レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zadowolona z korepetycji,świetne metody nauczania,cierpliwość oraz bardzo miła i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje są ciekawe.RównieÅŒ przez korepetycje zaczęłam... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na kaÅŒdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, ÅŒe odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Polecam firmę z uwagi na fakt iÅŒ usługi świadczone są w sposób bardzo profesjonalny. Pełna dyspozycyjność korepetytatora. Elastyczność co do ewentualnych zmian w harmonogramie. Ponadto warsztat merytoryczny na najwyÅŒszym poziomie.
Mega godni polecenia.

2026幎6月12日
5぀星のうち5の評䟡

Bardzo miła i cierpliwa korepetytorka. Dzięki niej matematyka stała się duÅŒo łatwiejsza do zrozumienia. Zajęcia zawsze były prowadzone w przyjaznej atmosferze i bardzo mi pomogły.

2026幎5月20日
5぀星のうち5の評䟡

Z całego serca polecam lekcje

Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z duÅŒym doświadczeniem a praca z nią to czysta przyjemność. Nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń a kaÅŒda lekcja jest po prostu świetna. Polecam kaÅŒdemu 🀩

2026幎5月14日

opinia

Pracując z Panią Julia czułam, ÅŒe treści są dobrze i klarownie wyjaśnione. Czułam się dobrze przygotowana na maturę z jej pomocą. Serdecznie polecam, bo lekcje w takiej formie to była przyjemność!

2026幎5月9日

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Zajęcia w formie online, są wygodne i skuteczne. Syn jest zadowolony, poprawił ocenę z matematyki. Zajęcia prowadzone były przez Panią Izabelę profesjonalnie i z zaangaÅŒowaniem. Za co bardzo dziękuje. Eduloop podczas współpracy słuÅŒył pomocą, wsparciem organizacyjnym i merytorycznym. Pełny profesjonalizm i przyjazna atmosfera!

2026幎5月7日

Świetne korypetycje

Naprawdę dobre lekcje matematyki, gdyby nie one pewnie musiałbym poprawiać większość sprawdzianów a tak wszystko zaliczane za pierwszym razem. Do matury teÅŒ zostałem przygotowany świetnie, Pani Izabela świetnie mnie nauczyła.

2025幎10月2日
5぀星のうち5の評䟡

Prowadzenie korepetycji we współpracy z Eduloop

Prowadzenie korepetycji we współpracy z Eduloop to sama przyjemność, bardzo ułatwia i umila prace dostęp do nowoczesnej tablicy interaktywnej. DuÅŒe grono klientów oraz rzetelność i skrupulatność załoÅŒyciela firmy powodują, ÅŒe jestem bardzo zadowolona z pracy w Eduloop.

2026幎3月21日

Eduloop

Eduloop, konkretnie p.Maciejowi (fizyka) i p.Emilii (angielski) wystawiam pozytywną opinię, są to mili, solidni, dobrze tłumaczący korepetytorzy 😊😊

2026幎3月21日

Zajęcia z j.angielskiego

Zajęcia z j.angielskiego z Panią Emilią przebiegają w przemiłej atmosferze. Korepetytorka jest cierpliwa, dokładna i przede wszystkim wyróŌnia się indywidualnym podejściem do ucznia. Dzięki Pani Emilii, nauka angielskiego w końcu sprawia mi przyjemność ;) Polecam!

2026幎3月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス