レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Havde min bil til reperation, gennem min forsikring, for at få lavet en kofanger og baglygte der var blevet skadet efter en påkørsel. Servicen, var super fin. Sune, gennemgik hvordan bilen ville... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Ved leje af lånebil fik jeg stukket to papir i hånden. Den ene mere læselig end den anden. Jeg fik af vide af en medarbejder, at der stod det samme på begge, så skulle bare læse den tydelige og unders... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カーディーラー
  2. 自動車修理店
  3. 自動車修理・整備店
  4. 自動車販売店

当該企業による記述

Martin Iversen, din Ford, ŠKODA og SEAT forhandler i Sønderborg.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Til april bliver "martin Iversen"…

Til april bliver "martin Iversen" bilværksted m.m. overtaget af andre større selskaber. Det er virkelig trist. Vi har købt vores første bil hos Jer i 1981, og været kunde hos jer lige siden. Også når det gjaldt køb af ny bil. Vi altid været glad for jeres service, høj faglighed og hjælpsomhed. Ønsker alt det bedste for alle ansatte.
Helge og susanne

2024年1月19日

God og hurtig service

Hurtig god god service ved Skadescenteret. Der fulgte en lille rengøring af bilen med og bilen var lavet meget hurtigere end forventet. Og så fik jeg lov at låne en fiks lille lånebil. 👌

2023年9月20日

Hej Tina

Tak for den gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩 vi er glad for at kunne levere en god service 😇

5つ星のうち5の評価

Hej André og Michael Tak for super…

Hej André og Michael Tak for super service Da vi modtog vores skoda kamiq
Hilsen fra klaus kjeldgaard

2023年8月25日

Hej Klaus

Tak for den gode anmeldelse, den varmer 🤩 Vi er glad for at kunne levere en Super service ☺️

5つ星のうち1の評価

Ringer ud få tid til få skiftet olie på…

Ringer ud få tid til få skiftet olie på både motor gearkasse og det eneste jeg ikk fået det er det for bilen stod ikke til det men når man ringer ud og Beder om få det skiftet skal man vel følge kundens ønske vil jeg sige så nu finder jeg andet værksted som vil service min Skoda lig som jeg ønsker det sidste gang jeg kommet hos dem

2023年8月17日

Kære Dennis.

Det er som udgangspunkt ikke vores beslutning at der ikke er skiftet olie og gearolie på din bil i forbindelse med service.
Det er den forhandler, hvor du har købt bilen, der har angivet hvad vi skulle lave, og din bils service interval, der afhænger af kilometer og årgang stod hverken til skift af olie eller gearolie.

Hvis du havde gjort opmærksom på, at du selv ville betale de ekstra omkostninger, så havde vi selvfølgelig gerne foretaget olieskift også.

Havde skadet min bil

Havde skadet min bil. Sune så på den, 1.dag efter ferielukket. Bestilte synlige beskadigede dele, og fik bilen indleveret dagen efter. Skaffede lånebil. Fandt der var flere beskadigede dele, meldte det til mig, det medførte længere tid på værkstedet. Men super service og information. Tak Sune

2023年8月8日

Hej Kalle

Tak for den gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩 og vi er glad for at kunne levere en super service 😇

Seat Ateca.

Seat Ateca.
Havde spørgsmål til min Seat .
Igen oplever jeg faglige og saglige dygtige medarbejder . TAK 😀

2023年6月16日

Hej Bjarne

Tak for den gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩

Super fint arbejde

Min bil havde fået en P-skade. Jeg skulle på rejse i udlandet, men værkstedet klarede fint skaden og opbevaring af bilen. Super fin service af Rune.

2023年4月18日

Hej John,

Tusind tak for din gode anmeldelse, den varmer😇 Vi er glade for at kunne levere et godt stykke arbejde 🤩

5つ星のうち5の評価

Jeg er yderst tilfreds med den hjælp og…

Jeg er yderst tilfreds med den hjælp og service jeg fik, da en vital del fejlede og jeg skulle hentes med vejhjælp. Da jeg kontaktede værkstedet, var de særdeles hjælpsomme og arrangerede en lånebil. Lige fra den første kontakt og den løbende information, til jeg hentede bilen, var servicen enestående god.

2023年3月23日

Hej Bo,

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på 🥳 vi er glade for at du har haft en god oplevelse på vores værksted 😃

Fik lavet en forsikringsskade

Fik lavet en forsikringsskade. Det tog kun få dage. Flot arbejde. God information. Gratis lånebil.

2023年3月24日

Hej Heino,

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🥰

5つ星のうち5の評価

Min bil havde fået en parkeringsskade…

Min bil havde fået en parkeringsskade på højre side. Værkstedet tog billeder af skaden, og ordnede reparationen med forsikringen. Da jeg hentede bilen, var skadet udbedret meget flot. Bilen var desuden blevet rengjort inden i. Reparationer udføres altid meget tilfredsstillende og til fair priser.

2023年2月2日

Hej Christian,

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩 Vi er glade for at kunne give en tilfredstillende oplevelse😃

Fin og hurtig service 👍

Havde min bil til reparation efter at have fået en ridse på kølerhjelmen samt bagdør.
Afleverede den mandag morgen og hentede den tirsdag eftermiddag, da var den lakeret og rengjort.
Alt i alt en dejlig og hurtig oplevelse, med fin modtagelse i reception og lån af låne-bil

2023年3月6日

Hej Jes

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på🥳 Vi er glade for at kunne give en dejlig og hurtig oplevelse 😃

5つ星のうち5の評価

Havde min bil til reperation

Servicen, var super fin. Sune, gennemgik hvordan bilen ville blive lavet, og jeg fik bilen igen, indenfor en uge. Lån af lånebil, var også ganske ubesværet.

Godt resultat af reperationen også. Er godt tilfreds med det.

2023年2月1日

Hej Mike

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 😄
Vi er glade for at kunne give en god oplevelse 😃

Servicebesøg

Jeg har lyst til at fortælle en god historie omkring min oplevelse ved Martin Iversen, Sønderborg. Efter et veloverstået servicebesøg, modtager jeg en opfølgningsundersøgelse og lige efter en opringning fra værkstedet omkring mit vel overstået værkstedsbesøg med en klasse opfølgning. Hele vejen igennem er der tale om service i top klasse, super venlige og imødekommende personale og bare det, at værkstedet følger op og tager sig tid til et venligt opkald. Tak og god weekend.

2023年2月2日

Hej Dennis

Vi er glade for at du vil dele din god oplevelse 🤩

Tusinde tak for de fine ord, dem sætter vi virkelig pris på 🥳💪🏼

5つ星のうち5の評価

Super service af Sune som satte en ny…

Super service af Sune som satte en ny frontrude i, samt værkstedet som lavede service på bilen.
Bilen var endda gjort ren, hvilket vi ikke havde regnet med👍

2023年1月30日

Hej Helle

😇 Vi er altid glade for at kunne yde en god service💪🏼

Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤗

highly recommended.

Highly recommended.
It was a nice experience to give my car for repair and get a good service and well done work. especially with the man named Sonne. he is professional and experience and helpful.

2023年1月25日

Helo Shahin

🤩 We are very happy to have given you a nice experience 🤗 thank you for the kind words 🥳

Best regards,

Altid super service

Altid super service, og hjælpsomt personale.

2023年1月4日

Hej Bjarne

Det er vi glade for, og sætter stor dyd i at levere den bedste service til dig og vores andre kunder 🤩

Tusind tak for din gode anmeldelse, den varmer ☺️

Fantastisk pladeværksted

Fantastisk pladeværksted. Fik en fantastisk service af smeden sune, som tog godt imod mig og hjalp mig igennem hele processen. Kan helt klart anbefales

2022年12月15日

Hej Jesper

Vi er glade for at du syntes vi er anbefalelsesværdig, det sætter vi stor pris på 😇

Tusind tak for din gode anmeldelse 🤩

5つ星のうち5の評価

I got a very Nice service from Sune and…

I got a very Nice service from Sune and his team, very proffesionel and felt very welcome.

I would very much appreciate it 😉

2022年12月13日

Helo Erhan

We are happy to have given you a good experience 🤗

thank you for the kind words😇

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Tusind tak til Sune Hamberg for super…

Tusind tak til Sune Hamberg for super service og en god kundeoplevelse på pladeværkstedet.

2022年12月12日

Hej Inge

Vi er glade for at vores medarbejder har givet dig en god kundeoplevelse hos os 😇

Tusind tak for din gode anmeldelse, den varmer 🤗

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。