af et tilbud på opsætningen tilbuddet kom til at lyde på ml 2 og 4.000 kr ,med en bemærkning om at det blev tættere på 2000 kr end4000 kr. Da fakturaen kom var den på 4700 kr, og arbejdet var udført sjusket på den udvendige del.firmaets indehaver lovede mig en kreditnota,efter at han havde taget 700 kr af prisen ,og han lovede at tage en snak med lærlingen og vende tilbage til mig. Intet af det lovede er sket. Varmepumpen virker, men er opsat på et par sten, det er ikke i vatter og er placeret 50 til 60 cmfra væggen , og det er umuligt at luge omkring det, kassen står skævt, og det ser ikke godt ud. Firmaet som i første færd lover godt, lever ikke op til kvalitetskrav, holder sig ikke til tilbuddet, ,og vender ikke tilbage som lovet, jeg kan absolut ikke anbefale arbejde udført af Idestrup El service

Idestrup EL ApS からの回答
Idestrup El ApS var underentreprenør på det hus, som Skanlux byggede for os som hovedentreprenør. Vi har været meget tilfredse med dels el-arbejde omfattet af entreprisen, dels el-arbejde, der er udført uden for entreprisen. Der har været et højt serviceniveau hele vejen. Herunder kan vi særligt fremhæve en hurtig reaktion på et tidspunkt efter indflytning, hvor der var fejl på spilde- og regnvandspumper. Kan klart anbefale virksomheden til andre.

Idestrup EL ApS からの回答
Jeg fik som privatperson med en relativt lille opgave en yderst professionel og venlig betjening. Både i tilbudsfasen, der var meget transparent, og hvor mine ønsker blev grundigt afklaret. Og i udførelsesfasen, hvor elektrikeren var både venlig og effektiv i sit arbejde.
Jeg kan klart anbefale firmaet.

Idestrup EL ApS からの回答
Fik sat solceller op og det blev udført af professionelle folk med synlig erfaring. Det færdige resultat var veludført og pænt at kigge på. Efterfølgende var der lidt farveforskel på nogle af panelerne, men de blev udskiftet uden problemer.
De har været meget venlige og imødekommende igennem hele processen, jeg kan derfor varmt anbefale Idestrup El Aps.
Henrik Svendsen

Idestrup EL ApS からの回答
Vores vaskemaskine ville pludselig ikke mere - og sådan noget sker jo aldrig belejligt! Idestrup EL kom næste dag, og konstaterede, at et leje var gået, og at det ikke kunne betale sig - eller var meget vanskeligt - at reparere. Altså en ny vaskemaskine - mens vasketøjet bare hobede sig op. En ny opringning til Lars hos Idestrup El og efter et godt tilbud blev en ny vaskemaskine installeret dagen efter. Og den gamle selvfølgelig taget med. Vi vil hermed sige mange tak til Idestrup EL for en fin behandling, flinke og kompetente medarbejdere samt en meget fordelagtig pris som aftalt.
Karen og John Steenfeldt-Jensen

Idestrup EL ApS からの回答
Det er godt arbejde Idestrup EL laver, ring til dem hvis strømmen svigter.

Idestrup EL ApS からの回答
Min blæser til min silo ville ikke køre, og efter telefonopkaldet til Idestrup El, gik der ca. 30 min indtil der stod en montør. I travle tider er det et must at der bliver rykket hurtig ud og det blev der her !

Idestrup EL ApS からの回答
Har du et problem med el ? Hvorfor så ikke henvende dig til Idestrup El.
De har ansatte , som "gider" at sætte sig ind i dit problem og løse det for dig. Deres butik har et stort udvalg i el-artikler, formentlig områdets største,
og deres prisniveau er ikke bekymrende.
Prøv dem og bliv tilfreds !

Idestrup EL ApS からの回答
Jeg fik i år både et udendørs elstik og en varmluftpumpe i sommerhuset.. Vejledning i køb af varmepumpe var informativ og selve installationen gik smertefrit og hurtigt. Endvidere blev det elektriske anlæg i sommerhuset renoveret. Jeg føler nu, at sommerhusets el kan klare fremtiden.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。