Fine baner, dog bliver det for varmt, alt for varmt, og de har en forfærdlig hjemmeside med et underligt login-system og misvisende priser for at booke 1 time.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Lokalet med singlebaner er ikke opvarmet. Iskoldt her om vinteren. Har spillet 4 gange over vinteren og lokalet har endnu ikke været opvarmet. Lavt til loftet og derfor ikke ideelt til padel.
Jeg har efterhånden besøgt Match Padel i Kløvermarken mange gange – og hver gang har været en fornøjelse! Centret har alt, hvad man kunne ønske sig, og atmosfæren er altid i top. Det, der gør opl... もっと見る
Super fed oplevelse i dag, i Match Padel Århus👍 Havde meldt mig på et 5 timer “DEFENSIV PADEL CAMP – BLIV EN MESTER I FORSVAR” Det var super fedt og virkelig gode instruktører i Frederik og Tobi... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fine baner, høj temperatur og oldtidshjemmeside
En kold fornøjelse
Lavt til loftet og derfor ikke ideelt til padel.
Ingen service
Bookede en bane på deres hjemmeside og betalte. Dukkede op lidt før bookingen skulle starte og ville gerne købe/låne udstyr og bolde.
Intet personale på stedet - intet.
Andre gæster ventede også for at købe drikkevarer mv. men ingen dukkede op.
Prøvede at ringe til centerets telefonnummer men fik blot telefonsvarer.
Virkelig dårlig service.
Hvis centeret tilsyneladende er selv-service, vil det være smart at informere om det på forhånd.
Fremragende padelcenter
Rigtig godt center med gode omklædnings-, toilet og bad faciliteter. Også venlig personale der er gode til at hjælpe
Super fedt sted med god stemning – spiller fast i Studio
Jeg spiller ofte i Match Padel Studio, og det er blevet mit foretrukne sted. Banerne er altid i super stand, og faciliteterne er både moderne og rene. Der er altid god energi, både blandt spillerne og fra personalet – man føler sig altid velkommen.
Det er tydeligt, at der er styr på tingene – fra nem online booking til små detaljer som god belysning, musik og en god bar, der gør oplevelsen endnu bedre. Jeg deltager fast i træninger, som altid har været gode.
Hvis du overvejer at komme i gang med padel – eller bare leder efter et godt sted at spille kampe – så kan jeg varmt anbefale Match Padel Studio.
Højt til loftet - fantastisk lounge område
Match Padel Studio, Jenagade på Amager er et velfungerende padelcenter med højt til loftet, altid pudsede glas, rent og pænt, flere skraldespande med sortering, skønt loungeområde med bordfodbold og mange andre spil til fri afbenyttelse. Skøn terrasse hvor man kan nyde en velskænket fad eller kolde sodavand.
Fantastisk personale der altid står til rådighed.
Skylder mig penge !
Jeg har for et år siden købt 3000 coins svarende til 2500kr), som jeg desværre ikke har kunne bruge pga sygdom.
De har nu lunet i deres kasse i et år, og jeg har mistet dem, da de siger de er udløbet.
Jf. betalingsloven kan jeg kræve at få dem udbetalt i op til et år efter udløb, det nægter de at svare på.
Fedt center hos Match Padel Studio
Fedt center hos Match Padel Studio!
Jeg har spillet der en del gange efterhånden, og jeg er meget tilfreds. Gode baner, højt til loftet, godt banelys samt rigtig god akustik i de gamle TV-studier. Fem stjerner herfra 👌
Fantastisk stemning og flotte baner hos Match Padel Odense
Fantastisk stemning og flotte baner hos Match Padel Odense.
Jeg kan varmt anbefale Match Padel Odense! Banerne er i topklasse, og der er altid en god og imødekommende stemning. Jeg deltog i deres Ladies Night, som var super hyggeligt og godt arrangeret med plads til både sjov og spil. Desuden har jeg med min makker deltaget i Mexicano i weekenden, der er også en kæmpe anbefaling, det er en fed måde at møde nye spillere og få pulsen op. Alt i alt en rigtig god oplevelse hver gang jeg kommer.
Fed oplevelse i Match Padel Odense
Fantastisk oplevelse mig og mine kammerater havde i Match Padel Odense. Super venligt personale samt gode baner og dejlige forhold til en 3. halvleg. Jeg kommer helt sikkert igen!
Fantastisk forløb med min kone og jeg...
Min kone og jeg har lige afsluttet et 6-ugers padelforløb hos Match Padel Odense, og det har været en fantastisk oplevelse!
Vi blev undervist af to virkelig dygtige og engagerede trænere, som gjorde træningerne både sjove, lærerige og motiverende.
Vi har udviklet os meget og haft det super sjovt undervejs.
Vi glæder os allerede til at komme stærkt igen!
Kan varmt anbefales til alle, der vil forbedre deres padelspil i gode rammer super fantastiske trænere.
Super god oplevelse i Match Padel Silkeborg
Super god oplevelse i Match Padel Silkeborg. Fra sekundet man kommer ind i centeret bliver jeg mødt af smil fra engagerede medarbejdere, som også gerne hjælper til med tips og tricks efter behov.
Jeg kan klart anbefale Match Padel Silkeborg herfra 🎾
MatchPadel Næstved
MatchPadel Næstved er et unikt og rustikt padelcenter med gode faciliteter for både spilleren, til 3. halvleg og for publikum.
Bedre service i baren og omkring banerne findes ikke i landet. Jeg glæder mig allerede til at genbesøge centeret!
Super god oplevelse i meget unikke rå…
Super god oplevelse i meget unikke rå omgivelse i Match Padel Næstved - 5 ud af 5 stjerner herfra
Match padel nf
Jeg syntes det er et fedt sted og spille padel. Gode baner gode forhold. Fedt område hvor man kan få en tår og drikke af det ene eller andet og sætte sig ved nogle borde og snakke og se padel. Også Fedt at man lige kan tage et spil bordfodbold, airhockey eller rafle med sine venner.
Matchpadel skiller sig markant ud fra…
Matchpadel skiller sig markant ud fra andre padel center i Aarhus, når vi snakker service, hjælp og godt humør... man bliver altid taget imod med et smil.
Deres nye centerchef Frederik gør det virkelig godt, og er i den grad med til at de bibevarer den gode stemning og er altid klar med et godt råd eller to
Jeg prøvede Match Padel Kløvermarken…
Jeg prøvede Match Padel Kløvermarken -Fedt center med gode faciliteter. Der er god mulighed for at holde arrangementer i et fint loungeområde!
+ de har gratis lånebat😀
Kan klart anbefales
Et center med topstemning og fantastisk service
Det, der gør oplevelsen endnu bedre, er det fantastiske personale. De er altid imødekommende, hjælpsomme og klar til at skabe den bedste stemning, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller. Chefen gør også en stor forskel. Han er altid synlig, smilende og klar til at hjælpe, uanset tidspunktet.
Match Padel er ikke bare et sted at spille – det er et sted at føle sig velkommen.
Match Padel Hobro kan klart anbefales
Match Padel Hobro kan klart anbefales! Der er et venligt personale og en god atmosfære, som gør det til et ideelt sted at spille padel – uanset om man er nybegynder eller erfaren spiller. Alt i alt en fremragende oplevelse, og jeg ser frem til at komme tilbage igen med familie og venner😁
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。