Har brugt Flemming til alt fra reparation af sko og sandaler, til fine stÞvler med tynde - nu nye - lÊdersÃ¥ler. Desuden reparation af lÊdernederdel, og af Mulberry-taske. OplÊgning af jeans. Ny lynl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er meget imponeret over at der stadig findes skomagere som Flemming. Laver hurtigt og prÊcist indvendig forstÊrkning af mine to unge menneskers ynglingsridestÞvler. StÞvlerne er dyre, og nÃ¥r fÞrst... ãã£ãšèŠã
Kanon service, har aldrig vÊret i butikken - men der er hurtig service, god kontakt og det er flot arbejde der bliver lavet. Jeg har fÃ¥et fixet mine ridestÞvler, flere forskellige udfordringer, og de... ãã£ãšèŠã
SuverÊnt hÃ¥ndvÊrk. SjÊlden evne til at finde lÞsninger pÃ¥ selv de vanskeligste udfordringer. Jeg har trygt lagt selv dyrebare tasker og sko i hÊnderne pÃ¥ skomageren og er aldrig blevet skuffet. TvÊrti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Den 1 oktober 2020 Ã¥bnede Skomageriet SkosÃ¥len i HornbÊk . Efter 33 Ã¥r i HelsingÞr flyttede jeg min butik og vÊrksted hjem pÃ¥ egen bopÊl BorsholmvÊnget 7 , 3100 HornbÊk Kompetance og ydelser vil som altid vÊre i hÞjeste hÃ¥ndvÊrksmÊssige kvalitet - alt fra reparation af fodtÞj , lÊdervarer , rideudsyr , lynlÃ¥se mm til ortopÊdisk arbejde ss forhÞjelser og tilretninger pÃ¥ fabriksfremstillet samt hÃ¥ndsyet fodtÞj â under mit motto â Miraklernes tid er ikke forbi !!! â
é£çµ¡å
BorsholmvÊnget 7, 3100, HornbÊk, ãã³ããŒã¯
- skomar@skomar.dk
- skomar.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flemming leverer enestående service
Flemming leverer enestående service ! Der er ikke ret meget sko- taske- jakkelynlås reparationsarbejde han ikke kan klare.
Kan kun anbefale Flemming GrÞnlund ogâŠ
Kan kun anbefale Flemming GrÞnlund og hans altid flotte og prÊcis arbejde uanset om det er skosåler låse knapper i shorts eller rygsÊkkeremme der er gået i stykker.
Flemming er en af de få tilbagevÊrende og dedikerede skomager i NordsjÊlland
âïžâïžâïžâïžâïž Herfra
Tina i HelsingÞr
Anbefales et kursus i service - trin 1
Magen til flabethed⊠Manden sÊlger sÊlskind pÃ¥ Facebook, men Þnsker ikke at oplyse stÞrrelse, kvalitet og farve (ved blot at tage fotos af mÊrkaterne bag pÃ¥ skindene). Henviser i stedet til firmaet, hvor de kan kÞbes. Undskyld mig, men jeg hÃ¥ber han brÊnder inde med de skind, nÃ¥r han er sÃ¥ lidt serviceminded. Man kÞber jo heller ikke en bluse uden at kende stÞrrelsen - eller gÞr hanâŠ
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse, hos skosålen i HornbÊk. Sur og tvÊr og opfarende med skÊldud og alt hvad der hÞrer til. En mand der ikke burde ha med kunder at gÞre!
Hold jer fra ham !!
Velfortjent 5 stjerner for flot arbejdeâŠ
Velfortjent 5 stjerner for flot arbejde med 2 rygsÊkke der var gÃ¥et i remmene udskiftede Flemming pÃ¥ begge tasker âŠmeget veludfÞrt abejde og vi kommer gerne igenâïžâïžâïžâïžâïž
Tina & Ole fra HelsingÞr
Min datters lÊder ridestÞvler havdeâŠ
Min datters lÊder ridestÞvler havde vÊret âi de forkerte hÊnderâ da den ene skulle ha skiftet lynlÃ¥s. Vi blev rÃ¥det til at kÞre hertil, en times kÞrsel fra os og den var fikset pÃ¥ fÃ¥ minutter - og virker 100%! Ingen anden ska lave vores nu!
Tilmed tog han os ind akut på en ikke åben dag!
Jeg har i mange mange Ã¥r brugt FlemmingâŠ
Jeg har i mange mange Ã¥r brugt Flemming til at fÃ¥ forhÞjelse pÃ¥ mine sko âŠ. Og har altid vÊret fuld ud tilfreds med det gode arbejder der altid er blevet lavet .
Skomageriet gÞr og har gjort et rigtigâŠ
Skomageriet gÞr og har gjort et rigtig godt arbejde med sko til mine skÊve fÞdder. Blev anbefalet os, da vi flyttede â nordpÃ¥â i 2014 og ikke set mig til bage.
Ut har igemmen flere Ã¥r fÃ¥et lavetâŠskoforhÞjelse
Udertegnede har gemmen flere år fået lavet skoforhÞjelse hos skomageriet skosålen og har vÊret vÊldig tilfreds uden nogle problem, altid meget hjÊlpsom og lytteren,
Stiller mig uforstående ovre for den dårlig kritik.
Bedste skomager! âŠ
Jeg har brugt skosålen og Flemming i årevis til at ordne ridestÞvler og andet skotÞj der er kommet i problemer. Flemming er den bedste. Jeg bor nu i nordjylland men sender stadig alle mine 'problemer' i sko og lÊder til HornbÊk. Altid top håndvÊrk og fair priser :-)
Svar til Skomageriet Skosålen
Uanset hvad du siger, så har du lavet fejl i forhÞjelse, nÊgtet at forholde dig til din fejl, du har skamskåret og Þdelagt mine nye sko, du har opfÞrt dig uprofessionel og uforskammet, du har taget dig rigeligt betalt ( 6000kr+)
Du har truet min familie, nÊgtet ethvert kendskab til mine sko, du har smidt min familie ud af din forretning.
Du nÊgter, at tilbagelevere min ejendom, nye Birkenstock. Det er TYVERI !
ForfÊngelig eller ej.
Den bedste, dygtigste, hurtigste...
Den bedste, dygtigste, hurtigste og sÞdeste skomager.
Altid god service - og har endnu ikke prÞvet at opgaverne - og dem har der vÊret mange forskellige af - ikke er blevet lÞst - og det til meget stor tilfredshed.
Den bedste skomager ever
Den bedste skomager ever, Minger kan fixe alt!
Min skomar er den bedsteâŠ
Hos Skomageriet Skosålen er ingen opgaver for store eller små⊠altid gode lÞsninger og perfekt udfÞrt arbejde⊠altid en god snak og kundeservice⊠altid hjÊlp at hente, når ens sko, stÞvler, tasker eller noget med en lynlås skal fikses.
Derfor er min skomar den bedsteâŠ
Altid perfekt arbejde
Jeg kunne ikke drÞmme om at sende mine håndsyede sko til forsåling andre steder!!
Flemming er en fantastisk dygtig håndvÊrker. Altid flot arbejde!!
Og så har han en fed humor!!
Utrolig dygtig håndvÊrker!
Utrolig dygtig håndvÊrker!
Om det er nye eller rep af lynlåse - udblokning - nye såler - rep af pelse o.s.v. så vil vi altid trygt lÊgge jobbet i Flemmings hÊnder. Vi har brugt ham i årevis - og altid vÊret super tilfredse!
Han kan sit kram!!
Flemming er den bedste skomager viâŠ
Flemming er den bedste skomager vi nogen sinde har brugt og kan reparere selv de vanskeligste, mÊrkelige opgaver vi kommer med. Og så er han super dygtig til at reparere / skifte lynlåse både i ridestÞvler og overtÞj.
ðªð
Helt fantastisk service
Helt igennem fantastisk service og virkelig godt håndvÊrk. Det bedste sted til ridestÞvler.
Den stÞrste anbefaling herfra.
Den eneste der må rÞre mine ridestÞvler
Flemming er den ENESTE der får lov til at rÞre mine dyre ridestÞvler!
Om det er lynlåse, såler, eller helt andre reparationer er det altid utroligt flot lavet.
Sidst havde jeg brug for at få lavet mine stÞvleskafter 2 cm bredere. De fik sat en elastik. Arbejdet er lavet så flot, at det ligner de kom sådan fra fabrikken.
Desuden er han altid utrolig hjÊlpsom og hurtig. Hvis jeg har stået med en Þdelagt lynlås fÞr et stÊvne, har han altid kunne lave stÞvlerne i en fart- selv hvis jeg er kommet dagen fÞr! :)
Endelig en som kan lave ridestÞvler!
Har flere gange fået skiftet lynlås i mine ridestÞvler, hvor de desvÊrre meget hurtigt efterfÞlgende er gået i stykker igen. Der er heller ikke nogen som har ville skifte elastikken i dem. Men så blev jeg anbefalet Skomageriet Skosålen, og nu er der blevet sat en pÊn lynlås i og elastikken er blevet skiftet! Og nu sider de bare perfekt! Er så tilfreds med resultatet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ