レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo zadowolona z zajęć w Mathema , a zwłaszcza za umiejętność przekazania wiedzy i zrozumiałe wytłumaczenie przez Pan Marcina Przegalińskiego. Dla syna to najlepszy nauczyciel matematyki ja... もっと見る

企業情報

1. 教育センター

当該企業による記述

All-in-one math learning platform for kids.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nie polecam

Niestety, nie polecam. Zachęcona pozytywnymi opiniami, umówiłam córkę na lekcję próbną.
Zgodnie z ustaleniami telefonicznymi, lekcje miała prowadzić kobieta, osoba cierpliwa i kompetentna.
Lekcja miała rozpocząć się o godzinie 10.00, ktoś się połączył dopiero ok 10.10. I okazało się, że to nie Pani, tylko Pan - zalogowany i wyświetlający się jako Pani Iza, z którą była umówiona lekcja. Kiedy po głosie uznałam, że nie mam do czynienia z kobietą i o to zapytałam, Pan utrzymywał, że tak, to Pani Iza. Kamerka pozostawała wyłączona. Mimo wszystko chciałam dać temu szansę, biorąc pod uwagę czytane opinie.
Niestety lekcja, jak i sama sytuacja, były totalną porażką. Pan (bo potwierdził to w późniejszych minutach używając formy męskoosobowej) wyświetlał , jak dla mnie, ekran z czatu GPT. Dodatkowo, w tle słychać biegające bawiące się / płaczace dziecko. Nie były to żadne warunki do efektywnej nauki.
Południu zadzwonił do mnie Pan z mathema, któremu przekazałam wszystkie uwagi. Miał zweryfikować przekazane przeze mnie informacje i oddzwonić. Zadzwonił ponownie po 2 dniach i potwierdził, że faktycznie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, przeprosił i poinformował o zwrocie wpłaconej kwoty. Do dziś jednak nie trafiła na moje konto (od 20.03.2026). Kontakt z firmą jest dosyć trudny. Napisałam ponownie, czekam na odpowiedź i obiecany zwrot wpłaty. Mam nadzieję, że w końcu go otrzymam.
Nie mniej jednak, w obecnych czasach, brak włączonej kamery oraz podawanie się za kogoś innego, jest w kontekście dzieci szczególnie, niepokojący.
Nie wiem, czy tylko my tak źle trafiliśmy. Pozostaje mi wierzyć, że tak.
Nie mniej jednak, ze swojej strony i ze strony córki (10 lat), która bardzo źle przyjęła zaistniałą sytuację, nie polecam Mathema.

2026年3月18日

Szanowna Pani Marzeno,
Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz szczegółowy opis sytuacji.

Jest nam bardzo przykro, że pierwsza lekcja wywarła negatywne wrażenie i spowodowała tak trudne emocje u dziecka. Przeprowadziliśmy wewnętrzną weryfikację tego przypadku i potwierdzamy, że nie spełnia on naszych standardów dotyczących prowadzenia zajęć oraz komunikacji z klientami.

Bezpieczeństwo, zaufanie oraz komfort uczniów podczas zajęć online są dla nas absolutnym priorytetem. Wprowadzimy odpowiednie zmiany w naszych procesach, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości.

Dodatkowo informujemy, że ten nauczyciel nie prowadzi już zajęć na naszej platformie.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zwrot środków został już zainicjowany i w najbliższym czasie zostanie zaksięgowany na Pani koncie.

Czuję się oszukana

Czuję się oszukana. Lekcja umówiona dziś czyli 29.03.2026 na godzinę 9,00. Dziecko siedziało 30 min i nic. nikt się nie pojawił, nie ma żadnej informacji. Wcześniej Telefon był prawie codziennie aż do momentu wpłaty. czekam na zwrot. Szkoda dziecka

2026年3月29日

mathema.me からの回答

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Rozumiemy, jak trudne to mogło być, zwłaszcza dla dziecka.

Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Już zajmujemy się sprawą i zadbamy o to, żeby została ona wyjaśniona i odpowiednio rozwiązana.

5つ星のうち5の評価

Дуже подобається підхід вчителя,пані…

Дуже подобається підхід вчителя,пані Валентини до моєї доньки.Класно,легко і зрозуміло розбирають теми будь-якої складності.Впевненисть дитини в своїх знаннях значно виросла.Дякуємо

2026年2月14日

Dramat

Dramat!!! Lekcja próbna super potem ogromne rozczarowanie. Lekcja umówiona na 16: 00. Nikt się nie pojawia. Pod podanym numerem na whats'up nikt nie odpowiada, na messenger można sobie popisać z botem. Menager szkoły mimo wcześniejszych zapewnień, że będzie pod telefonem jednak nie odbiera. Siedzisz i czekasz myśląc ,że zostałeś oszukany zwłaszcza, że za 50 lekcji zapłaciłeś z góry. Na obecna chwilę serdecznie nie polecam

2025年11月23日

Dzień dobry Pani Beato,

bardzo dziękujemy za Pani opinię i przede wszystkim – szczerze przepraszamy za zaistniałą sytuację. Rozumiemy, jak duże rozczarowanie mogło Panią spotkać, szczególnie po udanej lekcji próbnej i po dokonaniu opłaty za pakiet zajęć.

Nauczyciel, z którym miała Pani umówioną lekcję, wyjątkowo nie mógł jej tego dnia przeprowadzić i wysłał do Pani SMS z potwierdzeniem, że zajęcia się nie odbędą. Niestety zespół Mathema nie otrzymał tej informacji na czas, co uniemożliwiło nam szybką reakcję i sprawne zaproponowanie rozwiązania. Mimo to w pełni rozumiemy, że nie zmienia to faktu, iż lekcja się nie odbyła, a kontakt po naszej stronie nie był na takim poziomie, jakiego Pani oczekiwała.

Jest nam bardzo przykro, że znalazła się Pani w tak stresującej sytuacji i poczuła pozostawiona bez odpowiedzi. To zdecydowanie nie odzwierciedla standardów, do których dążymy.

Sytuacja jest już przez nas wyjaśniona po stronie zespołu i nauczyciela, a dalsze ustalenia przekazujemy Pani bezpośrednio w prywatnej wiadomości.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół Mathema

5つ星のうち1の評価

Немає зв'язку з компанією, заміна вчителя

Добрий день. У нас змінили вчителя. Не дуже прикольно(Не можемо зв'язатись з компанією вже тиждень, щоб обговорити деталі подальшого навчання (новий графік навчання,можливе повернення коштів тощо). Сину знову потрібно адаптуватись до нових вимог, тому передзвоніть, будь ласка!

2025年11月17日

Доброго ранку, Анно!

Перепрошуємо за незручності та затримку з відповіддю. Ми вже зв’язалися з вами особисто, щоб узгодити графік занять та підібрати нового вчителя. Працюємо над тим, щоб відновити навчання у зручному для вас форматі.

Дякуємо за ваш відгук— він важливий для подальшого вдосконалення сервісу.

Super nauczyciel

Super nauczyciel , dziękujemy Pani Anicie za pomoc. Fajna i wygodna możliwość uczenia się z profesjonalnym nauczycielem:)

2025年11月18日
5つ星のうち5の評価

Моя дитина змогла підтягнути матеріал…

Моя дитина змогла підтягнути матеріал та самостійно почала виконувати домашнє.Вчитель Світлана дякую Вам за чудовий підхід та класне ведення кожного заняття! Дитина щаслива і чекає кожного уроку

2025年11月17日
5つ星のうち1の評価

Дякую ,,пунктуальному " вчителю.Перший…

Дякую ,,пунктуальному " вчителю.Перший урок так і не відбувся
Ніхто не попередив ,прочекали годину

2025年11月15日

mathema.me からの回答

Вікторіє, нам дуже прикро, що так сталося і що вам довелося так довго чекати. Це зовсім не той досвід, який ми хотіли б вам надати.

Ми хочемо якнайшвидше виправити ситуацію. Будь ласка, напишіть нам у чат на платформі або на support@mathema.me — ми обов’язково спробуємо допомогти.

5つ星のうち5の評価

Дитина займається з вчителькою Гресько…

Дитина займається з вчителькою Гресько Світланою Леонтіїївною. Вчитель професіонал своєї справи. Доступно і зрозуміло подає матеріал. Дитина краще почала в школі розуміти математику. Плануємо і на далі займатися тільки з Світланою Леонтіїївною. По більше б таких вчителів і діти краще б знали математику! Дуже вдячні за знання вкладені у дитину!

2025年11月12日

Дякую!!! Надзвичайно потужна підтримка

Надзвичайно потужну підтримку оримали в отриманні додаткових знаннь з геометрії та хімії. Вчителі компетентні, вміють зацікавити своїм предметом, і також мотивувати. Школа Матема швидко опрацьовує запит, проводить діагностичну роботу з виявлення слабких місць в знаннях та швидко заповнює дані пробіли. Працюємо разом вже два місяці, маємо чудові результати. Загалом задоволені співпрацею, дружньою атмосферою та досвідом.
Дякую!

2025年11月11日

Дякую школі Матема

Дякую школі Матема , а особливо викладачу Наталії Дрогобецькій за те,що зуміли привити моєму синові любов до математики. Також в невимушеній і доброзичливій атмосфері допомогли підтягнути прогалини в знаннях . В нас в країні війна,тому через часті тривоги і несприятливі умови з'явилися великі прогалини в знаннях. Викладач допомогла надолужити їх. ДЯКУЄМО.

2025年11月12日
5つ星のうち5の評価

Моя дитина відвідує школу математики…

Моя дитина відвідує школу математики «Матема», і ми дуже задоволені результатами! Атмосфера у школі надзвичайно дружня, водночас навчання побудоване так, що діти дійсно починають розуміти й любити математику.

Особливу подяку хочеться висловити нашій вчительці — Олені Василівні Тарасовій. Вона — справжній професіонал своєї справи: пояснює матеріал зрозуміло, з терпінням і натхненням. Її уроки завжди цікаві, живі, з безліччю прикладів і логічних задач. Завдяки її підходу дитина почала не просто розв’язувати приклади, а мислити математично, шукати різні способи вирішення, проявляти цікавість і впевненість у своїх силах.

Дуже приємно бачити, що навчання у «Матемі» дає реальні результати — і знання, і любов до предмета. Щиро рекомендуємо школу та чудову вчительку Олену Василівну всім, хто хоче, щоб їхня дитина не боялася математики, а отримувала від неї задоволення!

2025年11月9日

Ольга Дубенська

Ольга Дубенська - чудовий вчитель,має підхід до дитини і занять.Відповідальна і завжди на зв'язку.Рівень знань у дитини підтягнувся,прогрес відчутний) Донька раніше боялася математики,а зараз з задоволенням відвідує заняття,а це найголовніше для мене.Дякуємо!

2025年11月8日
5つ星のうち1の評価

ні программа ні вчитель не відповідає тому рівню що заявлено в рекламі. гроші на вітер. не рекомендую

негативний відзив. У нас вчитель дуже з характером, якщо вона не може зацікавити дитину, то вона просто вимикається і каже продовжовати урок не буду, перепідключиться. Я сплатила кошти бо тут секазано що дитині буде цікаво і що фахівці які тут працюють швидко зацікавлять дитину, вчитель якуий з нами займається говрить на кожному уроці який мій син поганий і що так не можна і треба чітко і швидко відповідати і що не можна мовчати і що вона не попугай щоб дитині повторювати по 10 разів і т.д. а на оастнньому занятті вимкнула урок, зателефонувала мені на телефон а я була у сусідній кімнаті і сказала щоб я знову налаштувала дитині урок. За що я плачу кошти я не знаю, не цікаво і не корисно, так сидіти дома і просто робити приклади я можу і сама з дитиною.

2025年11月3日

Добрий вечір, Людмило!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що спілкування з викладачем залишило у вас неприємне враження.

Ми завжди прагнемо, щоб уроки проходили у доброзичливій атмосфері, а викладачі підтримували дитину та допомагали їй вчитися із задоволенням.
Ми дуже хочемо виправити ситуацію, але поки не знайшли ваші контактні дані. Напишіть, нам, будь ласка, в чат підтримки або на адресу suppot@mathema.me, і ми безкоштовно замінемо вчителя і впевнимося, щоб він співпав з вашими очікуваннями.

Дякуємо, що поділилися відгуком — він важливий для нас і допомагає покращувати якість навчання.

5つ星のうち5の評価

Нам дуже подобається ця школа

Нам дуже подобається ця школа , вже другий рік навчаємося в Світлани Чернеги . Вчителька гарно розповідає та має підхід до моєї дитини , тому моя донька з задоволенням приєднується до уроків .

2024年11月14日
5つ星のうち5の評価

Дякуємо вчителю Наталії Гадомській за …

Дякуємо вчителю Наталії Гадомській за проведені уроки.! Все зрозуміло було для дитини під час навчання. Пояснення, разом вирішення завдань. І зручно, що це одночасно записувалося на електронній дошці. В школі кращі оцінки, а головне засвоїла матеріал.

2025年10月30日

Вчитель математики

Вчитель Галина Гуйтин найкращий викладач , яка знаходить підхід до дитини все чітко розказує і пояснює
Приймає всі особливості дитини і для початку стає їй другом і завдяки цьому дитина краще сприймає інформацію
Дуже вдячні цій прекрасній жінці за допомогу дитині

2025年10月28日

Trustpilot エクスペリエンス