ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀrdelöst med leverans i kartonger. Extremt tunga att bÀra in och hÃ¥rda/tunga att vika ihop. En Àldre person skulle inte kunna bÀra in en full kartong! Tror ni förlorar mÃ¥nga kunder pga kartongerna is... ãã£ãšèŠã
Snabba leveranser, bra kundupplevelse som ny kund (fick blommor) och sen Àven dÃ¥ man fick ljus runt advent. Det hÀr Àr det enda företaget som hittar till min adress utan strul (bor i Stockholm). VÀldi... ãã£ãšèŠã
Efter ca 10 köp mÃ¥ste jag verkligen berömma alla!! Alltid trevligt bemötande, alla varor har varit med och kommit pÃ¥ utsatt tid. SÃ¥ otroligt tacksam för denna tjÀnst dÃ¥ jag sjÀlv har svÃ¥rt att hand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr Sveriges största matbutik på nÀtet och erbjuder leverans direkt hem till dörren.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mathem inte lika roligt som på Tv reklamen.
Jag har varit en mycket tålmodig och trogen kund för Mathem. Men nu har jag tröttnat på deras okunskap och taskiga attityd. De har ofta rutten frukt och utav 37:- fick jag bara 16:- tillbaka och en konstig förklaring trots att frukten var rutten och oÀtlig. De har svikit mig en gång för mycket och det skulle bli en oÀndlig massa text om jag tog upp allt elÀnde jag varit med om för inte tala om deras chatt, chatten döljer all text nÀr man skriver och inte Àr det autokorrigering på heller. Jag har Àven påpekat detta gång på gång de bara rycker på axlarna och Àr inte villiga att göra något åt detta. Så nu fick det vara nog, det finns ju fler matbutiker som Àr mån om sina kunder = mig. Så sayonara.
Handlade för 650 kronor
Handlade för 650 kronor, kostnadsfri leverans men får en straffavgift på 99 kr för att jag handlade för lite. Aldrig mer mathem, hur tÀnker man hÀr??
Tar inte ansvar för recept
BestÀllde via recept som var felkonfigurerat av Mathem. Fick nÀra nog trettio salladspÃ¥sar istÀllet för en pÃ¥se. Ãven om det Àr trevligt med sallad sÃ¥ Àr det ju orimligt mycket sallad för en familj pÃ¥ fyra. Mathem vÀgrade returnering trots uppenbarligen vilseledande inköpsstöd. TrÃ¥kigt nÀr ett företag inte kan ta ansvar för sin egen data och bygger intjÀning pÃ¥ vilseledanden. Efter flera Ã¥r som veckokund gÃ¥r vi nu vidare. Hade bolaget haft nÃ¥gon kundförstÃ¥else och rimlighet sÃ¥ hade de tagit sitt ansvar fullt ut. Nu förlorar de en kund som handlat sin mat hos dem regelbundet under lÃ¥ng tid. Rekommenderas inte till nÃ¥gon.
Jag har tyvÀrr insett att man inte kanâŠ
Jag har tyvÀrr insett att man inte kan lita på att man får den mÀngd mat man betalar för hos Mathem. Vid min senaste bestÀllning kontrollvÀgde jag bananerna och upptÀckte att jag fått 30 % mindre i vikt Àn vad som stod på kvittot.
âDet som gör mig mest besviken Àr hur kundtjÀnst hanterade reklamationen. IstÀllet för att bara reglera mellanskillnaden försökte de ge mig en ersÀttning som bara motsvarade hÀlften av det som saknades. Det handlar inte om de fÃ¥ kronorna, utan om principen: Först levererar de för lite, och sedan försöker de "snÃ¥la" pÃ¥ kompensationen nÀr de blir pÃ¥komna.
âNu i efterhand Àr jag faktiskt ledsen att jag inte började kontrollvÀga mina varor tidigare. Man utgÃ¥r ju frÃ¥n att ett sÃ¥ stort företag har korrekta vÃ¥gar och rutiner, men efter det hÀr bemötandet har jag tappat förtroendet helt. Kommer inte att handla hÀr igen.
Skönt att få varor hemlevererade
Skönt att få varor hemlevererade, inget snack om saken. Men kvalitén på frukt och grönt samt bröd Àr under all kritik
Saknades saker i bestÀllning ochâŠ
Saknades saker i bestÀllning och nekades kompensation. Om förtroendet Àr så lågt på kunden så Àr mitt slut för er. Byter till annan leverantör för alla vecko inköp..
VÀrdelöst med leverans i kartonger
VÀrdelöst med leverans i kartonger. Extremt tunga att bÀra in och hårda/tunga att vika ihop. En Àldre person skulle inte kunna bÀra in en full kartong! Tror ni förlorar många kunder pga kartongerna istÀllet för vanliga pappkassar. Bra app dock.
JÀttebra trevliga och vÀlkomstblommorâŠ
JÀttebra trevliga och vÀlkomstblommor och allt till mina förÀldrar
Kanske lite lÀngre hållbarhet på varorna vore super
JÀttenöjd
Levererat inte allt som man bestÀllerâŠ
Levererat inte allt som man bestÀller och neka reklamation till och med, bara dåligt!
Trevlig
Trevlig, punktlig leverans, Àven om att det SNÃAR ganska mycket! Och dessutom, fick jag 83 kr tillgodo för pant flaskor, som jag har lÀmnat tidigare.
Vitsen med att jag bestÀller hem Àr förâŠ
Vitsen med att jag bestÀller hem Àr för mig att slippa springa i trappor och gå till butiken. Nu har jag massa papperslådor som jag skall ta hand om. Jag har svårt att få isÀr dem och om jag skulle få det så vet jag inte var jag ska slÀnga dem. Vi har inte den möjligheten i huset.
TÀnk till!
Försenad leverans
Varor gick i retur pga försening. En retur som jag som kund fick stå för. Alltså inga varor och ingen återbetalning. WOW!
Hela slÀkten på fem hushåll har hÀrmed slutat handla från Mathem, vilket innebÀr ett ekonomisk bakslag på ungefÀr 180.000kr/år.
Hoppas att någon lÀser detta och inspireras till att också sluta handla hos Mathem. Vore fantastiskt!
Skickar gladeligen omoget eller övermoget
Ãr vanligtvis nöjd med Mathem, men de senaste gÃ¥ngerna har de valt att skicka knallgrön och fullstÀndigt oÀtliga bananer. SÃ¥dana som Àr gröna tills de plötsligt blir bruna, utan att nÃ¥gonsin passera stadiet "Àtbara".
Om ni inte har mogen frukt - stryk varan från inköpslistan! Svårare Àn så Àr det inte! Skickar ni sådant hÀr skrÀp går det raka vÀgen till soptunnan.
Update: SÀnker betyget till en tvåa efter kontakt med kundtjÀnst som nonchalant konstaterar att de inte stryker frukt från en order bara för att den Àr omogen eller övermogen. Kort sagt, de skiter i kvaliteten på frukten.
Mathems ruttna potatis ingår ej i reklamationsrÀtten
Köpte potatis som förvarats oöppnad mörkt och svalt som ruttnade helt sönder efter några v. Det ville inte mathem godkÀnna som reklamation eftersom det gått mer Àn 2 v enligt Jan på kundtjÀnst. Potatis vet vÀl alla att den har lÀngre hållbarhet Àn 2 v. Står dessutom på påsen att potatisen har lång hållbarhet med rÀtt förvaring.
SåhÀr sÀger AI om hållbarhet potatis:
âPotatis kan hÃ¥lla i upp till 3â6 mÃ¥nader om förhÃ¥llandena Àr mörkt och svaltâ.
Men han menar jag förvarat den fel och lÀgger skuld pÃ¥ mig, trots att jag berÀtta jag har förvarat annan potatis frÃ¥n oktober pÃ¥ samma stÀlle som fortf Àr fina. ðð»ðð»ðð»
Grön lövbiff
Grön lövbiff, ruttna tomater, mjuk gurka och uteblivna varor. Jag har svårt att tÀnka mig något företag som jag har varit i kontakt med som har varit sÀmre.
Absolut botten
DO NOT use this company
From the very first line: this company does not care about customers.
My first ever order with Mathem was mishandled. I accidentally ordered two boxes of regular Coca-Cola instead of Coca-Cola Zero.
The error was reported immediately after delivery.
The items were unopened, untouched, still boxed.
Any serious company would fix that without a second thought.
Mathem refused to do anything.
No exchange.
No credit.
No partial refund.
No attempt to help.
No attempt to keep a new customer.
Instead I was fed a chain of copy-paste emails hiding behind âfood safety regulationsâ â a policy used here not for safety, but as an excuse to avoid the smallest act of customer service.
I stayed calm. I escalated. I gave them multiple chances to resolve this sensibly.
They chose policy over people every single time.
This wasnât about money.
This was about a company culture that genuinely does not care.
If they wonât fix something this small, imagine what happens when something serious goes wrong.
I will never use Mathem again.
And after this experience, I strongly suggest you donât either.
Allt jag bestÀllde hade kort bÀst föreâŠ
Allt jag bestÀllde hade kort bÀst före och en påse var öppen. Jag lever ensam och får nu Àta utav h-e för att hinna. DÀrtill alla frysvaror har tinats och frusits igen. Inget av betydelse enligt mathem!
Jag gav Mathem en chans till vilket jag ångrar så för min del kan ni gå i kk, jag kommer inte sakna er
Handlat ett tag nu frÃ¥n mathem och ÀrâŠ
Handlat ett tag nu från mathem och Àr jÀttenöjd! Man får ha lite framförhållning om man vill ha gratis leverans, vilket Àr möjligt. Handla för en viss summa för att slippa "liten varukorg" avgift. Och ha koll på avgiften för deras leveranslådor. Ica, Willys och hemköp tar 99 kr för leverans plus 49 kr för plockavgift.
Igår, kom leveransen från mathem, 3 timmar för sent Àn vad de sa, men fortfarande inom avtalad tid. Mitt i snökaoset! Jag frågade chauffören hur det var dÀr ute på vÀgarna. Han sa kaos. Bilar som hade fastnat, modd och oplogade vÀgar. Jag rÀknade inte ens att få nån leverans igår, men den kom! Och svinkallt var det också!
Så tacksam att de finns! Och kör ut Àven nÀr det gul/orange varning. 5 stjÀrnor av 5 från min sida!
Fick leverans från Mathem.
Fick leverans från Mathem.
Möglig frukt och övermorgon paprika.
Dessutom Àr de dyra på sina varor.
Lurar kunder med dolda avgifter
Förutom leveransavgift så betalar man också avgift för kartongerna samt avgift för "liten" varukorg. Jag bor i centrala Stockholm och om jag köper varor för 500 landar totalkostnaden på 700 efter alla avgifter. Dsgs att börja pallra sig ivÀg till mataffÀren..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ