企業情報
当該企業による記述
Casinolisten.com er en dansk forbrugerguide, der hjælper spillere med at finde sikre, licenserede og gennemtestede online casinoer. Vi har anmeldt casinoer siden 2002, hvor siden blev startet af et lille hold danske hobbyspillere, der ønskede mere gennemsigtighed i en dengang ureguleret branche. I dag bygger vores arbejde på over 20 års erfaring, omfattende tests og deltagelse på internationale iGaming-konferencer. Vores forretningsmodel er baseret på affiliateaftaler. Casinolisten.com udgives af BAHN Group Limited (C34811) | No 2. Geraldu Farrugia Street | Zebbug ZBG4351 | Malta. Selskabet driver og ejer digitale medie- og affiliate-hjemmesider inden for iGaming-branchen og fungerer som udgiver af bl.a. Casinolisten.com. Selskabet tilbyder ikke finansielle produkter, investeringsrådgivning eller betalingstjenester.
デンマーク
- www.casinolisten.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fed side med opdaterede bonusser
Fed side med opdaterede bonusser, tilbud og nyheder fra danske casinoer, som jeg ofte bruger. Gode oversigter! Kan klart anbefales.

Casinolisten からの回答
Seriøs og grundig, gode spil og udbyder anmeldelser
Super gode spil anmeldelser. Seriøs omkring bonus og forbrugerbeskyttelse. CasinoListen har været igang i mange år i Danmark og er også kritisk overfor casinos, ikke bare et væld af rosende ord overfor griske casino virksomheder.
Jeg har anbefalet flere af mine venner / bekendte / kollegaer at bruge det her website, så man lige tjekker af hvem man "handler hos" - og har aldrig hørt noget brok. Helt klart et website der bør få ros.

Casinolisten からの回答
Jeg bruger ALTID Casinolisten til at…
Jeg bruger ALTID Casinolisten til at finde de nyeste bonusser og casino brands i Danmark. Det er en hjemmeside, som jeg har fulgt med glæde i over 10 år, og kvaliteten er fortsat høj, og reviews synes sandfærdige. Besøg Casinolisten før din bonussultne nabo.
Mvh Casino Clausen

Casinolisten からの回答
Dejligt med en ærlig side
Rigtig god side, der er mange blogs, hvor man kan se information om mange forskellige casinoer, og ikke mindst hvilke der har en aktiv bonus.
Man kan også kigge under “spil og regler” hvis der er noget man er i tvivl om, super godt
Dejligt med en ærlig side, der ved hvad de taler om.

Casinolisten からの回答
Jeg får tilsendt spam mails fra…
Jeg får tilsendt spam mails fra casionlisten uden jeg har tilmeldt mig deres service eller at jeg kan afmelde mig. Det virker som en krejler virksomhed der indfanger én uden skrupler.

Casinolisten からの回答
En af de bedste casinosider i Danmark
En af de bedste danske sider om casinospil på nettet. De lister ikke så mange casinoer, hvilket vidner om kvalitet frem for kvantitet. Har brugt siden en del år.

Casinolisten からの回答
Fin overblik men ikke pro...
Virker meget fin og fornuftig, savner dog flere funktioner

God information
God side med meget nyttig information + en meget aktiv blog med nyheder om online gambling i Danmark. Kan klart anbefales.

god spille guide
En fin side som giver et godt overblik over de mest populære spillesteder - deres support er også rimelig god hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp hos et casino rum elr lign.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。