MassiveSale.dk レビュー 330

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.

5つ星のうち5の評価

Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her

企業情報

1. 衣料品店
  2. 子供服店
  3. 紳士衣料店
  4. アウトドア衣料・用品店
  5. ウィンターウェア店
  6. 婦人服店

当該企業による記述

Hos MassiveSale tilbyder vi en række brands såsom Ticket Woman, Ticket To Heaven, Hulabalu og COLD. Vi er en webshop der har overtøj og accessories til herre, dame og børn. Vi er samtidig en webshop der tilbyder alle vores produkter til lagersalgs priser så du kan spare en masse penge uden at gå på kompromis med kvalitet.

4.7

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Handsker holdte en dag!

Købte nogle handsker til min datter, første gang hun havde dem på gik de i stykker i syningen og spændet faldt af.

De sender hurtigt, nu må vi se om de også er lige så hurtige ved en reklamation.

2026年2月2日

Hej Camilla,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre, da det bestemt ikke er den kvalitet, vi ønsker at sende afsted – slet ikke til børn.

Vi vil gerne nævne, at vi desværre ikke har haft mulighed for en dialog med dig, inden anmeldelsen blev skrevet, hvilket vi ellers altid sætter stor pris på, da vi ofte kan finde en god løsning sammen.

Samtidig vil vi være helt ærlige og fortælle, at både vores lager og kontor desværre for nylig er brændt ned. Det betyder, at vi i øjeblikket ikke har mulighed for at tilbyde en ombytning, som vi normalt ville gøre uden tøven.

Når det er sagt, så har vi allerede lavet en refundering til dig.

MassiveSale.dk 💛

5つ星のうち5の評価

Blev sendt samme dag jeg havde bestilt
Man kan trygt handler her

2026年1月22日

Hej Lisa,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre 🤩

5つ星のうち5の評価

Mega billigt kvalitets overtøj til…

2026年1月21日

Hej Bente,

Tusinde tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre! Godt at det kunne bruges når det hastede 🤩

5つ星のうち5の評価

Positiv oplevelse og jakkerne passede…

Positiv oplevelse og jakkerne passede så fint og hurtig levering

2026年1月20日

Hej Gitte,

Mange tak for de 5 stjerner! Og dejligt at høre at jakkerne passede som de skulle, og at de kom frem til tiden 🤩

5つ星のうち5の評価

Super lækre varer fra jer

Super lækre varer fra jer, Denne gang var det regntøj til barnebarnet. Det kom dagen efter det var bestilt😀

2026年1月12日

Hej Lenette,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for høre, og dejligt at regntøjet kunne bruges 😃

5つ星のうち1の評価

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Påstår kunden ikke taler sandt, når et ellers godt produkt går i stykker efter kort tid. Har aldrig oplevet noget lignende.
Vil ikke anbefale MassiveSale til andre.

2026年1月14日

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse – selvom det selvfølgelig gør os kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi har haft en god og ærlig dialog med dig om sagen, og vi har hele tiden forsøgt at forklare vores vurdering ud fra billederne og den information, vi har modtaget. Det er aldrig rart, når et produkt går i stykker hurtigt, og vi forstår din frustration. Vores vurdering er dog, at skaden er opstået som følge af ydre påvirkning, og derfor ikke er dækket af reklamationsretten.

Vi bestræber os altid på at give en fair og saglig behandling – også i de sager, hvor vi desværre ikke kan give medhold. Det er på ingen måde vores hensigt at påstå, at du ikke taler sandt – men blot at forklare, hvorfor sagen falder uden for, hvad vi kan dække.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du har haft den oplevelse, og vi håber, du trods alt vil give os en chance igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Købte bl.a et par støvler

Købte bl.a et par støvler, som jeg er meget begejstret for. Hurtig levering. Alt i alt: en meget positiv oplevelse.

2025年12月30日

Hejsa!

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for at høre 😃

Fantastic service

2025年12月16日

Hi Catherine,

Thank you very much for the 5-star review!
We are very pleased to hear that you had a great experience with our customer service 🤩

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt en long vinterjakke

Jeg havde bestilt en vinterjakke, som jeg fortryd, og sende retur. Pengene var lyn hurtig tilbage på kontoen.
Jeg har en anden vinter jakke fra dem, som er virkelig lækker - så kan sagtens anbefale dem.

2025年12月11日

Hej Betina,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den gjorde os virkelig glade! 🙌
Vi er super tilfredse med, at returprocessen gik hurtigt og smertefrit, og at du allerede har en vinterjakke fra os, som du er glad for. Det betyder meget, at du kan anbefale os videre – det er den bedste ros, vi kan få! 💙

Fin webshop

Fin webshop, har købt derfra flere gange. Rigtig god og hurtig kundeservice samt hurtig levering.

2025年12月1日

Hej Katja,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er vi rigtig glade for at høre, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😄

Anbefaler

Hurtig levering og god priser

2025年11月30日

Hej Anita,

Tak for de 5 stjerner og gode feedback! Det er vi meget glade for! 🤩

5つ星のうち4の評価

Min vinterjakke kom hurtigt og føltes…

Min vinterjakke kom hurtigt og føltes fin at have på selvom den var for stor og jeg måtte bytte den. Synes den lugtede af røg, men det vil vel kunne vaskes væk, hvis jeg havde beholdt den.

Man skal lige være obs på at et returlabel koster 65 kr. Det virker ret dyrt for mig.

2025年11月20日

Hej Hanne,

Tusind tak for din 4 stjernede anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Vi er glade for at høre, at jakken kom hurtigt frem og føltes behagelig – selvom størrelsen desværre ikke passede denne gang. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis du oplevede en lugt af røg – det er bestemt ikke noget, vi ønsker, og vi tager det videre til vores lagerteam samt returafdeling, så vi kan sikre os, at alle varer fremstår helt friske og klar til brug.

Vi forstår godt, at 65 kr. for et returlabel kan føles som en lidt høj pris – vi forsøger at holde returprocessen så enkel og sikker som muligt med track & trace, men vi tager selvfølgelig feedback som din med i vores overvejelser.

Tak igen for din ærlige anmeldelse – vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen 🌟

Hurtigt Levering ✔️

Hurtigt Levering ✔️
Hurtigt at komme i kontakt med✔️
Gode Priser✔️
God Kvalitet ✔️
Flinke Mennesker ✔️
God Service✔️

2025年11月14日

Hej Kevmelmil,

Tusinde tak for de 5 stjerner, og ikke mindst de fine ord! Det er vi meget glade for at høre! 🤩

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。