レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fint koncept og gode tasker Grunden til 4 stjerner er blot fordi at jeg synes det var svært lige at finde ud af, hvor jeg skulle hente min pakke fra jeres lager i løsning, måske i kunne sætte et st... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Varen var ikke helt den størrelse jeg havde forestillet mig, så jeg sendte den retur og det gik lige så nemt 😊

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har lige købt en AidaMBG organizer. Virkelig smukt læder i god kvalitet. Super fed som rejsepung med masser af plads til pas, kontanter, kort og mønter. Men i den grad osse til organisering af andr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tusind tak til Markberg support. Jeg bestilte ved en fejl den forkerte taske en aften. Skrev straks en e-mail om mit fejltrin, som lå hos Support havde næste morgen. Samme formiddag kom der svar til... もっと見る

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

Markberg er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed for at skabe, for at gøre en forskel og til hinanden. Brandnavnet repræsenterer grundlæggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK) - et par både professionelt og privat. Vi går aldrig på kompromis. Det ligger simpelthen ikke til vores natur! Velkommen til vores verden.

4.7

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god

Super god og lyn hurtig service. Jeg vil helt sikkert brug Markberg .dk en anden gang. Anbefales herfra. 5 stjerner er velfortjent.

2025年4月24日
5つ星のうち1の評価

Leather from calves

Markberg is a brand that makes a big effort on emphazising how they produce their products responsibly with zero waste and even with a vegan metod for coloring the leather. I am not a vegetarian, but I put emphazise on how responsible my purchases are produced.

However, I just realised that the leather of Markbergs bags is from calves. Why not produce it from full grown cows instead of calves? Calves are being separated from their mums and slagthered at a early age.

Now I have a bad conscience every time I use my bag ☹️ be responsible in your choice of materials, please 🙏

2025年4月11日
Markberg ロゴ

Markberg からの回答

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse og feedback.
Beklager det sene svar. Vi bruger ikke skind fra kalve i vores produktion. Læderet, vi bruger, er udelukkende fra slagtekvæg og dermed et biprodukt fra kødindustrien.
I beskrivelser bruger vi dog ordet ”kalveskind”, da det er et mere udbredt ord på dansk end ”kolæder”, hvilket er et begreb, vi har oplevet, at flere kunder bliver forvirret over. I selve care labels, der dokumenterer materialet, betegner vi det altid som "cow leather" - altså kolæder.
Eftersom vi producerer tasker og accessories i flere skindtyper, er vi nødsaget til at specificere typen, og derfor kan vi ikke nøjes med blot at beskrive det som ”læder”.
Jeg beklager forvirringen, men vil gerne understrege, at det er vigtigt for os kun at producere i ansvarlige materialer. Vi tager din feedback meget seriøst og vil arbejde på, hvordan vi i fremtiden kan kommunikere mere præcist og forståeligt.
Kontakt os endelig på contact@markberg.com, hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller andre forslag til, hvordan vi kan forbedre os.

De bedste hilsner,
Camilla, Markberg

Top professionel kundeservice

1000 tak til Camilla for at håndterer en reklamation til UG. Faktisk kunne Markberg have afvist den, da det var en taske i naturligt skind, jeg havde købt, men var lidt ked af strukturen. Ingen sure miner, kun positiv tilbagemelding. Det betyder alt for dem, at man er tilfreds. Det tog lidt tid før jeg fik den nye taske, da de skulle have et nyt parti hjem. Camilla holdte mig underrettet hele vejen. Kan kun anbefale Markberg både for deres service (og Camilla) og vidunderlige tasker mv.

2025年3月10日
Markberg ロゴ

Markberg からの回答

Hej Mette
Jeg har slet ikke set din anmeldelse her før nu. Beklager mit sene svar, men bedre sent end aldrig ikke 😊 Sikke en sød anmeldelse at få. Den gav lige et kæmpe smil på læben. Jeg er glad for, at du var så tålmodig undervejs, selvom det tog lidt tid før den nye sending kom ind. Jeg håber dig og den nye taske er blevet gode venner. Ring eller skriv endelig, hvis du har brug for hjælp en anden gang 🤗
Ha' en skøn aften!
De bedste hilsner,
Camilla

5つ星のうち4の評価

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Fik en arbejdstaske i gave som der var en fejl på - den blev ombyttet uden problemer. Dog synes jeg det er ærgerligt at opdage at selv samme taske er nedsat med næsten 1000,- under en måned efter..

2025年2月18日
5つ星のうち5の評価

Hel fantastisk service og skøn taske

Hel fantastisk service og skøn taske. Jeg havde modtaget to tasker fra Markberg i julegave og sender derfor den ene retur. Jeg var så desværre så dum at sende den hvori jeg havde lagt to af mine andre julegaver - to styks gavekort. Jeg kontakter Markberg og de finder dem, hvorefter de kvit og frit sender gavekortene retur til mig. De har mine varmeste anbefalinger.

2025年1月3日

Trustpilot エクスペリエンス