Jeg fÃ¥r jÊvnligt massage af Henrik hos massage experterne hvor man altid bliver mÞdt af smil og tilbudt te eller kaffe imens man venter. Lokalerne er meget indbydende, rolige og med stille musik til... ãã£ãšèŠã
Jeg har gÃ¥et hos Henrik i et par mÃ¥neder, da mit bÊkken blev ved med at sÊtte sig skÊvt pga. spÊndinger. Siden opstart hos Henrik og fysioterapeut har jeg ikke oplevet skÊvhed i mit bÊkken. Henrik er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Anders Kahn er den bedste massÞr jeg har mÞdt! En dybdegÃ¥ende session hos han fÞles som at fÃ¥ nedbrudt mine Þmme busker og fÃ¥ dem genopbygget. Han formÃ¥r at lave nogle lange tryk hvor jeg faktisk nÊrm... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Massage Experterne får du en effektiv behandling mod dine smerter. Massagen forgår i vores flotte og moderne massage klinik i rolige omgivelser. Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal vÊre. Det skal gÞres med uddannelse, passion og nÊrvÊr. Massage Experterne er medlem af Dansk Behandlerforbund og registreret alternativ behandler (RAB). Så du er altid sikker på en ordentlig og hÞjt uddannet behandling. Både vores massage klinik på Frederiksberg og behandlere er forsikret i Tryg og Top Danmark, så du er bogstaveligt talt i sikre hÊnder. Alle behandlere lever op til sundhedsstyrelsens uddannelseskrav og er RAB registreret.
Hostrups Have 62, 1954 Frederiksberg, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@massageexperterne.dk
- massageexperterne.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Virkelig godt
Virkelig godt! Henrik og Yasmina er stÊrkt anbefalelsesvÊrdige!
Henrik Jensen - ekstrem dygtig
Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg har fÃ¥et hos Massage Eksperterne, isÊr hos Henrik Jensen. Han er utrolig dygtig og har en imponerende evne til at finde spÊndinger i min nakke og ryg, som jeg ikke selv var opmÊrksom pÃ¥ â og vigtigst af alt, fÃ¥ dem lÞsnet effektivt.
Jeg fortsÊtter med at komme hos ham regelmÊssigt for at vedligeholde resultatet. Derudover giver han gode Þvelser, som hjÊlper med at forebygge og reducere spÊndingerne i hverdagen.
Jeg startede hos Experterne for et parâŠ
Jeg startede hos Experterne for et par år tilbage. Jeg kom fast hos Susanne (som ikke lÊngere arbejder der, men kom også hos Anders ( så fantastisk dygtig )når hun ikke kunne. Og begge havde og har hver deres speciale. Og sådan ser jeg det stadig, har vÊret hos de fleste, da jeg ofte er meget spontan mht at få en tid nu - og jeg fÞler mig tryg - hver gang! Uanset hvem jeg får tid hos.
For mig er det nu ret vigtigt at have en fast massÞr som kender mig godt, sÃ¥ nu er det blevet Henrik som hovedsagelig er min massÞrer. Og der bliver virkelig lÞsnet op alle i alle muskler pÃ¥ kroppen. Steder jeg slet ikke vidste var sÃ¥ anspÊndte og trÊngte til at blive lÞsnet op ð Og det hjÊlper - hver gang ð De varmeste anbefalinger til hele holdet.
Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at fÃ¥âŠ
Jeg har vÊret så heldig at få behandling hos Henrik Jensen fra Massage Experterne, og det har vÊret en virkelig positiv oplevelse fra start til slut.
Henrik er ikke bare fagligt ekstremt dygtig â han er ogsÃ¥ utrolig flink, rolig og forstÃ¥ende. Man fÞler sig med det samme i trygge hÊnder. Han tager sig tid til at lytte, spÞrger ind til udfordringer og tilpasser behandlingen prÊcist efter ens behov. Det er tydeligt, at han har stor erfaring og en Êgte interesse i at hjÊlpe sine klienter.
Behandlingen var både professionel og effektiv. Jeg gik derfra med en mÊrkbar forskel i kroppen, mindre spÊnding og en fÞlelse af velvÊre, som varede lÊnge efter. Samtidig skaber Henrik en behagelig og afslappet stemning, der gÞr, at man virkelig kan give slip og nyde behandlingen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Henrik Jensen og Massage Experterne. Hvis du har brug for en massÞr, der bÃ¥de er dygtig, nÊrvÊrende og oprigtigt engageret i dit velbefindende, sÃ¥ er du i de allerbedste hÊnder her. âïžâïžâïžâïžâïž
Stor anbefaling
Stor anbefaling! Jeg har gået hos Henrik i nogle uger, og han har vÊret en enorm hjÊlp med mine nakke- og kÊbesmerter. Han er meget opmÊrksom og dygtig til at finde problemområderne og uden tvivl en af de bedste massÞrer, jeg har vÊret hos. Derudover er han super fleksibel med tider, når det virkelig gÊlder.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Er blevet behandlet af Henrik Jensen flere gange nu, og udover at vÊre et utrolig varmt og rart menneske, så er han også helt vildt dygtig til sit arbejde. Har fået fixet mine rygproblemer. Man er i trygge hÊnder hos ham.
Yasmina var super dygtig
Yasmina var super dygtig. Kunne mÊrke stor forskel på fÞr og efter
Super effektiv og respektfuld oplevelse
Jeg har haft et nybagt mor forlÞb hos Henrik, og det er virkelig det bedste massage jeg nogensinde har fået.
Henrik er god til at forklare, stÊrk nok til at det gÞr en forskel, og super respektfuldt.
Har i hÞj grad nydt at gÃ¥ til massageâŠ
Har i hÞj grad nydt at gå til massage hos Henrik. Han er meget dygtig, og ufatteligt nem at snakke med.
Jeg startede hos Yasmina
Jeg startede hos Yasmina, da jeg led af nakkespÊndinger som tit gav mig migrÊne, efter et kort forlÞb og efterfÞlgende vedligeholdelse, er mine nakkespÊndinger vÊk og migrÊne har jeg meget sjÊldent.
âââââ
âââââ
KÊmpe anbefaling af Henrik â massage i absolut topklasse
Det er nu anden gang, jeg er hos Henrik, og begge gange er jeg gÃ¥et derfra med markant mindre spÊnding â isÊr i skuldrene, som var helt sindssygt spÊndte.
Henrik er ekstremt dygtig og har en helt sÊrlig fÞling for kroppen. Selvom han ikke ser godt, mÊrker han prÊcis, hvor problemerne sidder â og han ved virkelig, hvad han laver. Hans hÊnder arbejder mÃ¥lrettet, roligt og med stor faglighed.
Jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder fra start til slut, og jeg kommer helt sikkert igen. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan varmt anbefale MassageâŠ
Jeg kan varmt anbefale Massage Eksperterne
Jeg har vÊret der et par gange nu, og jeg kommer helt sikkert igen. ðâš
Jeg fik en sportsmassage af Henrik hosâŠ
Jeg fik en sportsmassage af Henrik hos Massage Eksperterne, og det var en virkelig god oplevelse. Henrik er dygtig, professionel og formår at finde prÊcis de spÊndinger, der skal arbejdes med. Jeg gik derfra med en tydelig forbedring og er virkelig godt tilfreds med behandlingen. Jeg kan varmt og uden tÞven anbefale både Henrik og Massage Eksperterne.
Det er super god og effektiv behandlingâŠ
Det er super god og effektiv behandling hos Henrik. Derudover er Henrik meget venlig omsorgsfuld og er opmÊrksom på etik i behandlingen
Anders Kahn er den bedste massÞr jegâŠ
Anders Kahn er den bedste massÞr jeg har mÞdt! En dybdegående session hos han fÞles som at få nedbrudt mine Þmme busker og få dem genopbygget. Han formår at lave nogle lange tryk hvor jeg faktisk nÊrmest ikke kan mÊrke hvor han stopper eller slutter fordi der er et konstant flow. Det er en kÊmpe oplevelse og kroppen får virkeligt noget at arbejde videre på.
Profesjonell og dyktig
Profesjonell og dyktig! Merker forskjell etter en time:)
Stor anbefaling af Anders
Hvis du mangler et sted, hvor du med massage skal mÊrke en reel forandring, så gå herind - til Anders. Hold op hvor er han dygtig. Jeg lider af spÊndingshovedpine, hvilket han har hjulpet med, samt en frossen skulder. KÊmpe anbefaling herfra. SÞd og meget professionelt arbejde. De andre kender jeg ikke, men man fÞler sig generelt meget velkommen.
En stor anbefaling af Yasmina
En stor anbefaling af Yasmina. Havde haft ondt i nakke/skulder lÊnge. Hun kan virkelig sit kram. Jeg har fået meget mere bevÊgelighed i skuldrene siden jeg startede med at gå til massage hos hende, varm anbefaling herfra.
Fuld tilfredshed med alt !
Har fået behandlinger ved Anders et stykke tid nu, og er 120% tilfreds. Han er en fantastisk dygtig massÞr, og samtidig et super empatisk menneske. Derudover er deres kliniklokaler - trods de er små - enormt indbydende, rene og behagelige. Kan bestemt give mine bedste anbefalinger :-)
For kort
God massage, men havde betalt for 35 minutter, og fik 25. Håber fremtidige kunder får, hvad de betaler for.