レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret der ude med 3 af mine biler med forskellige ting (dÊk skifte dÞrlÃ¥s der ikke virkede og klargÞring til syn) Kan kun sige det har vÊret en super oplevelse Venlige medarbejdere og holdte... もっず芋る

Altid en god oplevelse at have sin bil hos AutogÃ¥rden, som vi nu har brugt igennem flere Ã¥r. Vi har altid vÊret godt tilfredse med bÃ¥de service og resultat. Michael pÃ¥ vÊrkstedet er altid mega flink... もっず芋る

Stor anbefaling af Autogaarden Vamdrup. Vi kÞbte sidste Ã¥r en Ford Fiesta, og vi har vÊret rigtigt glade for kÞbet. SÊlgeren var tydelig om, hvad forhandlergarantien dÊkkede, og hvad den ikke dÊkkede.... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Altid en god oplevelse at have sin bil

Altid en god oplevelse at have sin bil hos Autogården, som vi nu har brugt igennem flere år. Vi har altid vÊret godt tilfredse med både service og resultat. Michael på vÊrkstedet er altid mega flink og hjÊlpsom, og har altid et smil på lÊben og en frisk bemÊrkning. De overholder altid deres aftaler.
Reelle priser og man kan altid lave en afdragsordning hvis det kniber at kunne betale det hele på én gang.

2024幎6月25日
自発的なレビュヌ

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service. Venlige medarbejdere, der alltid er klar til at hjÊlpe mig med min bil, ligegyldigt hvad jeg sÃ¥ kommer med. Om det sÃ¥ blinker, larmer, rasler eller noget helt andet, er de altid klar til, at forklare hvad det er der foregÃ¥r👍 Og de aftalte priser holder ALTID!!! 1000 tak for jer AutogÃ¥rden.
Vh Tinna

2024幎1月19日

Stor anbefaling af Autogaarden Vamdrup

Stor anbefaling af Autogaarden Vamdrup. Vi kÞbte sidste år en Ford Fiesta, og vi har vÊret rigtigt glade for kÞbet. SÊlgeren var tydelig om, hvad forhandlergarantien dÊkkede, og hvad den ikke dÊkkede. Da det var vores fÞrste bilkÞb, havde vi en rÊkke spÞrgsmål, som blev besvaret professionelt, og samtidig på en måde, som tog udgangspunkt i vores personlige situation og erfaring.

2021幎9月9日
Autogaarden Vamdrup ロゎ

Autogaarden Vamdrup からの回答

Hej Morten.

Tak for anmeldelsen.

Mvh
Autogården Vamdrup

Lang tur for en lÞgn

I og med at jeg bor langt vÊk fra forhandleren, ringede jeg og spurgte ind til bilen og fik at vide at den intet fejler bortset fra en ridse på hÞjre bagdÞr.
Da vi ankommer efter 3 timers kÞrsel (over storebÊlts broen), ser vi at bilen er fyldt med ridser og små buler over alt.
Ydermere kunne den ikke starte og der var indikationer på at den havde vÊre i et fÊrdselsuheld, da der var nogle skÊvheder ved fronten og kÞlerhjelmen.
Alt i alt, en irriterende situation og han så ikke ud til at have fortrudt at have lÞjet åbenlyst i telefonen.

2022幎9月3日
Autogaarden Vamdrup ロゎ

Autogaarden Vamdrup からの回答

Hej Alen.

Vi er lidt forvirret, for vi har ikke vÊret i kontakt med dig, men med en der hedder Per med et CVR nummer, da bilen står med Engro CVR. Bilen har som oplyst over telefonen til Per, et par ridser på den ene side og har ikke vÊret skadet.

Mvh
Autogården Vamdrup

Perfekt oplevelse

KÞbte en lille Peugeot 108 i juli 2020 . Bilen står helt som ny og ejeren Jesper er virkelig en mand, der holder hvad han lover og meget tillidsfuld.
Vi har absolut ikke kÞbt bil der for sidste gang. Vi er mere end tilfredse .

2020幎12月23日

Fair og professionel.

Jeg besÞgte Autogaarden i Vamdrup i marts 2019 for at se på en Nissan Qashqai med automatgear.
Den passede til mine Þnsker. I det videre forlÞb opstod uforskyldt et par mindre misforståelser, men indehaveren Jesper udviste stor professionalisme og ihÊrdighed med at finde de bedste lÞsninger på alle områder. En lille detalje, som opstod på et senere tidspunkt, blev omgående korrigeret med et perfekt resultat.
Jeg har nu nydt bilen i lidt over et år, og jeg tÊnker ofte med glÊde tilbage på hele salgsforlÞbet.
På denne baggrund medgiver jeg gerne Autogaarden Vamdrup ved indehaver Jesper SÞrensen mine varmeste anbefalinger.
Bernd Reinhard
Horsens

2020幎4月22日
自発的なレビュヌ

HÞjt serviceniveau og yderest venlig behandling

I Oktober 2017 kÞbte min mand og jeg en “Êldre” Skoda Fabia (2011) hos Autogaarden Vamdrup. Super god handel syntes vi, og alt var bare i orden. En mÃ¥neds tid senere var der noget med bilens elektronik. Her havde vi en lÞbende dialog med Autogaarden ift, en udbedringen. Problemet stoppede af sig selv, og vi lod det ligge.
Kort tid fÞr vores halvårlige garanti udlÞb fuldt vi op på en lyd på bremserne. Uden nogen spÞrgsmål skiftede Autogaarden bremseskiver m.m. på bilen, og jeg kunne kÞre derfra uden nogen efterregning eller lignende. Der blev desuden taget stort hensyn til det faktum, at jeg kom en god times kÞrsel fra Vamdrup.

Mega god service og generelt meget venlig, behagelig og trovÊrdig behandling hele vejen igennem.

2018幎5月23日
自発的なレビュヌ

Overholdt ikke en klar aftale

Havde telefonisk aftalt at komme forbi nÊste dag kl. 13.30 for at prÞve en bil, jeg var interesseret i. Sendte opfÞlgende mail morgenen efter for at bekrÊfte aftalen. KÞrte fra Fyn 12.15 for at kunne vÊre der til den aftalte tid. Kl. 12.42 ringer de fra Autogården Vamdrup og siger at bilen er blevet solgt. Et eksempel på dårlig forretningsskik. Aftaler skal overholdes.

2015幎10月18日

Super Êrlig

Autogården Vamdrup er bare helt fantastisk, har kÞbt brugt bil, og er fuldt ud tilfreds
Med kÞbet. Hos Autogården er en aftale en aftale, og de holder hvad de lover
John

2014幎4月8日