MathEksperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

meget bra. ekspert pÃ¥ matte stykke.Jeg har fÃ¥tt hjelp pÃ¥ universitet nivÃ¥ meget behjelpsom. anbefales pÃ¥ det sterkeste. Han forklarer ting pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥te og er tilgjengelig nÃ¥r vi trenger h... もっず芋る

Jeg har Steffan som tutor i anvendt lineÊr algebra, og jeg er tilfreds med hans undervisning. Han har en stor faglig forstÃ¥else og er dygtig til at forklare teorien bag faget pÃ¥ en klar og forstÃ¥e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Underviseren er super dygtig til matematik og er fleksibel med hensyn til undervisningstider. Han forbereder sig altid inden hver lektion og tilpasser undervisningen efter hvor man er i pensum pÃ¥ udda... もっず芋る

Steffan var god til at forklare komplekse emner pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de og tog sig tid til at sikre, at alle var med. ForlÞbet gav mig bÃ¥de stÞrre selvtillid og en bedre forstÃ¥else af stoffet. Undervis... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育・研修

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi udbyder ansvarlig og professionel vejledning i matematiske (og flere matematikbeslÊgtede) fag på alle niveauer og helt op til kandidatstudium niveau, MathEksperten lÊgger hovedvÊgten på hÞj faglighed og hÞj undervisnings kompetence på vores side, ud fra den alment anerkendte prÊmis at undervisningen aldrig kan blive bedre end underviseren selv ...

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Super dygtig, klart anbefalelsesvÊrdig underviser

Super dygtig underviser. Jeg lÊser matematik på KU og fik hjÊlp i Lebesgueintegralet og målteori. Han har virkelig styr på stoffet og er isÊr god til at forklare svÊre og abstrakte emner på en måde, så det faktisk giver mening. Meget pÊdagogisk og nem at fÞlge med hos. Kan klart anbefales.

2026幎2月1日

Basismat2 tutor

Steffan var god til at forklare komplekse emner på en forståelig måde og tog sig tid til at sikre, at alle var med. ForlÞbet gav mig både stÞrre selvtillid og en bedre forståelse af stoffet. Undervisningenformen er af den "gamle skole", men det tager ikke vÊk fra at udbyttet stadig er stort.
Kan klart anbefales til andre, der har brug for ekstra stÞtte i matematik!

2024幎12月13日

Kompetent og engageret tutor

Jeg har Steffan som tutor i anvendt lineÊr algebra, og jeg er tilfreds med hans undervisning. Han har en stor faglig forståelse og er dygtig til at forklare teorien bag faget på en klar og forståelig måde. Det er tydeligt, at han brÊnder for sit fag og gerne vil sikre, at man forstår stoffet.

Steffans undervisningsmetoder er meget grundige og detaljerede, selvom de kan virke en smule traditionelle/gammeldags.

P.S. Jeg fik 7 i eksamen.

2024幎5月16日
MathEksperten ロゎ

MathEksperten からの回答

Tak for din anmeldelse, Greg.
Jeg er fÞrst og fremmest optaget af, at min undervisning bibringer indsigt og forståelse for faget, snarere end at den skulle vÊre moderne. Der er heller ikke meget, der tyder på, at de yngre generationer har lÊrt bedre Matematik vha den moderne pÊdagogik og didaktik!
Derudover er fjernundervisning i hÞj grad betinget af mediets beskaffenhed, og de anvendte redskaber giver den faktisk visse tekniske fordele, der i hvert fald ikke kan beskyldes for at vÊre for gammeldags...
Du havde jo ikke haft den store baggrundsviden til faget, og din hensigt var fÞrst og fremmest at bestå faget. At du ovenikÞbet har opnået en hÊderlig karakter er den stÞrste tilfredsstillelse for mig som tutor.
Tillykke med det - og jeg håber at du også har revideret din måde at lÊre på, så den bliver meget mere essentiel og engageret, med fokus på forståelse og ikke på overfladisk gennemgang.
Dette er jo noget man kan bruge til langt mere end blot til de matematiske fag!

Held og lykke med dit videre studium.

KÞbenhavns Universitets student

MathEksperten er en fremragende ressource for alle, der kÊmper med matematik på universitetsniveau, isÊr når det kommer til svÊre og abstrakte koncepter. Han er enestående i sin evne til at gÞre komplekse emner forståelige og tilgÊngelige. Gennem undervisningen har han hjulpet mig med at forbedre mine matematiske fÊrdigheder markant og udviklet en effektiv strategi til at lÞse matematiske opgaver. Hans tilgang er både tålmodig og detaljeorienteret, hvilket sikrer, at jeg ikke kun lÊrer at lÞse opgaver, men også forstår de underliggende principper. Hans stÞtte har vÊret uvurderlig i min akademiske rejse, og jeg kan varmt anbefale MathEksperten til enhver, der sÞger en dygtig og dedikeret matematiklÊrer.

2024幎1月11日

DTU Student

MathEksperten is an incredible math teacher who excels at explaining challenging problems with clarity and simplicity, ensuring that I got a solid grasp of mathematical principles. Additionally, he's kind, professional and flexible with tutoring hours. Can strongly recommend. I am studying IT-elektronik at DTU.

2023幎12月11日

Super dygtig lÊrer

Super dygtig lÊrer! Meget kompetent og fantastisk dygtig til at forklarer selv de mest besvÊrlige koncepter på en meget forståelig måde. Jeg har nydt meget af at gennemgå opgaver og teori med ham. Kan varmt anbefales for andre DTU studerende!

2023幎12月6日

hÞjt fagligt niveau

hÞjt fagligt niveau, god til at formidle svÊre koncepter og i stand til at tilgå mange forskellige universitets kurser i STEM områderne. Vil klart anbefale for elever som Þnsker at forstå deres materiale i dybden.

2022幎11月1日
自発的なレビュヌ

HjÊlp til matematiske fag som studerende på DTU

HÞjt fagligt nivieau i både matematik og naturvidenskab og meget fleksibel mht. undervisning i forhold til mine behov; emnemÊssigt og tidsmÊssigt. Det er IKKE hurtige tricks til eksamen, men reel forbedring af ens matematiske og naturvidenskabelige evner. Resulterede i overaskende gode eksamensresultater.

2021幎8月5日

MSc student of Mathematics

I needed help with one of the most difficult courses I ever had in my Masters and noone could help me until I found MathEksperten! Steffan, the central person of Math Eksperten, was my instructor. He has a deep knowledge of mathematics and limitless passion for learning more and more and then sharing it through teaching. He is also able to help through different fields , sometimes not related to each other. I remember when we first had a conversation if he can help me with my course (Algebra related), he was studying chemistry and then he told me , yes I can help you with that! I feel very lucky for founding him, I'm glad and I appreciate all the help he offered me! Thank you once again Steffan and MathEksperten!

2021幎4月2日

Veldig dyktig kar

Han hjalp meg med matematikk på universitet nivå (Matte 1 og 2), han er en veldig dyktig, profesjonell, hyggelige og fleksibel kar. Anbefales på den sterke, kommer garantert tilbake hvis jeg trenger mer hjelp på matte.

2021幎2月7日

Undervisning til UG

Undervisning til UG.
Da jeg havde brug for hjÊlp til et kursus i matematik på universitet, sÞgte jeg en underviser med et sÊrligt fagligt hÞjt niveau indenfor matematik. Dette fandt jeg hos MathEksperten. Underviseren har en stor viden indenfor mange forskellige matematiske områder, så til trods for at underviseren ikke havde hovedkompetence indenfor det specifikke kursus jeg havde brug for hjÊlp til, kunne underviser på baggrund af hans hÞje kvalifikationer indenfor matematikken sÊtte sig ind i kurset og give en super dybdegående undervisning.
Underviser er en meget fleksibel, professionel, engageret og rar person. Det har vÊret lÊrerigt og hyggeligt på samme tid.
En super god oplevelse med MathEksperten :-) Det har levet fuldt op til mine forventning, sÃ¥ kan kun give de bedste anbefalinger herfra👍🏌 Vender helt sikkert tilbage, hvis jeg fÃ¥r brug for hjÊlpe til matematik igen.

2021幎2月6日
MathEksperten ロゎ

MathEksperten からの回答

Mange tak Louise - og i lige måde, det har vÊret rart at have dig som studerende!

meget bra

meget bra. ekspert på matte stykke.Jeg har fått hjelp på universitet nivå meget behjelpsom. anbefales på det sterkeste.
Han forklarer ting på en forståelig måte og er tilgjengelig når vi trenger hjelp.
jeg fikk hjelp til hva som helst av emner innen matte og fysikk.
Han var nok en ekspert på lik nivå som mitt universitet nivå og enda flinkere og forklare ting.
jeg lÊrte mye med han.

2020幎5月20日

Jeg kan varmt anbefale MathEksperten

Jeg kan varmt anbefale MathEksperten: jeg får hjÊlp til et kursus i matematik på universitetsniveau, hvilket betyder, at jeg har brug for hjÊlp fra en underviser med en meget hÞj faglig matematisk viden, der inkluderer flere niveauer af matematisk analyse, abstrakt algebra, mm. Hos MathEksperten har jeg netop fundet en underviser med disse hÞje kvalifikationer, der dÊkker et bredt spektrum af matematiske områder. Samtidigt fÞler jeg, at underviseren ikke kun har alsidig men også rigtig dyb indsigt i de nÊvnte matematiske områder. Undervisningen foregår over Skype - og det fungerer rigtig godt: underviseren gennemgår materialet på en struktureret og effektiv måde, hvor jeg undervejs får mulighed for at stille uddybende spÞrgsmål. Bagefter får jeg billeder af udfÞrlige noter på e-mail, så behÞver jeg ikke at tage noter undervejs, men kan koncentrere mig fuldstÊndigt om forståelsen af det gennemgåede emne. Super hjÊlp!

2020幎5月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。