Onsite Møbelservice ApS レビュー 184

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle have repareret en 16 år gammel Eilersen sofa og fik anbefalet Onsite Møbelservice. Og jeg må sige, de lever op til navnet. For det første kom de til min lejlighed inden for en uge, og de to mæn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft besøg af Ib fra Onsite møbelservice Og der skal lyde et stort tak for en fantastisk service Af vores Donlopillo elevationssenge.Hvor motor var monteret forket fra Jacobsens Møbler.( 2... もっと見る

企業情報

1. 椅子張り店
  2. 木製家具職人
  3. フラットパック組み立て
  4. 家具修理店
  5. 布製家具のクリーニング サービス

当該企業による記述

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

4.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!
Jeg havde i dag besøg af Ib, og er virkelig tilfreds med hans arbejde. Super kompetent og rar mand.

2024年4月30日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Emilie. Tak for din fine anbefaling og dejligt at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Varmeste hilsener fra Team Onsite

5つ星のうち5の評価

Ib fra Onsite kom og løste vores senge…

Ib fra Onsite kom og løste vores senge problem han er super kompetent godt håndværk kan anbefales

2024年4月29日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Gorm. Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds og sengeproblemet er løst.

5つ星のうち5の評価

Min stressless lænestol gik i stykker…

Min stressless lænestol gik i stykker ved foden, men fik en super god service af Martin fra Onsite Møbelservice, så selvom om opgaven drillet lidt, fik han løst det på en professionel måde, så nu kan en glad mand igen se TV i hans yndlings stol.

Dbh.
Alex

2024年4月24日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Alex. Tak for din fine anmeldelse og godt at vi fik klaret det, så du igen er klar til at se dine yndlingsprogrammer i dit TV :-)

Knirkende sofa fixet

Købte en sofa sidste sommer, som hurtigt udviklede en knirken. Efter besøg fra Martin fra Onsite Møbelservice er den igen uden knirken.
Stor tilfredshed og anbefaling her fra.

2024年4月10日

Hej Janne.

Tak for din fine anbefaling.

Jeg tror Egon Olsen bliver arbejdsløs, hvis Martin kaster sig over Franz Jäger pengeskabe også :-)

2 kundeanbefalinger om fjernelse af knirkelyde på 2 dage...

Vores chef er også dygtig.

5つ星のうち5の評価

Har i dag haft besøg af Onsite møbel…

Har i dag haft besøg af Onsite møbel service, og sikke en god service jeg fik og de løste mit problem på en god og professionel måde og så var Ib mener jeg han hed yders kompetent og servicmindet.

2024年4月17日

Kære Jan.

Tak for de rigtig fine ord. Glad for at du er tilfreds. De fine ord videregives til Ib. De varmeste hilsener fra Team Onsite

Det spillede bare

Det spillede bare, møbel fixet og en lille lektion i vedligeholdes af sofa fra Ib!

2024年4月4日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Jasper. Dejligt når det spillet. Det kan vi li :-) Tak for din fine anmeldelse

5つ星のうち5の評価

De allervarmeste anbefalinger til…

De allervarmeste anbefalinger til Onsite Møbelservice Aps og ikke mindst Ib. Hurtigt og professionelt arbejde. En knirkelyd i vores seng skulle lokaliseres samt udbedres. Det blev den og vi fik nogle gode råd med på vejen til, hvordan vi holder vores seng så den holder mange år endnu.
Tak for meget behageligt selskab Ib😊👍

2024年4月2日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Dan. Tak for din fine anmeldelse. Vi er begejstrede over at du er tilfreds og har haft en god oplevelse. Vi bringer din hilsen videre til Ib.

5つ星のうち5の評価

super professional.Meget venlig og…

super professional.Meget venlig og dygtig. Kan varmt anbefales.

2024年3月27日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Kære Torben. Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du har fået løst din udfordring og følt dig godt behandlet. Det er netop hvad Team Onsite gerne vil stå for….

Bedste behandling og service 👍

Vi har haft besøg af Martin, som har udbedret nogle skader på vores egetræs plankebord.
Vi kan bestemt give både ham og arbejdet han udførte de bedste anbefalinger.
Tøv endelig ikke med at kontakte Onsite Møbelservice, man får den bedste behandling og service.

2024年3月22日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Kære Conny. Tak for din fine anbefaling. Dejligt at vi kunne hjælpe med at dit plankebord er blevet rigtig fint igen. Bedste hilsener fra Team Onsite

5つ星のうち5の評価

Havde besøg af Martin fra onsite møbelservice til vores Jensen seng.
Alt var tip top iorden, og Martin går en ekstra mil for den gode kundeservice👍
Stor anbefaling herfra.

2024年3月21日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Mathias. Tak for din fine anmeldelse. Det er vores chef, som du har haft besøg af. Han kan jo godt endnu, når han en gang i mellem kommer væk fra skrivebordet.....:-) God påske!

Alt lavet perfekt

Alt lavet perfekt. Sjældent har jeg oplevet så god og venlig service.

2024年3月20日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Carsten. Tak for de fine ord. Dejligt at du sætter pris på vores service. De varmeste hilsener fra Team Onsite

God behandling af IB

Stort tak til Ib for den gode behandling

2024年3月11日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Kære Aase. Tak for din anmeldelse. Ib er bare 5 stjerner ligesom mine andre dejlige kolleger. Tak endnu en gang.

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft besøg af en fra Onsite

Jeg har haft besøg af en fra Onsite, til at lave min sofa. Det blev gjort med et smil og godt humør. Plus dygtigt håndværk. Sofaen var faktisk pæne efter besøget. Jeg har kun gode ting at sige om Onsite

2024年2月27日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Michael. Tak for din dejlige anmeldelse.....Kunderne er gode tll at værdsætte vores arbejde. Det kan man da ikke undgå at komme til at smile og blive i godt humør af :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg havde ikke mulighed for at være…

Jeg havde ikke mulighed for at være hjemme den dag Onsite havde skrevet til mig - jeg kontaktede dem og de fandt meget hurtigt en ny dato til mig helt uden problemer. Onsite kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Virkelig god service - meget venlige og imødekommende.

2024年3月4日

Hej Louise.

Hurtigt, effektivt, uden problemer, venlige og imødekommende.....

Det er lige præcis den oplevelse, som vi stræber efter at levere hos vores kunder. At høre om - og det at du gider at tage dig tid til at dele den med os - gør os stolte og glade.

5つ星のうち5の評価

Palle kom forbi og leverer effektiv og…

Palle kom forbi og leverer effektiv og kvalitetssikret service på min ødelagte sofa.
Han kontakter i god tid, inden han er hos en.
Tak Palle!

2024年2月22日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Silas. Tak for de fine ord og for at du vil dele dem med os. ....og ja, han er bare dygtig :-) Jeg videregiver de fine ord til Palle

Gennemført god oplevelse

Flot reparation og gode plejeråd til sofa med i servicen. Gennemført god oplevelse.

2024年2月22日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Hej Jacob. Tak for din rosende ord. Det sætter vi virkelig pris på.

5つ星のうち5の評価

kompetent og venlig hjælp i hjemmet

kompetent og venlig hjælp i hjemmet - altså ingen transport af møblet for os. problemet blev fint løst.

2024年2月20日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Ja, det er jo let lettere at specialist, værktøj og evt. reservedele kommer til dig. Heraf kommer vores navn Onsite. Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.

5つ星のうち5の評価

Fik idag en meget dygtig tekniker hjem…

Fik idag en meget dygtig tekniker hjem til os for at fixe nogle småproblemer (lydproblemer) med vores nye elevationsseng. Han var grundig og lyttende til vores fortælling af problemerne og dobbelttjekkede alt inden har forlod os igen. Fik følelsen af at han oprigtigt ville hjælpe med alle småproblemerne og tog sig tiden til det. Nu har vi en seng der ikke længere knirker eller piver. En rigtig god oplevelse.

2024年2月15日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Kære Nadi. Tak for din anmeldelse der gør os rigtig glade. Det er netop den følelse, som vi gerne vil frembringe. Vores job er at gøre vores kunder tilfredse!

5つ星のうち5の評価

Flink medarbejder og flot…

Flink medarbejder og flot syningsarbejde. Vi fik et godt tip til at give vores rygpuder et nyt liv igen.

2024年2月14日

Onsite Møbelservice ApS からの回答

Tak for at du deler din positive oplevelse med os. Vi er glade for at vi lykkedes med at få liv i dine rygpuder igen :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。