Det var fÞrste gang jeg handlede hos Mary.dk online og det bliver bestemt ikke sidste gang. De har de gode mÊrker og gÞr hvad de kan for at man kan fÃ¥ hele ordren leveret. I min optik en rigtig god... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere gange i butikken i Bramminge. Fantastisk service. Meget hjÊlpsom og Êrlig personale som giver sin mening til kende om tÞjet passer til en. Har en gang bestilt pÃ¥ nettet som ogsÃ¥ fun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der gik lidt lÊngere tid end forventet inden jeg modtog min vare. Jeg var ikke tilfreds med pasformen og ville derfor bytte den til en mindre stÞrrelse i fysisk butik. Den de har er anderledes i kval... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den 25.09.2023 bestilte jeg et par benklÊder. Allerede samme dag fik jeg en bekrÊftelse og 1-2 dage senere modtog jeg pakken. DesvÊrre kunne jeg ikke bruge benklÊderne. Jeg gik pÃ¥ deres hjemmeside... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Boutique Mary er et dansk modehus hvis koncept stammer tilbage til 2016. Vi har idag 11 butikker - og vi er stadig i rivende udvikling. Med et stort udvalg af lÊkre brands, som Saint Tropez, NÃ, Jensen Women, Cream, Sea Ranch og Pont Neuf, samt en lang rÊkke andre brands. Dem kan du finde mere om her. Mange af vores ansatte har vÊret hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er sÊrligt stolte af.
SÃNDERGADE 30, 8700, Give, ãã³ããŒã¯
- KONTAKT@MARY.DK
- mary.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk hjemmeside med en masse fedeâŠ
Fantastisk hjemmeside med en masse fede mÊrker der passer til de fleste ð
Varen kom hurtigt frem og det er nemt at bytte i butikkerne hvor de altid bytter med et smil ð
Kan klart anbefales ððŒ
Super fin hjemmeside
Super fin ny hjemmeside. Den er nem at gå til og udvalget er stort.
Mine vare kom hurtigt og alt var 100% i orden.
Dejlig nemt at man kan bytte i butikkerneððŒ
5 stjerner fra mig, jeg kommer snart igenâŠ.
Jeg er fan :-)
Bredt udvalg af de bedste mÊrker. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe. God og meget personlig betjening i de Mary butikker, jeg har besÞgt. Meget brugervenlig hjemmeside. Jeg er fan :-)
Fantastisk serviceð
Fantastisk service
Flotte varer til gode priser.
Det er ikke sidste gang, jeg handler herðð
SpÊndende butik med stort udvalg og etâŠ
SpÊndende butik med stort udvalg og et meget imÞdekommende personale