Top kleding en snelle levering. Hier kan ik nog leuke vlotte kleding kopen, goed en ruim zittend in mt 52 voor mijn 93 jarige moeder. Ze ontvangt nog altijd complimenten over haar kleding. Zeer com... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle bezorging en prima verlopen retourzending ivm te kleine maat. Mijn moeder is blij met haar Alicia pantalons!
Mode voor mijn oude schoonmoeder. Ze was heel blij mer de kleding van Marijke Mode. Een rok en bijpassende top Bestellen en toesturen ging gemakkelijk en binnen een paar dagen. Slechts 1 kledingstuk... もっと見る
Keurig op tijd geleverd. Ook fijn dat jullie bij verzorgingshuizen langs gaan omdat het voor sommige mensen onmogelijk is om naar een winkel te gaan of online te kopen zonder hulp van anderen. Hierdoo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Marijke Mode – sinds 1958 een vertrouwd familiebedrijf in stijlvolle en comfortabele damesmode. Al generaties lang staan wij bekend om persoonlijke service, betaalbare kwaliteit en kleding die prettig draagt én mooi zit. Wij zijn gespecialiseerd in damesmode voor iedere dag, met bekende merken zoals Sensia Fashion, Marinello, MXO en Gabriella K. Naast onze webshop verzorgen wij ook modeshows en kledingverkopen op locatie in woonzorgcentra en serviceflats door heel Nederland. Onze enige officiële webshop is: Marijke Mode Let op: er zijn momenteel websites actief die onze bedrijfsnaam en uitstraling misbruiken. Deze websites behoren niet tot Marijke Mode en wij zijn hier op geen enkele manier mee verbonden. Bestellingen, klachten of reviews over andere websites vallen daarom niet onder ons bedrijf. Wij doen er alles aan om dit probleem samen met betrokken partijen op te lossen. Heeft u vragen of twijfelt u over een bestelling? Neem dan altijd rechtstreeks contact met ons op via onze officiële website. Wij danken al onze trouwe klanten voor het vertrouwen in Marijke Mode.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uitmuntende service
Bij Marijke Mode is er veel aanbod. Mijn moeder kan altijd erin slagen om leuke nieuwe kleding te kopen.
Ook wordt zij altijd goed geholpen en ondersteund.
Goede service!
Klant gericht mee denken
Fijne ervaring met deze webshop
Fijne ervaring met deze webshop! De service is goed, retourneren gaat snel en soepel, en de kwaliteit van de producten is goed. Zeker een winkel waar ik opnieuw zou bestellen.
Ze kenden zelfs mijn moeder nog van de vorige keer!!! personeel veel kennis…
Ik vond dat het personeel veel kennis had van de kleding. Ze kwamen met van alles aan dragen. En ze kenden zelfs mijn moeder nog van de vorige keer. Ik mocht ook zomaar de broeken mee nemen naar de kamer zonder vooraf te betalen, om te passen.
De keus is heel groot.
Goede kwaliteit snelle levering
Fijn en snel contact
Fijn en snel contact. Goede keuze voor kleding voor oudere dames zoals mijn moeder
Mooie, draagbare collectie
Weer een mooi vest op de kop getikt in de sale.
Kon het meteen gebruiken en ik voelde me er meteen goed in.
2 broeken besteld via de webshop.
2 broeken besteld via de webshop.
Broeken waren aanwezig in het woonzorgcentrum zoals gevraagd. Meerdere maten aanwezig om te passen en te vergelijken.
Prima service.
Goed ontvangen.Helaas paste het mij niet.Retour gezonden en binnen een paar dagen al geld retour op de rekening
Mooie betaalbare mode voor de ouderen
Geweldig online winkel met mode voor de wat oudere mensen.
Leuke kleding, goed betaalbaar en snelle levering.
Alles in orde.
Ze heeft mij zelfs gebeld toen er niet…
Ze heeft mij zelfs gebeld toen er niet geleverd werd en contact gehouden hoe t verder ging
Ik stuurde een artikel terug en ik…
Ik stuurde een artikel terug en ik moest 8,50 betalen aan portokosten, daar baalde ik van
Werd heel persoonijk en attent geholpen…
Werd heel persoonijk en attent geholpen toen mijn pakketje niet op tijd arriveerde.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。