Jeg havde bestilt en par dyre Sofie Schnoor stÞvler, som jeg modtager og ser helt forfÊrdelige og brugte ud, og ihvertfald slet ikke som de billeder de viser pÃ¥ hjemmesiden. Jeg forsÞger at kontakte... ãã£ãšèŠã
Havde man kunne give mere end 5 stjerner skulle MASTRI.dk have det. En hjemmeside med mange lÊkre mÊrker indenfor sko, tasker og Þvrige accessories. Jeg har handlet der indtil flere gange og jeg gÞr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kundeservice i sÊrklasse Jeg bestilte nogle sko, der skete en lille fejl men de har vÊret sÃ¥ serviceminded og hurtige til at svare. Prisen var god. Returnering var nem og vil bestemt bruge webshop... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, nemt og enkelt. Faldt over hjemmesiden da jeg ledte efter et par stÞvler fra tamaris, de havde 40% pÃ¥ Mastri og tÊnkte nÊsten det var for godt, lÊste anmeldelser pÃ¥ trustpilot og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Mastri ðïžð En skÞn webshop med et stort udvalg af sko, stÞvler, sandaler, hjemmesko, sneakers, tasker, strÞmpebukser og accessories til kvinder i alle aldre ð Find os pÃ¥ Instagram og facebookð Leder du efter de perfekte sko, som fÃ¥r dig til at fÞle dig som den skÞnneste udgave af dig selv? SÃ¥ skal du tjekke vores fantastiske udvalg ud pÃ¥ shoppen ðïž Vi gÞr alt for at yde den bedste service, vi har yderligere hurtig levering, sÃ¥ du ikke skal vente for lÊnge pÃ¥ at rocke dine nye sko ð Tag gerne dit kÞb med #mastri, og del det pÃ¥ SOME, sÃ¥ vi kan se hvordan du styler dine sko eller bliv inspireret af vores lille sko univers ðð¢ððœ Psst.. vi deler alle opslag ð Vi har mÊrker som Woden, Shoedesign Copenhagen, Tamaris, Sofie Schnoor, Puma, Hype The Detail, Phenumb, Bella Moda, Arkk Copenhagen og Shoe The Bear ð LÊg gerne en hilsen pÃ¥ vores Trustpilot, vi trÊkker lod hver mdr. om et gavekort pÃ¥ 500 kr. som kan bruges pÃ¥ vores hjemmeside ð ððœKlik ind pÃ¥ ððœ ð www.mastri.dk ðŠ Fri fragt ved kÞb over 499,- ð¯ââïž Hurtig levering ð» FÞlg med pÃ¥ IG og FB @mastri.dk Vi glÊder os til at tage imod din ordre ð www.mastri.dk
Vibehaven 48, 4800, NykÞbing Falster, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@mastri.dk
- mastri.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DÃ¥rligste kundeservice nogensinde
Jeg havde bestilt en par dyre Sofie Schnoor stÞvler, som jeg modtager og ser helt forfÊrdelige og brugte ud, og ihvertfald slet ikke som de billeder de viser på hjemmesiden. Jeg forsÞger at kontakte dem flere gange på mail, kan ikke ringe til dem og skriver til dem på Instagram også. De svarer mig så fÞrst efter 14 dage, hvor de bare skriver produktet er som det skal vÊre, selvom de tydeligvis ikke er det.
Derfor returnere jeg produktet, men nu vil de ikke give mig mine penge tilbage, men kun give et tilgodebevis, selvom det er dem der har sendt et defekt produkt og ikke svarer på mine henvendelser.
Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice fÞr og vil ALDRIG anbefale nogle at kÞbe herfra.
DÃ¥rlig service og intet telefon nr
Jeg har kÞbt et par sko til min kÊreste i julegave, vi returnerede dem og fik et tilgodebevis, så valgte min kÊreste, at hun kÞbe et par ballerina sko i stedet.
Da vi åbner for at se dem, kan vi se det er brugte sko og jeg henvender mig til deres mail og sender dokumentation på de er brugte, men vi har ikke fået svar fra jer stadig, det er 2 måneder siden.
Kan stÊrkt ikke anbefale Mastri.dk og vil fraråde folk fra det.
God dag
Godt tilbud og hurtigt levering
Godt tilbud og hurtigt levering. Handler her gerne igen.

Mastri ããã®åç
Havde en virkelig god oplevelse
Havde en virkelig god oplevelse, havde bestilt en for lille stÞrrelse stÞvle, og det var ingen problem at bytte til en stÞrre stÞrrelse. Fik hurtig svar:-)

Kan kun anbefale at shoppe ved Mastrið
Kan kun anbefale at shoppe ved Mastrið
Jeg er så tilfreds.

Super god service
Super god service. Jeg modtog min bestilling dagen efter. Vil klart handle her igen

Mastri ããã®åç
Wow har aldrig oplevet fÞr at der knapâŠ
Wow har aldrig oplevet fÞr at der knap gik et dÞgn fra jeg kÞbte mine nye woodwood sko til jeg kunne hente pakken. God service og hurtig levering ððŒð¥°

Mastri ããã®åç
Flot produkt til go pris og superhurtigâŠ
Flot produkt til go pris og superhurtig levering.

Mastri ããã®åç
Fejl i vare og manglende refundering af fragtomkostning
Mastri sender vare der ikke er ordenligt syet. Og refunderer ikke fragt omkostninger, som de ellers skriver pÃ¥ hjemmesiden. Ãrgerligt at spilde tid og penge pÃ¥ det.

Mastri ããã®åç
Super tilfreds. God og hurtig service t
FÞrste gang jeg handler hos jer og bestemt ikke sidste! Godt sortiment og rimelige priser. SkÞnt at kunne fÞlge pakkenð

Mastri ããã®åç
Fede sko og hurtig ekspedition
Fede sko, og de blev sendt af sted til mig med det samme, jeg havde bestilt - super! :-)

Jeg fÞler mig snydt!!
Jeg fik et par stÞvler i julegave. De passede desvÊrre ikke, og alle andre str. er udsolgt. StÞvlerne var modtaget d. 19.12. De blev returneret så snart jeg kunne, d. 06.01. Mastri regner helligdage med i deres 14 dages returret, hvilket IKKE fremgår af deres hjemmeside. Det synes jeg er utrolig dårlig kundeservice. Da de medregner helligdage mener de dermed, at jeg ikke har overholdt returretten og vil kun udstede tilgodehavende. Jeg har vÊret i dialog med dem, og de nÊgter at hjÊlpe. De Þnsker i hvert fald ikke, at få nye kunder. Utroligt skuffende. Som kunde hos Mastri fÞler jeg mig enormt snydt.

Mastri ããã®åç
OverfÞre ikke alle pengene retur vedâŠ
OverfÞre ikke alle pengene retur ved reklamation og stopper derefter med at svare..
kan ikke anbefale.
Super fine stÞvler fra ShoedesignâŠ
Super fine stÞvler fra Shoedesign Copenhagen -Vista zip

Mastri ããã®åç
Bestilte nogle sandaler og solbrillerâŠ
Bestilte nogle sandaler og solbriller og betalte med tilgode bevis. Sandalerne var som forventet, men solbrillerne var et helt andet mÊrke og ikke dem der var på billedet som jeg bestilte. Har prÞve at kommunikere med dem over mail, men de gÞr ikke noget og svare ikke lÊngere på mine beskeder.