UdziaÅ PFS 2025 to niesamowite doÅwiadczenie! DajÄ ce ÅwieÅŒe spojrzenie na dotychczasowÄ pracÄ z pacjentem. MoÅŒliwoÅÄ udoskonalenia dotychczasowych umiejetnoÅci, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... ãã£ãšèŠã
DuÅŒo wiedzy teoretycznej opartej na umiejÄtnoÅciach praktycznych. A przede wszystkim doskonaÅa atmosfera, dziÄki której czujesz, ÅŒe nie ma gÅupich pytaÅ, jeÅŒeli czegoÅ nie rozumiesz, nie wiesz po p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Polecam z czystym sumieniem. Nie doÅÄ, ÅŒe szkolenie wypeÅnione po brzegi samymi waÅŒnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci ÅŒartów - uwielbiam. DziÄki temu... ãã£ãšèŠã
Rewelacja to maÅo powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiedniÄ iloÅciÄ czasu na opracowanie wszystkich elementów. ProwadzÄ cy: Piotr SzaÅaÅski, Åukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MasaÅŒ Tkanek GÅÄbokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna juÅŒ od ponad 10 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzÄdnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejÄtnoÅci i doÅwiadczenia bierzemy peÅnÄ odpowiedzialnoÅÄ. MoÅŒesz na nas polegaÄ! Do zobaczenia!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam, prowadzÄ cy posiadajÄ ogromnÄ wiedzÄ którÄ dzielÄ siÄ chÄtnie i w zrozumiaÅy sposób. Poza sporÄ dawkÄ wiedzy i praktyki bardzo miÅa atmosfera na kursie i nieograniczony dostÄp do kawy
Wiedza przekazana w prosty i zrozumiaÅyâŠ
Wiedza przekazana w prosty i zrozumiaÅy sposób, duÅŒo przykÅadów klinicznych, miÅa atmosfera. Polecam z czystym sumieniem, bo warto ;)
Super kurs i najlepsi prowadzÄ cy!
Mega ciekawy kurs, peÅen praktycznej wiedzy, ciekawych przykÅadów i prowadzony jest przez najlepszych chÅopaków, którzy sÄ profesjonalistami! Polecam caÅym sercem!
Profesjonalne podejÅcie
Profesjonalne podejÅcie, Åwietnie przekazana wiedza. Polecam!
Åwietny kurs- juÅŒ mój kolejny z tymiâŠ
Åwietny kurs- juÅŒ mój kolejny z tymi prowadzÄ cymi. Dobrze przygotowani z ogromnÄ wiedzÄ , którÄ chÄtnie siÄ dzielili w prosty i zrozumiaÅy sposób. Dawali przykÅady i wskazówki z ÅŒycia wziÄte. Nawet w stresujÄ cej sytuacji nie tracili gÅowy. Polecam!!!!!!!
Ogrom wiedzy i super atmosfera ;)âŠ
Ogrom wiedzy i super atmosfera ;) polecam !
Polecam z caÅego serca
Polecam z caÅego serca, Szanowne PaÅstwo, Kochani Moi ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð» Andrzej B.
Najlepszy kurs !!
Najlepszy kurs na jakim byÅam!!! Bardzo duÅŒo wiedzy w bardzo fajny sposób przekazana. Polecam kaÅŒdemu! ð€©
Kurs MTG
Bardzo wartoÅciowy kurs. Åwietna atmosfera. Ogrom wiedzy prowadzÄ cych powala z nóg i motywuje do dalszego rozwoju. Polecam z caÅego serducha.
Polecam. Åwietni prowadzÄ
cy. Ogromna iloÅÄ wiedzy.
Oceniam 10/10
Super szkolenie Åwietna atmosfera iâŠ
Super szkolenie Åwietna atmosfera i mnóstwo wiedzy. Na 100 procent polecam
Fantastyczne
Fantastyczne, 4-dniowe, szkolenie z technik miÄÅniowo-powieziowych i mobilizacji stawów przykrÄgosÅupowych i krÄgosÅupa z Artem Riggsem zakoÅczone. ððð
MasaÅŒ Tkanek GÅÄbokich - Szkolenia - bardzo dobra robota! ðSerdecznie dziÄkujÄ!
Powodzenia!
ps. I do zobaczenia na kolejnych szkoleniach!
Kolejny raz jestem zadowolona i peÅnaâŠ
Kolejny raz jestem zadowolona i peÅna podziwu dla ekipy masaÅŒ tkanek gÅÄbokich . Szkolenie z Maestro Artem Riggsem w Zakopanym byÅo naprawdÄ bardzo ciekawym doÅwiadczeniem . Teoria poÅÄ czona z duÅŒÄ dawkÄ praktyki. To jest niesamowite ÅŒe dziÄki Waszej pracy miaÅam okazjÄ szkoliÄ siÄ u tak Åwietnego specjalisty .Mój warsztat pracy jest powiÄkszony o to co przekazaÅ Art Riggs. Po za tym to bardzo sympatyczny czÅowiek. Atmosfera na szkoleniu byÅa ZNAKOMITA :) DZIÄKUJÄ WAM :)
Mega kurs z mega wnioskowaniemâŠ
Mega kurs z mega wnioskowaniem klinicznym. Pokazane techniki naprawdÄ robiÄ róŌnice u wielu pacjentów z problemami bólowymi ukÅadu miÄÅniowo-szkieletowego. Ponadto super atmosfera. Polecam
8 dni z MTG
Z polecenia znajomych uczestników wybraÅem: masaztkanekglebokich Szkolenie petarda ! Praca z pacjentem przy metodzie MTG, to sama przyjemnoÅÄ. Kadra na najwyÅŒszym poziomie. RównieÅŒ polecam :)
Bardzo polecam
Bardzo polecam! 8 dni kursu sprawiÅy, ÅŒe nauczyÅam siÄ o wiele, wiele wiÄcej rzeczy niÅŒ przez 2 lata studiów. Kurs zawiera naprawdÄ duÅŒo dawkÄ wiedzy. Wybieranie tego kursu byÅo jednÄ z lepszych decyzji jakie podjÄÅam!
Åwietny kurs
Åwietny kurs, wiedza teoretyczna, a przede wszystkim praktyczna przekazana w bardzo przejrzysty i zrozumiaÅy sposób. OtwartoÅÄ ProwadzÄ cych na kaÅŒde pytanie, wyjaÅnianie wszystkich wÄ tpliwoÅci. Super atmosfera ð ChÅopaki robiÄ kawaÅ dobrej roboty. Polecam ðª
Åwietny kursðgenialniâŠ
Åwietny kursðgenialni prowadzÄ cy..Wiedza praktyczna przekazana w bardzo przystÄpny sposób.Bardzo dobrze zainwestowane pieniÄ dze..Mega Polecam !!!
profesjonalnie
Wspaniale
Wspaniale, profesjonalne szkolenie prowadzone w bardzo ciekawy sposob. Ogrom wiedzy i bardzo wysoki poziom! Dziekuje bardzo!