Onsite Møbelservice ApS レビュー 184

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle have repareret en 16 år gammel Eilersen sofa og fik anbefalet Onsite Møbelservice. Og jeg må sige, de lever op til navnet. For det første kom de til min lejlighed inden for en uge, og de to mæn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft besøg af Ib fra Onsite møbelservice Og der skal lyde et stort tak for en fantastisk service Af vores Donlopillo elevationssenge.Hvor motor var monteret forket fra Jacobsens Møbler.( 2... もっと見る

企業情報

1. 椅子張り店
  2. 木製家具職人
  3. フラットパック組み立て
  4. 家具修理店
  5. 布製家具のクリーニング サービス

当該企業による記述

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hurra for Martin!

Vi havde besøg af Martin i dag - han var enormt imødekommende, informerende og kompetent.
Vi er meget tilfredse med resultatet af besøget.
Vi får ombyttet vores sofa.
Tak, for god service.

Ilva og Maria P har naturligvis også fået 5 stjerner.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年2月24日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Julie. Vi tildeler også Martin et hurra! :-) Det er chefen, du har haft besøg af. Ham er vi glade for og dejligt at høre, at du har det på samme måde. Vi kan se at ILVA har behandlet sagen lynhurtigt efter du har haft besøg af Martin. God kundeservice. Måske fortjener de også stjerner? :-) T A K !

Super god service!

Super service! Ib kunne hurtigt se hvad fejlen var og reparerede min sofa. Ib var meget flink og humoristisk. Tak for god service 👌

2025年2月20日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Kristina. Tak for din fine anmeldelse, som naturligvis deles med Team Onsites humoristiske himmerlænding :-)

Effektiv møbelservice

Effektiv møbelservice. Derudover rare mennekser og god service. Kan helt klart anbefales!

2025年2月7日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Sophia. Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på. De varmeste hilsener fra Team Onsite

5つ星のうち5の評価

Super service og rare mennesker

Super service og rare mennesker, der kommer ud. Hurtigt og fint arbejde.

2025年2月4日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse og er glade for at du har følt dig godt behandlet.

5つ星のうち5の評価

Super service. Hurtig og effektiv løsning af udfordringer med seng. Flink og behagelig reparatør 👍🏼

2025年1月9日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Mathias. Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Dejligt at høre at du har været tilfreds og ønsker dig en god nats søvn igen :-)

Helt tip top service

Helt tip top service. Jeg fik en sms 1 uge før ankomst, med tidsinterval på 4 timer. (ml. kl. 11:00-15:00). På dagen, kl. 11:14, får jeg besked om, at servicebilen var på vej og var der inden 30 minutter. Martin var skide sød, forklarede lidt om hvad han skønnede kunne være problematikken, fiksede det og nu har jeg en sofa der ikke knirker.
Kæmpe anbefaling herfra.

2025年1月6日

Hej Ricka.

Tak for din anbefaling.

Vi er glade for at din sofa ikke længere taler til dig :-)

Du beskriver egentlig alt hvad vi gerne vil stå for:

- Overholde aftaler
- Højt fagligt niveau
- Venlighed

Dejligt at det netop er hvad du beskriver at have oplevet. Tak for det!

Super oplevelse

Montør besøg kl 19.30. 5 stjerner fra os
Perfekt job og efterspændte en ekstra sofa for os
TAK -;))

2024年12月19日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Leo. Tak for de fine ord. De varmer i en kold tid. Du og dine ønskes en glædelig jul af Team Onsite

Service samme dag

Havde et bord fra Ilva som ikke kunne samles. Jeg var desperat for at det blev samlet inden jul. Så tiden jeg havde fået d. 9. januar blev flyttet til samme eftermiddag. Det er virkelig god service i en meget presset situation.
Montøren som var på besøg var meget venlig og hjalp indtil bordet stod helt færdigt.
Tak for hjælpen og juleaften kan nu holdes hjemme hvor alle kan sidde med til bords.

2024年12月17日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Jannie. Tak for din anbefaling. Det manglede da bare. Vi forsøger altid at finde løsninger, når foreslåede besøgsdatoer ikke passer. Glædelig jul ønskes du af Team Onsite

5つ星のうち5の評価

super professionel og ekstrem god service

Har haft besøg af reparatør Ib fra Onsite Møbelservice i dag og må bare sige, at han kan sit kram - super professionel og ekstrem god service 👍

2024年12月17日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Rasmus. Tak for din fine anmeldelse og jeg er helt enig med dig. Stolt af at være på hold med Ib! Glædelig jul, Rasmus

Super og professionel service

Har haft besøg af en reparatør der skulle lave en elevationsseng som var meget professionel og omhyggelig og havde god tid til at løse problemet.
Jeg havde fået en forkert reservedel tilsendt af sengeleverandøren men fik alligevel løst problemet fordi
reparatøren havde det rigtige beslag med.
Fik også god vejledning til hvordan man vedligeholder og vender madrasserne korrekt .Alt i alt en rigtig god oplevelse

2024年12月11日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Vi er rigtig glade og stolte over din anmeldelse.

Vores rullende værksteder indeholder de mest gængse møbeldele. Vi gør os umage med at løse opgaven første gang.

Det tager os jo ikke lang tid, at give dig "det lidt ekstra" som du måske ikke lige havde forventet - såsom rengørings- og vedligeholdelsvejledning. Det synes vi er naturligt at gøre.

Send også gerne en venlig tanke til din forhandler og senge-brand. De har gjort det muligt for os at give dig en god oplevelse.

Du ønskes en glædelig jul af team Onsite

5つ星のうち5の評価

Martin udførte en garantireparation på…

Martin udførte en garantireparation på en Ekornes stol. På en venlig, forklarende og serviceminded måde gik han til opgaven. Hurtigt, sikkert og professionelt udført arbejde. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

2024年12月10日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Olav. Tak for din fine anmeldelse, Det sætter vi stor pris på. Din møbelhandler har solgt dig et kvalitetsprodukt, som vi er sikre på, at du vil blive glad for i rigtig mange år. Hilsen Team Onsite

super service

super service fra den jyske medarbejder , godt arbejde .

2024年12月11日

Kære Ivan.

Godt for din fine anbefaling.

Dejligt at du værdsætter god jysk service.

Vi må dog indrømme at vores sjællandske kolleger

"heller ikke er gør det så ringe, endda"

:-)

5つ星のうち5の評価

Martin fra Onsite blev vores redning…

Martin fra Onsite blev vores redning ift. at få trygheden og tilfredsheden tilbage omkring vores seng. Martin var ude en gang, og fik fikset det hele uden nogle problemer - effektivt og med stor professionalisme!! Derudover en utrolig rar og tryghedsvækkende personlighed.
Stor tak til Martin :)

2024年11月30日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Anja. Du har haft besøg af chefen og selvom det er svært at indrømme, så er han faktisk lige god til at gøre kunderne glade som resten af Team Onsite :-) Tak for din flotte anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Onsite! Fra start til slut var det en fantastisk oplevelse. Montøren var utrolig dygtig og erfaren – man kunne straks mærke, at han vidste præcis, hvad han lavede. Det hele blev gjort hurtigt og professionelt.

Han var både høflig, respektfuld og nem at kommunikere med. Det var tydeligt, at han ikke kun fokuserede på opgaven, men også på at sikre, at vi var tilfredse med resultatet. Han gik endda det ekstra skridt og gav nogle gode råd om vedligeholdelse, hvilket var meget hjælpsomt.

Kæmpe anbefaling herfra:)

2024年11月29日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Ditte. Tak, Tak, Tak for de fine ord. Det er så dejligt, at du mærker, at vi forsøger at gøre os meget umage med at levere "lige det lidt ekstra" som man måske ikke helt forventer. Herligt når det bliver værdsat. God weekend.

Syning af stol

Syning af stol. Brunstad stol syet i kanten. Rep. udført omhyggeligt og til min store tilfredshed. Venlig og imødekommende reparatør. Firmaet kan anbefales.

2024年11月28日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Ole. Tak for din anbefaling af vores arbejde. Det betyder meget for os. Du har valgt et kvalitetsmøbel, som du vil få glæde af i rigtig mange år! Hilsen fra Team Onsite

Effektiv og kompetent service

I forbindelse med reklamation af meget knirkende seng, blev problemet løst forholdsvist hurtigt og effektivt.
Blev ringet op 45 min før ankomst og da servicemanden kom, vidste han præcis, hvor og hvad der sandsynligvis kunne være årsagen. Han gennemgik sengen grundigt og fik fikset de steder, som var årsagen til knirkeriet.
Stor tilfredsstillelse og de bedste anbefalinger herfra!

2024年11月27日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Sanne. Tak for din anbefaling. Dejligt at vi har kunnet hjælpe. Varmeste hilsener fra Team Onsite

Fuld tilfredshed

Vi har i dag haft besøg af en af jeres reperatører. Vi er ovenud tilfredse. Både med udførelsen af arbejdet , men bestemt også med reperatørens måde at håndtere reperationen og også hans væremåde i den tid han var ved os. Yderst hjælpsom og positiv. En klar anbefaling herfra.

2024年11月25日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Lotte. Tak for din fine anmeldelse. Det varmer på en blæsende og regnfuld dag i November :-) Vi er sikre på at I vil være glade i mange år fremover. Ekornes/Stressless er møbler af høj kvalitet.

5つ星のうち5の評価

Super service og fantastisk resultat

Vi havde besøg af Ib fra Onsite møbelservice. Han skulle ordne vores plankebord efter en vandskade.

Plankebordet fremstod efter Ibs arbejde pænere end ved købet af bordet.
Vi fik gode instruktioner i forhold til hvordan vi bedst muligt vedligeholder plankebordet.

Vi oplevede at Onesite var nemme at lave en aftale med og Ib kom som lovet. Han var rar at have besøg af.

Super service og et fantastisk resultat. Vi vil give ham og Onsite Møbelservice de bedste anbefalinger herfra.

Mvh. Pernille

2024年10月29日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Pernille. Tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Den oplevelse, som du har haft er netop den, som Onsite gerne vil levere. Dejligt at høre, at det er lykkedes. Venlig hilsen fra Team Onsite

Finjusteringer på ny elevationsseng

Vi havde i dag besøg af Martin fra Onsite ifm nogle finjusteringer på fjernkontrollerne til elevationssengene. Supergod og informativ service og løsning. Og han gav sig god tid til et par ekstra spørgsmål til de nye Dunlopillosenge🙂Det var vi meget glade for. TAK for en rigtig god oplevelse.

2024年10月15日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Kære Mogens. Tak for den fine anmeldelse, som bliver videregivet til Martin. Det er gode senge, som I har erhvervet jer, så Team Onsite siger ‘sov godt’ 🤣

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。