Super god behandling
Super god behandling. Jeg har over årene vÊret ved 8-10 body sds behandlere. Markus står for mig som den bedste.
Body SDS i Lyngby (Lyngby Kropsterapi) Autoriseret Body SDS behandler - Markus Philip Hansen
Thorvaldsensvej 18, 1871, Frederiksberg C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har fået body SDS behandling i gennem mange år, og var nu for fÞrst gang hos Markus. Han gÞr det ganske enkelt forrygende.
Jeg har meget glÊde af at blive behandlet af Markus Philip. Er blevet behandlet 5 gange ind til videre, og har lige kÞbt mit andet klippekort. Kan varmt anbefale Markus Philip. Jeg fandt ham på google fÞrste gang, så det var et sats, men er yderst tilfreds, og jeg mÊrker en stor forbedring i min ryg, som har vÊret mit store problem de sidste 10 år.
God og indlevende behandling. Yderst kompetent behander
Meget behagelig og kompetent. LÞste min ryg og ben på en enkelt sÊssion.
Det bliver sat gang i systemet på den gode måde
Jeg started hos Makus for over et år siden.
Den gang kom jeg med udprÊget stress symptomer, ondt overalt, overbelastninger og en skulderskade.
Skulderskaden, havde jeg gået med over 5 år, som lÞbene havde medfÞrt andre problemer, som seneskedehindebetÊndelse i håndled, golf og tennis albue samt generelt ubehag i den side af kroppen. Jeg havde prÞvet en del andre behandlinger, uden egentlig forbedring og var begyndt at lÊre at leve med min skulderskad. (ForfÊrdeligt at tÊnke tilbage på!)
De fÞrste håndfuldgange oplevet jeg virkelig frigÞrelse af det, der sad i kroppen i forhold til stress og skader. Samtidigt med at fÞlelsen var positiv, måtte jeg dog forberede mig på, at kroppen gav voldsomt bagslag dagen efter behandling (trÊthed, Þmhed og migrÊne ligende tilstand), hvor på 2. dagen efter behanlingen, så kom frigÞrelsen igen. Stresstilstanden var nede og skuldren, samt andre skader fÞltes forlÞste. Det var så befriende.
Efter blot 5 behanlinger var min skulder helt god igen (til min store overraskelse) - og stresstilstanden var i tydelig fremgangsproces.
Makus er virkelig behagelig at komme hos, han er meget empatisk og rolig af natur, han spÞrger og lytter, mÊrker efter og frigÞr.
Som person er jeg meget oppe i mit hoved og får ikke altid lige lyttet til kroppen, så for mig er Markus min krops talerÞr til min bevidsthed. Jeg kan komme med alverdens spÞrgsmål og så giver Markus de mest valide svar, som giver mening, så snart han siger det. Hvilket giver positiv tankevirksomhed til min videre selvudvikling.
Den dag i dag kommer jeg stadig hos Markus, jeg ser det som en investering i mig selv og mit velvÊre, jeg ville ikke ha' vÊret for uden behandlingerne hos Markus!
Jeg er evigt taknemlig for det Markus har gjort og fotsat gÞr for mig! Derfor anbefaler jeg Markus' yderst kyndige behandling til alle og en hver, som går med et eller andet eller som bare vil gÞre noget godt for sig selv.

Markusphilip.dk ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Markus. Jeg var så uheldig her i weekenden at få en nerve i klemme i ryggen, hvilket var meget smertefuldt. Jeg var så heldig at få en morgentid mandag morgen kl 8 hos Markus, hvor han virkelig gjorde et godt stykke arbejde for at få mig på hÞjkant igen. I dag, tirsdag, er jeg nÊsten helt fit for fight. Jeg har modtaget flere behandlinger fÞr ovennÊvnte med stort velbehag og fantastiske resultater.

Markusphilip.dk ããã®åç
Super Body SDS behandling. Markus er virkelig indfÞlende og grundig og nem at vÊre sig selv overfor. ens behov er i centrum og kroppen giver bare mere og mere slip efterhånden som det skrider frem..
prÞv det
De bedste anbefalinger herfra :)